Ciao,
Maine doresc sa achizitionez un Proline Bulldog, si as dori sa o vopsesc. Deoarece de culorile de care am as avea nevoie sunt de la diferite marci, ar putea astea cauza o problema?
As dori sa folosesc de la:
Fastraxx Paint:
- chameleon jade
- rally blue
Ultimate Racing:
- apple green
- fluorescent blue/green
Ar fi o problema daca le combin?
Culori "candy" unde gasesc?
Stima,
Pagina 1 din 1
[paint]Diferite vopsele care, cum, de ce?
Postat 14 April 2014 - 03:46 PM
Combinarea vopselelor pe baza de solvent nu afecteaza cu nimic. Toate sprayurile sunt pe baza de solvent.
Culori candy vei gasi doar pentru aerograf, insemnand ca sunt baze si ca trebuie mixate cu o culoare de contrast (ex negru,alb,etc), acolo vei gasi fie pe baza de solvent fie de apa.
Culori candy vei gasi doar pentru aerograf, insemnand ca sunt baze si ca trebuie mixate cu o culoare de contrast (ex negru,alb,etc), acolo vei gasi fie pe baza de solvent fie de apa.
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 14 April 2014 - 04:27 PM
Mersi Andrei :)
Astept sa ajunga chestiile de la voi :)
Proline Bulldog nu am gasit la voi pentru Mugen, deci am comandat de altundeva. Sper ca maine ajung si culorile.
Am LRP Magic Color 2 - Jet Black
am sa dau cu asta pe spate la trunk,
pe urma merg cu alb pearl pentru efect in fata
pe urma dau cu verde fosforescent unde am nevoie
si pe urma alb in fata.
Asa e ok procedeul?
Proline Bulldog nu am gasit la voi pentru Mugen, deci am comandat de altundeva. Sper ca maine ajung si culorile.
si pe urma alb in fata.
Asa e ok procedeul?
Postat 16 April 2014 - 01:27 PM
mihalyn90, la 14 April 2014 - 04:27 PM, a spus:
Mersi Andrei :)
si pe urma alb in fata.
Asa e ok procedeul?
si pe urma alb in fata.
Asa e ok procedeul?
In mare e ok dar......atentie mare cu negrul pentru ca se gazeaza caroseria de la negru foarte usor fara sa iti dai seama si o sa iasa cu picatele negru peste tot mai ales daca folosesti spray fara mascare.
Alb pearl nu are sens sa folsosesti daca dai dupa cu verde. O sa iasa un verde spalacit.
Daca vrei neaparat sa folosesti perla, desi de cele mai multe ori in lumina se vede un maroniu spalacit cu tenete de mov sau albastru depinde de perla, dai cu negru dai cu verde fluorescent si dupa dai cu perla de alb si dupa cu alb daca mai este nevoie.
Sper sa te ajute.
Postat 19 April 2014 - 09:08 PM
spre recomandarea ta am uitat de pearl si am ramas doar la cosmic glow.
cica e fosforescent, sau fluorescent, dar pentru mine tot asa verde e... ideea e ca daca bate lumina pe ea, e mai deschisa, deci e fluerescenta ca urmare :D
e prima mea vopsire de caroserie, inainte tot ce am vopsit a fost doar un eleron :) deci astept pareri
a iesit asa ceva:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/10257513_431649680312257_2532246113347825223_o.jpg
cica e fosforescent, sau fluorescent, dar pentru mine tot asa verde e... ideea e ca daca bate lumina pe ea, e mai deschisa, deci e fluerescenta ca urmare :D
e prima mea vopsire de caroserie, inainte tot ce am vopsit a fost doar un eleron :) deci astept pareri
a iesit asa ceva:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/10257513_431649680312257_2532246113347825223_o.jpg
Arata acest topic
Pagina 1 din 1