Modelism - RHC Forum: Amos Root, principalul martor fals al fratilor Wright - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Amos Root, principalul martor fals al fratilor Wright Despre cum se falsifica istoria ignorand documente de arhiva

#1 Useril este offline   simplex1 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-April 15

Postat 05 May 2017 - 11:30 AM

Amos Ives Root, mincinosul numărul patru după Fratii Wright și mentorul lor, Octave Chanute

Cine are timp poate citi o carte cum nu a mai scris nimeni despre pretinsele zboruri ale fraților Wright din perioada 17 Decembrie 1903 - 5 Octombrie 1905.

Putina lume a auzit de A. I. Root din Medina, Ohio, SUA, însa acest proprietar al unei fabrici de materiale pentru apicultura este principalul martor al celor doi aeroplanisti, omul pe care se bazează în buna măsură mitul fraților Wright.

Într-un articol din 1 Ianuarie 1905, publicat în revista sa intitulata "Gleanings in Bee Culture", Root pretinde ca l-a văzut pe Wilbur Wright zburând în circuit undeva la periferia orașului Dayton, pe data de 20 Septembrie 1904.

Daca ai însă o răbdare de fier și citești toate scrisorile lui Amos I. Root către cei doi inventatori plus articolele unde acesta ii menționează (toate sunt atașate în întregime la carte), vezi ca de fapt individul nu a văzut nici un zbor pe 20 Sep. 1904. Constați ca ai de-a face cu o victima a minciunilor fraților Wright și a propriei sale obsesii cu mașinile de zbor mai grele decât aerul dar și cu o persoana care a dorit sa rămână fraudulos în istoria aviație repetând continuu pe parcursul anilor același neadevăr, acela ca a fost martorul întâiului zbor circular realizat de un avion cu om la bord.

Din fericire minciunile lui Root au ieșit la suprafață.

Adrese directe pentru descărcarea cărții:

Link 1

Link 2

http://wright1903dec17.altervista.org/index_files/A-I-Root-Liar-No-4-After-Wright-Brothers-and-Chanute-Book-by-Bogdan-Lazar.jpg
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro