Modelism - RHC Forum: salut - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

salut

#1 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 29-January 07

Postat 30 January 2007 - 05:57 PM

salut toata lumea!!!!
vreau si eu sa stiu unde mai exact este un magazin RHC am intels ca este la aeroportul baneasa unde mai exact am fost azi si nu am gasit nimic...va rog eu mult de tot spuneti-mi si mie numele de la strada sau un punct de reper mai mare sa il gasesc si eu.Vreau sa imi fac si eu un automodel.Si vreau sa stiu si eu unde gasesc un magazin cu piese pt automodel.VA MULTUMESC ANTICIPAT.astept si eu raspuns va rog mult de tot
0

#2 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 30 January 2007 - 08:05 PM

Pe langa aeroportul baneasa? :lol: Ori nu am auzit eu de el, ori te-a informat gresit...

Ai MI
0

#3 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 30 January 2007 - 09:01 PM

Cred ca a facut cineva misto de tine...parca numele se termina cu izzone si incepe cu m... Nu exista nici un magazin RHC acolo.
0

#4 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 29-January 07

Postat 30 January 2007 - 09:58 PM

probabil ca a zis asa la misto...oricum mersi mult mult mult mult de tot NIZ:D.sper ca in cel mai scurt timp sa reusesc si eu sa imi fac o masinuta:D:D:D:Dsi sper sa reusesc si eu sa intru in randul vostu...:lol:.as fii sooper incantat sa reusesc pana la vara sa o am si sa merg si eu la evenimente si "curse":lol::lol::D.Abea astept.BAFTA TUTUROR si succes la vanzare NIZ:De tare rau masina:D.salut si multumesc inca o data:D.BAFTA
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu