Modelism - RHC Forum: Cum cumpar de pe eBay? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cum cumpar de pe eBay? cu un card emis in Romania?

#1 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 09 January 2007 - 09:41 PM

Poate ma lumineaza cei care au mai facut cumparaturi de pe eBay.

Se dau urmatoarele: un card VISA cu care se pot face plati pe net (am cumparat de pe tower cu el) si un produs de pe eBay care se transporta in Romania. Mi-am facut cont cu date reale, adica locatia in Romania, bifez produsul, apare shipping address Romania bla bla bla, dar cand sa-l platesc, la billing informations nu mai apare Romania. Am incercat sa bag alta tara, oras, etc, pt. ca nu ma intereseaza ce date apar pe factura si apare un mesaj de genul: cu acest card nu puteti plati pt locatia data. Repet, cardul este valid si s-au mai facut plati externe pe net cu el. Presupun ca au un sistem care verifica in ce tara a fost emis cardul cu seria xyz si de aceea nu ma lasa.

Ce pot face?
0

#2 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 09 January 2007 - 09:49 PM

Nu poti sa cumperi cu card decat daca vanzatorul anunta ca accepta acest lucru. Mai precis, daca este persoana FIZICA NU VA PUTEA BENEFICIA DE SUMA TRANSFERATA pentru simplu motiv ca nu are un POS inregistrat la o banca. Daca vanzatorul are acest instrument atunci are nevoie de datele uzuale de pe card. Te sfatuiesc sa trimiti suma in plic (cam riscant) eu asa am facut si am scapat de comisioanele bancare. EBAY are grija atat de vanzator cat si de cumparator in cazul unor litigii. Daca suma este mare atunci nu mai conteaza comisionul comisionul bancar pentru transferul sumei.
Am experienta bogata zic eu...(13 tranzactii pe Ebay) si numai in primele 2 am trimis banii prin banca.In rest...bafta
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#3 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2007 - 10:19 PM

Nu este persoana fizica. Oricum, nu cred ca as cumpara de la o persoana fizica de pe eBay. Le-am dat un mail vanzatorilor cu problema mea sa vad ce raspund. Totusi nu inteleg ceva: eBay nu agreaza platile facute din Romania? Sau vanzatorul poate pune restrictie pe tara de origine a platitorului?

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 09 January 2007 - 10:21 PM

0

#4 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 09 January 2007 - 10:40 PM

Vanzatorul poate anunta "restrictiile" inainte de sfarsitul licitatiei.

Poti sa cumperi si de la persoane fizice....ebay se bazeaza foarte mult pe fair play. Poti sa te feresti doar sa cumperi de la cine nu are un scor bogat si pozitiv
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#5 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2007 - 11:40 PM

Mi-au raspuns vanzatorii din SUA in limba romana! Au fost foarte amabili, s-au interesat de nivelul modelismului in RO si urmare a mailului au adaugat si RO pe site-ul lor, nu pe eBay. Mare noroc am avut cu romanasii de acolo http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

Spor la cumparaturi!
0

#6 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 11 January 2007 - 09:39 AM

Si, ne impartasesti si noua numele site-ului? Thx.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#7 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 January 2007 - 10:21 AM

www.novarcproducts.com

Din ce am citit pe net sunt printre cei mai buni producatori aftermarket de piese din aluminiu. Foarte multi ii recomanda. Din pacate, romanii nu pot comanda decat de pe site-ul lor, unde sunt mai scumpe decat pe eBay, dar asta e, tot e un pas inainte :lol:
0

#8 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 January 2007 - 04:10 PM

Am uitat sa precizez: puteti da mail si in lb romana in atentia Iolandei. Cel putin eu cu ea m-am conversat :lol:
0

#9 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 11 January 2007 - 04:53 PM

M-am uitat la preturile de pe site (doar la produse pt. Savage) si sunt cu 2-3 centi mai mici decat cele de pe Slapmafro.com. Care sunt deja testati de multa lume pe aici. Zic asta doar ca o alternativa si atat. Pacat a nu poti (putem) lua (inca) de pe eBay...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#10 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2007 - 03:29 AM

Asa e, ai dreptate! Acum am verificat si eu. Si parca baietii astia au si optiunea de livrare rapida pt cativa $ in plus... Oricum, pe eBay era alta treaba ;)
0

#11 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 12 January 2007 - 07:54 AM

De la Slapmafro am primit de fiecare data foarte repede, si deloc scump. Oricum mai ieftin ca de pe Tower...

Mai sapam cu eBay-ul, poate iese...
Flickr - pozele mele
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu