stie cineva vre-un magazin in care gasesc HPI E-Savage ( modelul electric, nu conteaza ce carcasa are ) in ROMANIA ? ideea ar fi ca nu vreau sa iau de pe net, ca trebuie sa le platesc inainte de livrare, si nu imi convine. cel mai "usor" de comandat mi s-a parut pe rcmart.com
ideea e ca mie nu imi trebuie neaparat e-savage-ul.
la inceput vroiam tamyia txt-1.
vroiam sa fac un fel de robot... sa "demontez" tot ce inseamna transmisie-receptie pe kit.. sa las decat motoarele si bateriile, si sa imi montez eu niste microcontroller-e, care sa faca ce le "scriu" eu. de asemenea, vreau sa montez si un gps pe el, deci imi trebuie sa prinda cam 20-25 KM / h.
partea proasta e ca txt-1 de la tamiya nu prinde decat vreo 12-15 km/h.
e-savage-ul prinde maxim 26-29 mile pe ora.. deci in jur de 25-30 Km / h prinde.
as mai vrea si niste acumulatori.. pe la maxim 40-50 de $ .. sa tina mult ( 2500+ mAh ).. si sa imi dea cam 10-12 V - dar nu astia sunt problema... ci "masinutza" ...
daca stiti alt kit sau rtr care e maricel ( dimensiuni: lungime: minim 40 cm, garda la sol minim 5 cm... latime: minim 20 cm, ): toata ideea e sa nu zdruncine prea tare echipamentele care le am eu puse ( GPS-ul, un mini-LCD.. care nu-i prinde prea bine zdruncinaturile excesive, etc )::: si care sa prinda 20-25 km/h lejer... SI SA FIE 100% ELECTRIC .... ziceti-mi si mie...
de asemenea...
nu stiu magazine de kestii d-astea in Romania, din pacate.
v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati gasi un magazin care are e-savage ;)
mersi frumos.
Adrian.
Pagina 1 din 1
hpi e-savage vreau si eu unul, si nu stiu cum sa iau
Postat 25 January 2007 - 08:07 PM
cel mai bine ar fi sa iti cumperi un emaxx nu esavege.este mult mai puternic si poti pune pana la 18 cell pe el.costa cu 20 de dolari mai putin .sfatul meu este un emaxx de la traxxas. tot 2 motoare.si dami mi cand faci comanda ca vreau sa fac si eu o comanda pe rcmart
Postat 26 January 2007 - 04:00 PM
imi place traxxas e-maxx.
pt cine poate aduce din afara... zice-ti-mi FIX, in EURO, USD sau RON, cat ma costa:
- traxxas e-maxx SAU
- hpi e-savage
==============================================================
in pret includeti tot, in afara de taxele de transport de la voi ( bucuresti, unde sunteti voi, etc ), pana in PITESTI.. aa da.. si daca aveti idee.. cam in cat timp poa sa ajunga in mainile mele. taxele de curier( Fan curier, sau TNT ) de la voi din oras, pana la mine, le suport eu. plata o fac la livrare
pt cine poate aduce din afara... zice-ti-mi FIX, in EURO, USD sau RON, cat ma costa:
- traxxas e-maxx SAU
- hpi e-savage
==============================================================
in pret includeti tot, in afara de taxele de transport de la voi ( bucuresti, unde sunteti voi, etc ), pana in PITESTI.. aa da.. si daca aveti idee.. cam in cat timp poa sa ajunga in mainile mele. taxele de curier( Fan curier, sau TNT ) de la voi din oras, pana la mine, le suport eu. plata o fac la livrare
Arata acest topic
Pagina 1 din 1