In primul rind scuzele de rigoare cu privire la postarea topic-ului la sectiunea cumparari.
Rog moderatorul daca vrea sa-l stearga din sectiunea respectiva
Este adevarat ca ar exista ceva probleme de intelegere ,adica de compatibilitate am vrut sa spun intre regulatoarele (digitale evident) pt. motoarele brushless si statiile de radiocomanda care merg pe AM ?. Am inteles ca ar aparea anomalii in functionarea motorului brushless ca sa zic asa folosind sistemul AM si ca e recomandabil sistemul FM pt. RC in acest caz cel putin. Are cineva vreo idee despre toate astea ? A intimpinat careva problema mai sus amintita sau e doar un mit ca sa zic asa...
Ce parere aveti e reala problema sau nu ? [/B]
Pagina 1 din 1
Problema de incompatibilitate ??? la mot. brushless si sist. FM
Postat 05 December 2006 - 07:34 PM
Daca nu raspunde nimeni, am sa incerc sa imi spun eu opinia.
Eu nu folosesc AM ca atare. Am modificat o statie FM care merge si AM si FM, ca sa o pot folosi cu receptoare superreactie. Deci asta este experienta mea cu AM. Nu am receptor AM cumparat.
Acuma, eu nu vad nici un motiv de incompatibilitate. AM/FM este legat de receptor. Odata ce semnalul a ajuns la receptor, acesta il demoduleaza, despacheteaza canalele si le distribuie la conectori. Acolo atasezi servouri sau ESC-ul.
Exista totusi posibilitatea mai mare de interferenta ptr simplul motiv ca AM-ul este mai afectat de zgomot si perturbatii decat FM-ul, dar daca modelul este cablat cum trebuie, nu ar trebui sa fie o problema.
Cirip
Eu nu folosesc AM ca atare. Am modificat o statie FM care merge si AM si FM, ca sa o pot folosi cu receptoare superreactie. Deci asta este experienta mea cu AM. Nu am receptor AM cumparat.
Acuma, eu nu vad nici un motiv de incompatibilitate. AM/FM este legat de receptor. Odata ce semnalul a ajuns la receptor, acesta il demoduleaza, despacheteaza canalele si le distribuie la conectori. Acolo atasezi servouri sau ESC-ul.
Exista totusi posibilitatea mai mare de interferenta ptr simplul motiv ca AM-ul este mai afectat de zgomot si perturbatii decat FM-ul, dar daca modelul este cablat cum trebuie, nu ar trebui sa fie o problema.
Cirip
Aceasta postare a fost editata de Cirip: 05 December 2006 - 07:35 PM
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1