Modelism - RHC Forum: Asociatia Romana de Aeromodelism - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Asociatia Romana de Aeromodelism Vom face ca “zborul” nostru impreuna sa fie lin si cat mai sus posibi

#1 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 16 March 2014 - 06:07 PM

Stimati Aeromodelisti,

In primul rand, va multumesc ca ati facut posibila aceasta prima conferinta a Aeromodelistilor, a fost o intalnire foarte constructiva, eficienta si activa. Dedic multumiri speciale si domnilor care au ajutat la demararea acestei initiative : Cornel Avasilachioaiei, Ovidiu Bora, Walter Born, Allen Geanta si Pojar Dorel; Felicitari, domnilor pentru implicare !

Apreciez in mod deosebit votul de incredere al participantilor la conferinta; in calitate de presedinte al asociatiei, voi dedica resurse personale in acest scop si ma voi stradui sa ma ridic la nivelul asteptarilor dvs. iar impreuna cu dl. Ovidiu Bora ( vicepresedinte ) si dl. Cristian Dinu ( secretar ) vom face ca “zborul” nostru impreuna sa fie lin si cat mai sus posibil !

Obiectivul nostru principal este crearea unei echipe unite care sa ajute la dezvoltarea Asociatiei Romane de Aeromodelism astfel incat aceasta sa devina un organism viu, flexibil, care sa lupte pentru interesele tuturor aeromodelistilor si sa ii reprezinte la nivel national si international.

Va atasez minuta conferintei de la Brasov si mentionez ca urmatoarele etape importante de lucru sunt :
1. Infiintarea asociatiei care va avea sediu la Cluj-Napoca;
2. Agrearea cu Ministerul Transporturilor a modificarilor propuse de noi la ordinul nr. 8 / 2014;
3. Inregistrarea membrilor in asociatie;
4. Intocmirea unui regulament intern al asociatiei;
5. Crearea unei platforme de comunicare a asociatiei ( pagina web, forum, server de mail etc).

Pentru punctele 4 si 5 avem nevoie de suportul dvs, ii rog pe cei care doresc sa se implice sa imi scrie cat de curand pe adresa clubmodelism@gmail.com. De asemenea, puteti sa faceti sugestii si sa propuneti solutii tot pe aceasta adresa de email.

Toate cele bune,

Andras Babos

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 06 April 2014 - 08:59 AM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 16 March 2014 - 11:06 PM

Cateva poze de la conferinta :)

Fisiere atasate


Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#3 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 27 March 2014 - 11:58 AM

Stimati Aeromodelisti,

Pentru a fi mai bine informati, ne-am gandit sa facem un rezumat cu ceea ce s-a facut pana in prezent si ce vom face in viitorul foarte apropiat . Ce s-a facut pana in prezent?

1. In urma ordinului publicat de catre MT a fost o perioada in care toata lumea incerca sa gaseasca solutii in a face ceva ca sa ne putem practica hobby-ul mai departe, dar din pacate fara rezultate clare si concise.
2. Walter a fost unul dintre persoanele care a aprins scanteia, astfel am decis sa ii dau o mana de ajutor. In urma discutiilor, in cateva zile s-a format o echipa care dorea sa faca ceva in acest sens si sa ajute comunitatea Aeromodelistilor. Echipa este formata din Walter Born, Cornel Avasilichioaiei , Ovidiu Bora, Dorel Pojar; Allen Geanta si eu.
3. S-a activat o platforma web pentru un sondaj „Take Control” unde aeromodelistul trebuia sa introduca urmatoarele informatii: Nume; E-mail; Telefon; M-as implica activ in administrarea clubului; Sunt de acord sa achit o cotizatie; Vreau sa particip la sedinta de constituire in zona Brasovului; etc...
4. In urma sondajului si discutiilor telefonice avute cu cei care doreau sa vina la conferinta aeromodelistilor, echipa a decis sa se faca conferinta la data de 14.03.2014
5. S-au trimis invitati catre MT si FRMD sa participe si ei la conferinta din data de 14.03.2014, iar in cateva zile am primit un raspuns din partea MT ca nu au posibilitatea sa ajunga la conferinta dar am fost invitati la MT sa avem o discutie deschisa asupra ordinului, aceasta intalnire avand loc inainte de conferinta. Nici pana in prezent nu am primit un raspuns din partea FRMD.
6. S-a pregatit un draft de statut pentru ARA pe baza traducerilor puse la dispozitie de Walter Born de la alte entitati juridice cu profil aeromodelistic si pe baza statutului AZLR primit de la Ovidiu Bora
7. In data de 14.03.2014 a avut loc conferinta aeromodelistilor din Brasov unde s-au discutat deschis urmatoarele:

