Modelism - RHC Forum: Problema bob - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Problema bob

#1 Useril este offline   florianmro 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 10-May 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 25 May 2020 - 09:03 AM

Cu placa din imagine operez cnc-ul . Am ales sa comand invertorul on-off cu unul din releele de pe placa din Mach 3. Pasul 1 alimentez de la comutator cu 220 v pc-ul si unitatea de comanda ( bob+divere ). Pasul 2 pornesc pc-ul .Pasul 3 pornesc Mach 3. Pana la pasul 3 bob-ul imi tine releul anclansat deci invertorul comnadat adica motorul pornit . Odata cu pornirea Mach 3 releul se deschide prin urmare motorul se opreste . La rularea Gcode nu nu sunt probleme . Pentru moment am rezolvat pornind intai pc-ul si Mach 3 si apoi unitatea de comanda .Doresc sa scap de problema asta

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Bob.jpg

0

#2 Useril este offline   cnc_step 

  • Membru Detasat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 720
  • Inregistrat: 17-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Postat 27 May 2020 - 05:35 PM

Ti-am raspuns pe celalalt forum
0

#3 Useril este offline   florianmro 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 10-May 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 28 May 2020 - 12:01 PM

Citit ,astept semnal
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro