Este vorba despre doua modele BMW X5 si Mini Rover (al doilea decapotabil). Avand in vedere ca detaliile constructive originale sunt foarte bine reprezentate in modelul la scara si executia este remarcabila (nu este un plastic ordinar) turnare ingrijita si cu acuratete suficient de mare fata de original.
Modelel au RC (slab ca performante) cu functiile clasice unui automodel. In plus se deschid usile, claxoneaza, zgomot de motor On Off toate RC. Aprinde farurile la deplasarea inainte, semnalizeaza la schimbarea directiei, aprinde stopurile si reacrtioneaza la mers inapoi , lumini interioare si de bord, MP3 player (intrare pentru) si o melodie inregistrata probabil pe un EPROM.
Suspensia este foarte "tare" cred ca a fost conceputa sa aortizeze eventualele supra sarcini accidentale si mai putin cu rol de suspensie.
Motorul are doua trepte de viteza selectabile segvential din RC. Directia nu este proportionala (de altfel cred ca nici o comanda nu este proportionala)
Si acum ce se cere:
sa se realizeze o macheta la scara functionala cu motor electric sau termic
sa functioneze comenzile de volan
sa functioneze usile, farurile, etc si tot ce se mai poate face functionabil
sa se refaca tapitseria cu piele, sa functioneze instrumentatia de bord
si sa mai functioneze .....mai stiu eu .....ce idei aveti voi
Voi posta doar doua fotografii, sa vad daca topicul are sens.
Am o multime de fotografii si "jucariile" sunt in posesia mea, deci pot sa dau orice detalii.