Stie cineva unde pot gasi un manual pentru invatarea programului SolidWorks ?
Multumesc!
Pagina 1 din 1
MANUAL Manual SolidWorks
Postat 19 April 2006 - 11:04 PM
Am o nelamurire si-mi cer scuze de interventie. Tutorialul din HELP-ul programului nu e suficient de explicit? Ca oricine citeste acel "Getting Started Manual" face aproape orice dupa aceea.
Ca sa revin la problema care ma intereaseaza, exista ceva mai bun ca ce-i dat in soft ca exemplu? Am auzit de traduceri, sau interpretari ale celor originale, tentative de manuale, dar de ceva serios facut de ingineri n-am auzit. Chiar exista?
Ca as fi si eu curios... Din nefericire sunt pasionat doar pana la o anumita limita, ca dupa aia intervine realitatea si acolo chiar ca sunt probleme.
Bafta!
Si spor la treaba!
Ca sa revin la problema care ma intereaseaza, exista ceva mai bun ca ce-i dat in soft ca exemplu? Am auzit de traduceri, sau interpretari ale celor originale, tentative de manuale, dar de ceva serios facut de ingineri n-am auzit. Chiar exista?
Ca as fi si eu curios... Din nefericire sunt pasionat doar pana la o anumita limita, ca dupa aia intervine realitatea si acolo chiar ca sunt probleme.
Bafta!
Si spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 04 December 2006 - 11:40 AM
Ceva serios, facut de ingineri pentru ingineri nu exista. De peste 6 ani lucrez cu programul, dar documentatia e foarte saracioasa. Si asta (am realizat si eu intr-un final) are o explicatie foarte simpla: NIMENI nu te poate invata cum sa gandesti reperul respectiv. Totul tine de functionalitatea reperului respectiv si de posibilitatile pe care le ai ulterior, in prelucrare. Asa ca Getting_Started este exceptional! Dupa ce-l parcurgi, tot ce-ti mai lipseste este o tema clara de care sa te apuci :rolleyes:
Postat 04 December 2006 - 07:48 PM
Cred ca e mort subiectul, dar imi pare bine ca inca existam si poate ajungem sa ne cunoastem mai bine. Partea de "desenare" se poate gasi usor fie in HELP, fie in documentatia de "service" obtinuta de unde se poate...
Partea de proiectare adevarata se invata in alta parte. Se gaseste cate ceva prin cartile de tehnologie, dar nimic nu e pus in SW. E ca diferenta intrea a invata alfabetul si vocabularul, si a compune poezii sau a face literatura... Pentru prima parte legata de SW merge orice.
Sper sa ajungem sa discutam concret de unele probleme legate de modelism si de SW si sa le imbinam cat mai placut.
Spor la treaba!
Partea de proiectare adevarata se invata in alta parte. Se gaseste cate ceva prin cartile de tehnologie, dar nimic nu e pus in SW. E ca diferenta intrea a invata alfabetul si vocabularul, si a compune poezii sau a face literatura... Pentru prima parte legata de SW merge orice.
Sper sa ajungem sa discutam concret de unele probleme legate de modelism si de SW si sa le imbinam cat mai placut.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Arata acest topic
Pagina 1 din 1