- Bun venit participantilor si o scurta descriere a actiunilor realizate deja : sondajul in vederea infiintarii asociatiei de aeromodelism la care au au participat un numar de 342 de persoane dintre care 118 s-ar implica activ in administrarea asociatiei si 289 sunt de acord sa achite o cotizatie.
- Prezentarea ASOCIATIEI DE ZBOR LIBER DIN ROMANIA : rezultatele activitatii acestei asociatii, punct de vedere referitor la infiintarea noii asociatii de aeromodelism si descrierea modului in care este folosit spatiul aerian in prezent in Romania.
- Prezentare SC AFT Design SRL: idem AZLR
- Votare nume asociatie
- Votare emblema asociatie
- Prezentare propunere statut, modificarea acestuia conform propunerilor si agrearea in unanimitate ca acesta va fi statutul asociatiei
- S-au propus responsabili pentru organele de conducere ale asociatiei si s-au agreat in unanimitate urmatoarele persoane.
Presedinte: Babos Andras Sandor (Cluj-Napoca)
Vice-Presedinte: Bora Ovidiu (Alba-Iulia)
Secretar: Dinu Cristian (Bucuresti)
- Discutarea ordinului nr 8/2014 si ultima modificare transmisa de catre MT pe data de 11.03.2014 in urma intalnirii avute intre reprezentantii MT si cei ai asociatiei de aeromodelism in infiintare de la data respectiva; s-au agreat in unanimitate modificarile noului ordin, urmand ca acestea sa fie propuse catre MT pe data de 17 martie 2014
- Detalii financiare – cheltuieli efectuate pana in data de 14.03.2014 de catre organizatorii conferintei (inclusiv cheltuielile conferintei) si suma agreata pentru infintarea asociatiei. La conferinta s-a propus si s-a agreat de comun acord ca sumele vor fi achitate de catre toti participanti prezenti la conferinta din Brasov in valorea de 113 RON de persoana si taxa de infintare al asociatiei in valoare de 64 RON de persoana.
- Cei care nu au reusit sa depuna sumele respective la conferinta au fost rugati sa vireze banii in contul:
Numele Beneficiarului: Babos Andras Sandor, Cont: RO34INGB0000999902343140
8. In data de 17.03.2014 s-a trimis ordinul modificat si agreat la conferinta din Brasov catre MT
9. Alexandra Diaconescu, „cea cu captivele”, s-a alaturat echipei noastre cu rolul de purtator de cuvant pentru consiliul director si echipa.
10. S-a trimis catre autoritati rezervarea de nume pentru asociatie.
11. Se lucreaza la regulamentul de ordin interior al asociatiei cu ajutorul lui Costin Jugureanu si al Alexandrei Diaconescu
12. In data de 20.03.2013 am primit de la MT raspuns la ordinul modificat de catre noi la conferinta din Brasov. Ordinul propus de catre MT a fost publicat pe rhc.ro si pe baza raspunsurilor primite de la aeromodelisti si pe baza discutiilor avute in echipa s-a creat din nou o propunere de ordin catre MT din partea ARA, ordin care a fost transmis catre MT in data de 27.03.2014. Ordinul trimis catre MT il puteti gasi in https://onedrive.liv...B37367F0C%21105 folder-ul Ordin_MT, iar numele documentului este „Ordin UAV.ordin 9_modif ARA_V4”
13. Stefan Tiganas s-a alaturat echipei si va avea rol de moderator impreuna cu Alexandra Diaconescu pentru subforumul ARA de pe rhc.ro, nou creat cu ajutorul lui Gabriel Mutu si Silviu Vitican. Scopul acestei modificari este de a crea o punte de legatura intre ARA si aeromodelisti, dar si de a ajuta la o distribuire mai eficienta a informatiilor pe subiectul ordin si ARA. Stefan Tiganas va avea o stransa legatura cu Alexandra Diaconescu, Consiliu Director si echipa.
14. Statutul asociatiei este pregatit pentru a fi semnat in urmatoarele saptamani de catre membri fondatori. Statutul poate fi gasi in link-ul https://onedrive.liv...367F0C%21105iin folder-ul Statut cu numele de fisier Statut_Final.

Ce se va face in perioada imediat urmatoare?

