Modelism - RHC Forum: Propuneri - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Propuneri

#1 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 12 April 2016 - 08:53 AM

În atenţia membrilor ARA:

Asociaţia Română de Aeromodelism este o comunitate provenită din dorinţa aeromodeliştilor de a fi reprezentaţi în faţa autorităţilor şi a altor grupuri de interese.
După mai mult de doi ani, ARA a reuşit să convoace Adunarea Generală, în urma căreia a fost ales un Consiliu Director statutar şi au fost constituite Departamente Decizionale, funcţionale, care lucrează în sprijinul membrilor ARA şi al aeromodeliştilor în general. Prin urmare, luările de poziţii oficiale, în numele Asociaţiei, pot fi transmise numai prin membrii Consiliului Director și purtătorul de cuvânt
Deşi membrii noştri au o mare diversitate de vârstă, pregătire şi posibilităţi materiale, se regăsesc cu toţii sub umbrela acestei Asociaţii, uniţi doar de interesul pentru hobbyul lor.
Pe acest forum, pe care discuţiile noastre sunt publice, sunt şi oameni care au interese distincte în privinţa aeromodelismului. Trebuie să fim conştienţi că, tot pe acest forum, îşi postează opiniile și reprezentanti ai altor entități comerciale sau necomerciale, care sunt bineveniţi să-şi exprime opiniile, dar aceasta NU înseamnă și că reprezintă interese promovate de ARA.
Avem cunoştinţă de apariţia, în ultima perioadă, a unor grupuri/ grupări/ asociaţii legate de acelaşi hobby, care declară că îşi doresc să activeze în binele aeromodelismului. Trebuie menţionat foarte clar că, deşi este posibil să avem interese comune, nu dorim, în nici un caz, să ne confundăm cu aceştia. ARA are deja o imagine şi notorietate în faţa autorităţilor şi a altor entităţi de profil. Asociaţia noastră are negocieri avansate cu diverse instituţii şi autorităţi şi nu-şi doreşte, sub nici o formă, alăturarea numelui său unor iniţiative care nu-i aparţin.
Membrii ARA care au acces de moderare la acest forum au drepturi depline de a-l gestiona, în așa fel încât să promoveze și să sprijine aeromodelismul, iar toate postările care aduc orice formă de jignire, directă sau indirectă la persoane sau entități vor fi șterse definitiv, indiferent cine a făcut acea postare.

Consiliul director ARA
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro