Postat 08 January 2007 - 09:02 PM
Dexter, de unde stii?
Ma intereseaza un program in care sa am mai multa incredere decat in RocSim. Chiar ieri am lucrat cu asta, pentru o racheta care o am in constructie deja, si nu prea cred ce zice.
Orice program poate fi foarte bun sau foarte prost, depinde de cine-l foloseste, cum si pentru ce. Daca este doar pentru antrenament, scop educativ, etc, e intotdeauna interesant de comparat rezultatele, presupunand ca de fiecare data s-a introdus exact aceeasi configuratie a rachetei. Cata vreme ne este dificil daca nu imposibil sa validam cumva rezulatele date de calcule cu rezultate obtinute de masuratori asupra zborului, nu putem aprecia calitatea programului, decat cel mult interfata cat de prietenoasa este, cat de bine putem introduce datele, etc. Deci un fel de joc pe calculator, dar infinit mai util decat Arcade sau Doom! :lol:
Ar trebui sa fie undeva pe Internet vreun grup, sau ceva info de la cei care au putut compara rez. teoretice cu cele masurate cu accelerometre.
Apoi, problema centrala este mai degraba la ce folosim simulatoarele astea, aveti racheta, motorul care trebuie? Aveti ceva in plan?