Modelism - RHC Forum: Carp range 3 ...upgrade brushless ? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carp range 3 ...upgrade brushless ?

#1 Useril este offline   ciogaby 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 14-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Postat 15 May 2018 - 02:51 PM

Mi am facut singur o barcuta de nadit Carp range 3. Motor 755\40, electronica Digitall. Dupa 2 ani de folosire are o vibratie , banui axul port elice cu joc. Am desfacut o ...si ma gandeam daca pot sa montez pe coca asta motorizare brushless. Cu ce e diferita fata de carp range 4 ? Am nevoie de mai multa viteza pt stilul meu de pescuit.
0

#2 Useril este offline   stelian 

  • NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2339
  • Inregistrat: 01-December 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti_Militari Tel 0721 241 744

Postat 15 May 2018 - 09:15 PM

aliniere defectoasa , motor , cuplaj , arbore , si lipinoale ne adecvate !!! pe trabantul tau poti pune doar un acumulator cu un voltaj oleaca mai mare, un 4s cred ca te ar ajuta !!!
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE



[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#3 Useril este offline   ciogaby 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 14-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Postat 15 May 2018 - 09:58 PM

Cuplajul este fix. I am masurat consumul cu ax si elice , apoi fara ele decat cu motorul si era acelasi consum . Am scos axul si pare ok.
0

#4 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3288
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 16 May 2018 - 08:24 AM

Era buna o poza cu ansamblul motor +ax port elice ,mai poti face o verificare scoate axul de inox si rasucestel pe o bucata de geam ,verifica si elicea sa aibe palele intacte.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#5 Useril este offline   andrei m 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 16 May 2018 - 10:07 AM

Vorbesti cu Dorin sa-ti toarne o luntre de carp range 4, puntea o pastrezi pe a ta ca se potrivesc perfect. Poti sa pui pe urma orice motor vrei.
Daca vrei sa schimbi mai putin la ea, colegul Stelian are dreptate, poti sa ii pui LiPo 4S. Uite o comparatie intre PbAcid si LiPo 4S

https://www.youtube....h?v=Kf9An3Gw0vY
0

#6 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3288
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 16 May 2018 - 01:39 PM

Cu un motor 775 si lipo 4s merge bine si pe carp range3.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#7 Useril este offline   ciogaby 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 14-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Postat 16 May 2018 - 06:41 PM

Am alimentat motorul si fara ax si se auzea urat. L am dat jos din coca si se aude f bine. Intra in rezonanta cu coca ...cred. Cu ce sa lipesc motorul de coca ? Probabil o sa ii fac ceva updat uri barcutei.Sa vad ce variante am.
0

#8 Useril este offline   andrei m 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 May 2018 - 11:11 AM

O poza face cat 1000 de cuvinte, pune o poza cu prinderea motorului. Eu nu am nicio vibratie, zgomot zero si am lipit suportul motorului cu SikaBond Metal, obligatoriu un strat destul de consistent sub suport sa actioneze ca tampon. Eu am pus si o fasie de cheder de cauciuc in locul in care suportul atingea coca.

Fisiere atasate


0

#9 Useril este offline   ciogaby 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 14-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Postat 17 May 2018 - 02:30 PM

Multumesc pt informatii. Poza nu pot sa pun pt ca am demontat tot. Suportul motorului era o brida cu manson de cauciuc pt tevi. L am lipit cu poxipol pt ca il desfac repede cu feonul si nu raman urme. Nu a facut niciun zgomot 2 ani. O sa incerc sa il prind cu ceva elastic. Vb lui Stelica ...problema la lipinoale. Cred ca va primi alt motor, lipo, bucsi cuve ...se umplea barca de apa pe valuri , ploaie si nu stiam pe unde. Am pus dusul pe ea si am depistat .
Daca imi iese ce vreau , ramane asa..daca nu ..alta brushless.
0

#10 Useril este offline   andrei m 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 May 2018 - 03:01 PM

Prinderea cu brida nu e rea, poti prinde brida linistit cu SikaBond si atentie sa nu atinga metalul pe coca. Poti eventual sa pui si o brida noua, poate la aia veche s-a intarit mansonul de cauciuc
0

#11 Useril este offline   andrei m 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 May 2018 - 03:02 PM

Pe la cuve intra apa? Ce bucse aveai inainte?
0

#12 Useril este offline   ciogaby 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 14-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Postat 17 May 2018 - 03:44 PM

Bronz sau alama. Nu stiu sigur.
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro