Pagina 1 din 1
Zbor in sala
Postat 12 January 2007 - 09:51 PM
Initial am vrut sa initiez un sondaj pe tema asta dar nu am reusit. Pina la urma cred ca e mai bine asa (cu comentarii semnate, nu cu voturi anonime).
"Votati" sincer si argumentati.
[A] Am zburat in sala si ma descurc bine - zbor relaxat -_-
[B] Am zburat in sala si nu ma descurc - senzatie de "claustrofobie" :o
[C] Nu am zburat pina acuma in sala - sper sa ma descurc :)
Ma refer doar la zborul cu avioane (shock-uri), nu la cel cu heli, jucarii... Asta in legatura cu modelele. In ceea ce priveste sala, e vorba de o sala "obisnuita" de marimea unui teren de handbal cu o inaltime de 8-9m, nu de sali mari (polivalente sau mai stiu eu ce hangare).
Argumentati cu marimea salii, modelul folosit, ce ati reusit sa faceti cu el si impresii.
PS
Sa nu cumva sa nu raspundeti, mai ales cei care aveti shockuri (Mar. (sr/jr), Dinu (sr/jr), ..., stiti voi la cine ma refer...).
"Votati" sincer si argumentati.
[A] Am zburat in sala si ma descurc bine - zbor relaxat -_-
[B] Am zburat in sala si nu ma descurc - senzatie de "claustrofobie" :o
[C] Nu am zburat pina acuma in sala - sper sa ma descurc :)
Ma refer doar la zborul cu avioane (shock-uri), nu la cel cu heli, jucarii... Asta in legatura cu modelele. In ceea ce priveste sala, e vorba de o sala "obisnuita" de marimea unui teren de handbal cu o inaltime de 8-9m, nu de sali mari (polivalente sau mai stiu eu ce hangare).
Argumentati cu marimea salii, modelul folosit, ce ati reusit sa faceti cu el si impresii.
PS
Sa nu cumva sa nu raspundeti, mai ales cei care aveti shockuri (Mar. (sr/jr), Dinu (sr/jr), ..., stiti voi la cine ma refer...).
www.redsky.ro
Postat 12 January 2007 - 10:05 PM
Am deschis acest subiect pentru ca azi am zburat pentru prima data intr-o sala si am (cam) ramas putin surprins.
Se pare ca treaba nu e chiar asa de roz pe cit pare.
[B] E miiiiiiiiicaaaaaaa sala :)
Sala sport de liceu (cit un teren de handbal, h=8-9m).
Shock depron home-made, 800mm anv., 275grame.
Abia reuseam sa ma feresc de pereti/tavan. Nici vorba sa am "timp" de ceva figuri acrobatice. In afara de ceva hovering si zbor in harrier... doar stres. Am rupt si trenul de aterizare (proaspat montat in cinstea salii). Stresul a inceput sa scada doar in momentul in care zburam cu viteza orizontala foarte mica (harrier la 70-80 grade).
Se pare ca o sa vin totusi (nu scapati voi de mine asa usor -_- ) la Bucuresti dar cred ca doar ca "figurant", spectator, suporter, sau cum vreti voi sa-i spuneti.
Se pare ca treaba nu e chiar asa de roz pe cit pare.
[B] E miiiiiiiiicaaaaaaa sala :)
Sala sport de liceu (cit un teren de handbal, h=8-9m).
Shock depron home-made, 800mm anv., 275grame.
Abia reuseam sa ma feresc de pereti/tavan. Nici vorba sa am "timp" de ceva figuri acrobatice. In afara de ceva hovering si zbor in harrier... doar stres. Am rupt si trenul de aterizare (proaspat montat in cinstea salii). Stresul a inceput sa scada doar in momentul in care zburam cu viteza orizontala foarte mica (harrier la 70-80 grade).
Se pare ca o sa vin totusi (nu scapati voi de mine asa usor -_- ) la Bucuresti dar cred ca doar ca "figurant", spectator, suporter, sau cum vreti voi sa-i spuneti.
www.redsky.ro
Postat 12 January 2007 - 10:57 PM
In sala nu am apucat sa zbor. Nu stiu daca aici este vorba si de helicoptere. Sper sa nu supar daca postez un "print screen" de pe media player cu un filmulet facut cu telefonul in sufragerie la mine acasa.
Este vorba de un Dragon Fly alias Valkera si mai stiu eu ce denumire.
Suprafata de zbor 2m/1,5m . Inaltimea ....cat sufrageria, 2m . cam stramt domnilor si vitrinele prea aproape.
Cine este curios, pe mail pot sa "difuzez" mai multe filmulete in sufragerie. Cam 2M fiecare.
Este vorba de un Dragon Fly alias Valkera si mai stiu eu ce denumire.
Suprafata de zbor 2m/1,5m . Inaltimea ....cat sufrageria, 2m . cam stramt domnilor si vitrinele prea aproape.
Cine este curios, pe mail pot sa "difuzez" mai multe filmulete in sufragerie. Cam 2M fiecare.
Fisiere atasate
-
media.jpg (26.83K)
Number of downloads: 199
Invata repede si aplica...tot repede!
Postat 12 January 2007 - 11:51 PM
Red Sky, la 12 Jan 2007, 21:51, a spus:
Ma refer doar la zborul cu avioane (shock-uri), nu la cel cu heli...
Nici o problma Radu, nu superi pe nimeni.
Heli e relativ usor de zburat intr-o sala, cit o fi ea de mica. In schimb, pilotind un avion constati ca peretii sint cam aproape chiar daca exista 20-30 de metri intre ei.
www.redsky.ro
Postat 13 January 2007 - 12:27 AM
Citeaza
Ma intereseaza,Multumesc.
Oricit de putin inseamna enorm de mult
Postat 14 January 2007 - 11:04 AM
n-am zburat niciodata in sala si ma ingrozeste faptul ca voi fi "constrans" de 4 pereti si un tavan...
dar vedem noi ce o fi .
bafta!!!
dar vedem noi ce o fi .
bafta!!!
Über den Wolken !!! de natura broscar :)
http://modelmania.110mb.com/home.html
Postat 15 January 2007 - 09:02 AM
Multi vor fi uimiti cat de aproape sunt peretii si tavanul...ca spectatorii se feresc ei....
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 15 January 2007 - 09:14 AM
Am zburat o singura data intr-o sala de sport si la inceput am inceput cu hover. Pana aici totu ok....dar cand l-am pus pe drept am dat de toti pereti cu el. Trebuie avut mare grija cu gazu.
Postat 15 January 2007 - 11:56 PM
DMC, la 15 Jan 2007, 09:14, a spus:
Trebuie avut mare grija cu gazu.
cu Amperul ai vrut sa zici :)
Über den Wolken !!! de natura broscar :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1