Modelism - RHC Forum: Futaba Wireless Trainer System - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Futaba Wireless Trainer System

#1 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 01 March 2015 - 07:57 AM

De curand fica mea a luat hotararea sa initieze in ale zborului.Baga simulator si a inceput sa prinda.Acum are impresia ca gata mergem la camp ia avionu si este ca la calculator..............
In primul rand asi fi interesat daca cineva a incercat sa faca profesor elev cu Futaba 14SG si o radiocomanda alt brend...
Adoua problema ar fi ca nu am cablu trainer si cautand dupa el am dat de Wireless Trainer System insa cam scumput parerea mea..Tot cautand am dat si de asta si nu stiu daca cineva a incercat asa CEVA ,destul de scump acolo insa daca luam separat iese destul de ieftin...
Astept cu nerabdare propunerile voastre dragi colegi,multumesc..
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#2 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 02 March 2015 - 12:49 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 01 March 2015 - 07:57 AM, a spus:

De curand fica mea a luat hotararea sa initieze in ale zborului.Baga simulator si a inceput sa prinda.Acum are impresia ca gata mergem la camp ia avionu si este ca la calculator..............
In primul rand asi fi interesat daca cineva a incercat sa faca profesor elev cu Futaba 14SG si o radiocomanda alt brend...
Adoua problema ar fi ca nu am cablu trainer si cautand dupa el am dat de Wireless Trainer System insa cam scumput parerea mea..Tot cautand am dat si de asta si nu stiu daca cineva a incercat asa CEVA ,destul de scump acolo insa daca luam separat iese destul de ieftin...
Astept cu nerabdare propunerile voastre dragi colegi,multumesc..


Chiar nimic?
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#3 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17326
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 02 March 2015 - 12:57 PM

Solutia cu Frsky este elementara, WTS-ul lui Futaba este exact acelasi lucru, si face exact ce zice, nu trebuie sa iti confirme cineva ca este asa, pentru ca a fost gandita pentru aplicatii mult mai pretentioase ca un trainer wireless, mai exact ca pentru FPV LR, unde cocotzarea sistemului de transmisie in varful unei prajini de 4-5 metrii iti aduce o gramada de range suplimentar.
Si cum cei care au gandit asta nu era dispusi sa stea legati cu cabluri de prajina aia... a luat nastere acest concept de wireless trainer. In concluzie, o poti face cu Frsky linistit, nu o sa pierzi semnalul.

PS: daca postai la tehnice, sau si mai bine, intr-un topic Frsky, primeai raspuns imediat.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 02 March 2015 - 12:58 PM

renatoa de la aacr.ro
0

#4 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 02 March 2015 - 12:59 PM

Vezi postarearenatoa, la 02 March 2015 - 12:57 PM, a spus:

Solutia cu Frsky este elementara, WTS-ul lui Futaba este exact acelasi lucru, si face exact ce zice, nu trebuie sa iti confirme cineva ca este asa, pentru ca a fost gandita pentru aplicatii mult mai pretentioase ca un trainer wireless, mai exact ca pentru FPV LR, unde cocotzarea sistemului de transmisie in varful unei prajini de 4-5 metrii iti aduce o gramada de range suplimentar.
Si cum cei care au gandit asta nu era dispusi sa stea legati cu cabluri de prajina aia... a luat nastere acest concept de wireless trainer. In concluzie, o poti face cu Frsky linistit, nu o sa pierzi semnalul.

PS: daca postai la tehnice, sau si mai bine, intr-un topic Frsky, primeai raspuns imediat.


Deci sa comand receptorul in 4ch de la Frsky si acel cablu ,sa vad de unde iau un strap ...Multumesc frumos
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#5 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 04 March 2015 - 09:37 PM

Pentru inceput am sa folosesc un cablu trainer intre un 14SG si T7C..Toate bune si frumoase,am reusit sa le fac sa functioneze insa am o problema foarte enervanta,14SG functioneaza cu 8V sa zicem si T7C cu peste 9.6V si cand dau comanda la T7C urla alarma de la baterie ca este foarte slaba bateria...
Cum pot elimina asta?
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#6 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17326
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 04 March 2015 - 09:46 PM

De ce trebuie sa alimentezi o statie din alta ? :unsure:

Daca o sa zici ca "asa e facut cablul"... merde, desfa mufa si taie plusul alimentarii, lasa doar semnalul si masa.
Vezi aici pinout-ul si exemple

http://users.belgaco...sh/tx2txgb3.htm
http://users.belgaco...sh/tx2txgb7.htm
renatoa de la aacr.ro
0

#7 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 04 March 2015 - 09:49 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 March 2015 - 09:46 PM, a spus:

De ce trebuie sa alimentezi o statie din alta ? :unsure:

Daca o sa zici ca "asa e facut cablul"... merde, desfa mufa si taie plusul alimentarii, lasa doar semnalul si masa.
Vezi aici pinout-ul si exemple

http://users.belgaco...sh/tx2txgb3.htm
http://users.belgaco...sh/tx2txgb7.htm


Am sa fac asa cum spui ,vedem ce iese si voi scrie aici,multumesc..
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#8 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 04 March 2015 - 09:52 PM

Am 4 fire:alb-rosu-negru-galbem in mufa de la cablu trainer,tai pe cel rosu?
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#9 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17326
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 04 March 2015 - 10:40 PM

Pai nu le vezi la ce pini se duc ? De ce ti-am dat semnificatia pinilor la mufa ?
renatoa de la aacr.ro
0

#10 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 04 March 2015 - 10:44 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 March 2015 - 10:40 PM, a spus:

Pai nu le vezi la ce pini se duc ? De ce ti-am dat semnificatia pinilor la mufa ?


Am desfacut doar mufa de la cablu trainer si daca ai zis de + am fugit cu gandu direct la firu rosu...
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro