la palat ceva miscari de trupe???
Postat 23 January 2009 - 11:51 PM
Dani, la Jan 23 2009, 11:35 PM, a spus:
doar ca nu prea stiu exact in ce zona la palat :rolleyes: dar sper sa gasesc o persoana macar sa ma orientez.
langa catarg si pista de biciclete. daca intri pe aleea paralelala cu cea care urca la polivalenta, vei vedea pista auto pe stanga.

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 25 January 2009 - 03:08 AM
as vrea sa vin si eu maine dar din pacate am rupt amortizorul fata spre final in urma unei lovituri cu un alt automodel, acum mi-am comandat toata articulatia fata sa o am de rezerva cred ca sapt care vine o am.
cam no fun in linie dreapta, ar merge un traseu ceva http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
vin si eu maine spectator, la ce ora ?
http://danielex1.home.ro/1.jpg
http://danielex1.home.ro/2.jpg
Postat 25 January 2009 - 03:43 AM
Alt lucru care pe mine ma depaseste este modul de rulare al modelelor liniute dintr-o parte in celalat, e trist aveti traseul la 2 metri de voi si voi faceti liniute de uni singuri printre alte modele unu dintr-o parte altul din alta e inevitabil sa nu va inatlniti la mijloc sau sa nu il vezi pe celalalt pana in momentul in care modelul trece de tine.
Nu zic ca este doar vina voastra dar in conditii in care se strange public este de datoria voastra sa ii protejati sau sa ii goniti frumos pe margine de unde pot privi in siguranta...pentru ca fara sa vrei tu esti responsabil pentru picioarele lor...
Nu imi place sa fiu lupul moralist dar in conditile da fata ce faceti si cum va dati in spatiul acela public ne priveste pe toti...daca doamne fereste se produce un accident si loviti pe cineva si se ajunge pe la stiri disturugeti orice speranta de a reusi sa facem ceva.Nu zic ca este vina voastra dar este datoria voastra sa va asigurati ca nu se intampla asta.Pana la alte determinari ale statului acelei locatii, acela este un parc si doar atat, in care oameni vin cu copii si nu inteleg ei ca un model de 3-5kg la viteza aia iti poate rupe tibia.
Atentie mare si lasati rusinea si rugati frumos publicul sa stea deoparte.
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 25 January 2009 - 03:46 AM
Postat 25 January 2009 - 11:21 AM
problema cu frecventee nu tine decat de bun simt!
Aceasta postare a fost editata de porcofon: 25 January 2009 - 11:22 AM

Postat 26 January 2009 - 11:45 AM
Flo234, la Jan 25 2009, 03:43 AM, a spus:
Am fost la cursele legal-racing inca de acum 5 ani... problema asta este peste tot cu publicul, la masinile mari se baga pe pista dar la astea mici...
Problema este ca nu poti sa gonesti omul din parc, plus ca nu scrie nicaieri pe vre-o placuta pista de automodele sau zona imprejmuita cu un gard.
suntem in romania :)
Postat 26 January 2009 - 09:41 PM
In felul asta cei care vor veni vor sti daca mai sunt sau nu alti piloti cu aceleasi cristale si se vor evita cit de cit o parte din neplacerile enumerate mai sus.
Kit 2 viteze,
Boulder Holder body,
Proline Road Rage tires,
Brushless HV 5.5 Novak
Postat 26 January 2009 - 09:50 PM
camsonat, la Jan 26 2009, 09:41 PM, a spus:
In felul asta cei care vor veni vor sti daca mai sunt sau nu alti piloti cu aceleasi cristale si se vor evita cit de cit o parte din neplacerile enumerate mai sus.
Cel mai simplu e ca atunci cand ajungi la pista sa-i intrebi pe ceilalti ce frecvente au.
Eu, spre exemplu, am AM 27.255MHz, AM 27.145MHz, AM 27.045MHz si AM 26.995MHz + AM 40.835MHz. Si urmeaza sa mai iau cateva perechi AM 40. Nu stiu pe cine ar ajuta daca le-as avea insirate in semnatura...

Postat 26 January 2009 - 10:14 PM
Kit 2 viteze,
Boulder Holder body,
Proline Road Rage tires,
Brushless HV 5.5 Novak
Postat 26 January 2009 - 10:24 PM
camsonat, la Jan 26 2009, 10:14 PM, a spus:
Nu dam cu parul. Poate un pic cu nuiaua, daca e nevoie :angry2:
Din ce am auzit ca s-a intamplat sambata e clar ca petru unii e nevoie de cateva lectii de "etica".

Postat 26 January 2009 - 10:39 PM