la palat ceva miscari de trupe???
Postat 21 July 2009 - 04:34 PM
Schumy, la Jul 21 2009, 12:45 PM, a spus:
am vazut ieri niste aparate de fitness in aer liber pe asfaltul de langa pista de curiozitate cine face sport la 40 de grade fara umbra pe asfalt incins ... :D
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
Postat 21 July 2009 - 05:57 PM
porcofon, la Jul 21 2009, 05:59 PM, a spus:
nu glumi cu d-astea ca am gasit niste emo kids in scara blocului la parter, 3 oameni pe 1 metru patrat in acelasi colt se auzea de la etajul 2 cum ca "nimeni nu-i intelege"
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 22 July 2009 - 04:55 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 23 July 2009 - 12:38 AM
X-tra, la Jul 22 2009, 05:55 PM, a spus:
Sunt de parere ca accesul la pista ar trebui limitat imediat ce se pune la punct, sau macar nu la pista, dar la ce a construit clubul. AM observat ca au inceput sa rasara modelisti pe care eu nu i-am vazut in viata mea la fata, dar care imediat ce au aflat ca a rasarit o pista noua, numa buna de facut mizerie, s-au si infiintat. Cand a fost vorba de amenajat, unu n-a aflat de existenta pistei, sa vina si el macar sa sufle o data in rumegusu de la circular, sau sa tina un cui, da acum te calci cu ei pe picioare. Ei poate nu stiu ca sunt oameni care au contribuit cu mii de euro la acest proiect, si ca ar fi de bun simt ca toti cei care vor sa se dea pe pista sa contribuie si ei la returnarea acestor bani, si ca nu e tocmai frumos sa apara acum tot bucurestiul si sa se dea pe pista facut din banii stransi de la o mana de oameni. Totodata ar fi bine de stiut ca cu cat se simt mai multi din ei sa contribuie, cu atat valoarea contributiei ar trebui sa scada, ma gandesc eu. Mie unul, care voi contribui, nu mi-ar conveni ca acesti oameni sa vina si sa se dea pe bucatica mea de pista. Cu riscul de a displace unora, asta e parerea mea si astept corecturi daca gresesc.
Postat 23 July 2009 - 02:30 AM
Cred ca poate o taxa modica de intrare (per model) pentru cei non-membri ar fi o solutie si regulile sa se respecte si cui nu-i convine afara.
E penibil sa arunci gunoaie pe jos la cate cosuri sunt in parcul ala.
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 23 July 2009 - 10:52 AM
Daca se vor respecta regulile casei toti automodelistii sunt bine primiti, fiecare trebuie sa inteleaga ca in momentul in care a intrat pe poarta au acceptat sa respecte conditiile gazdei ( vor fii afisate ) si ca e pe propie raspundere in cazul unui accident fie victima fie autor ( modelul sau modelistul ).

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 25 July 2009 - 08:54 AM
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 24 October 2009 - 07:32 PM
Postat 31 January 2010 - 12:52 AM
AUTORomania, la Jan 24 2010, 09:07 PM, a spus:
Daca ai drum prin Bucuresti vineri 5 februarie s-ar putea sa ies eu cu masina...chiar ca sunt slabe sanse sa ne intalnim :)
Postat 20 February 2010 - 08:12 AM
O sa apar pe la 10-10:30 sa nu fie asa multi spectatori, am nevoie de spatiu de manevra pentru dihanie :D
Aceasta postare a fost editata de Dan71: 20 February 2010 - 08:16 AM
You can go faster... I can go anywhere !