1. Semnarea statutului si toate procesele aferente pentru infintarea asociatiei
2. Finalizarea regulamentului de ordin interior conf. statut
3. Propunerea si agrearea unei taxe de inscriere in ARA conf. statut.
4. Inscrierea membrilor in ARA
5. Agrearea regulamentului de ordin interior conf. statut
6. Propunerea si agrearea unui buget anual conf. statut
7. Propunerea si agrearea unei taxe anuale conf. statut
8. Propunerea si crearea unei platforme web, astfel incat mare parte din administrarea asociatiei sa fie automatizata si sa eliminam cat se poate de mult birocratia
9. Alte aspecte care sunt specificate in statut si in dorintele membrilor.

Sper ca nu am uitat nimic sau pe cineva.

Asteptam cu drag ajutorul vostru.

O zi buna

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 06 April 2014 - 09:26 AM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#4 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 08 April 2014 - 04:13 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 27 March 2014 - 11:58 AM, a spus:

Stimati Aeromodelisti,

Pentru a fi mai bine informati, ne-am gandit sa facem un rezumat cu ceea ce s-a facut pana in prezent si ce vom face in viitorul foarte apropiat . Ce s-a facut pana in prezent?

1. In urma ordinului publicat de catre MT a fost o perioada in care toata lumea incerca sa gaseasca solutii in a face ceva ca sa ne putem practica hobby-ul mai departe, dar din pacate fara rezultate clare si concise.
2. Walter a fost unul dintre persoanele care a aprins scanteia, astfel am decis sa ii dau o mana de ajutor. In urma discutiilor, in cateva zile s-a format o echipa care dorea sa faca ceva in acest sens si sa ajute comunitatea Aeromodelistilor. Echipa este formata din Walter Born, Cornel Avasilichioaiei , Ovidiu Bora, Dorel Pojar; Allen Geanta si eu.
3. S-a activat o platforma web pentru un sondaj „Take Control” unde aeromodelistul trebuia sa introduca urmatoarele informatii: Nume; E-mail; Telefon; M-as implica activ in administrarea clubului; Sunt de acord sa achit o cotizatie; Vreau sa particip la sedinta de constituire in zona Brasovului; etc...
4. In urma sondajului si discutiilor telefonice avute cu cei care doreau sa vina la conferinta aeromodelistilor, echipa a decis sa se faca conferinta la data de 14.03.2014
5. S-au trimis invitati catre MT si FRMD sa participe si ei la conferinta din data de 14.03.2014, iar in cateva zile am primit un raspuns din partea MT ca nu au posibilitatea sa ajunga la conferinta dar am fost invitati la MT sa avem o discutie deschisa asupra ordinului, aceasta intalnire avand loc inainte de conferinta. Nici pana in prezent nu am primit un raspuns din partea FRMD.
6. S-a pregatit un draft de statut pentru ARA pe baza traducerilor puse la dispozitie de Walter Born de la alte entitati juridice cu profil aeromodelistic si pe baza statutului AZLR primit de la Ovidiu Bora
7. In data de 14.03.2014 a avut loc conferinta aeromodelistilor din Brasov unde s-au discutat deschis urmatoarele:

- Bun venit participantilor si o scurta descriere a actiunilor realizate deja : sondajul in vederea infiintarii asociatiei de aeromodelism la care au au participat un numar de 342 de persoane dintre care 118 s-ar implica activ in administrarea asociatiei si 289 sunt de acord sa achite o cotizatie.
- Prezentarea ASOCIATIEI DE ZBOR LIBER DIN ROMANIA : rezultatele activitatii acestei asociatii, punct de vedere referitor la infiintarea noii asociatii de aeromodelism si descrierea modului in care este folosit spatiul aerian in prezent in Romania.
- Prezentare SC AFT Design SRL: idem AZLR
- Votare nume asociatie
- Votare emblema asociatie
- Prezentare propunere statut, modificarea acestuia conform propunerilor si agrearea in unanimitate ca acesta va fi statutul asociatiei
- S-au propus responsabili pentru organele de conducere ale asociatiei si s-au agreat in unanimitate urmatoarele persoane.
Presedinte: Babos Andras Sandor (Cluj-Napoca)
Vice-Presedinte: Bora Ovidiu (Alba-Iulia)
Secretar: Dinu Cristian (Bucuresti)
- Discutarea ordinului nr 8/2014 si ultima modificare transmisa de catre MT pe data de 11.03.2014 in urma intalnirii avute intre reprezentantii MT si cei ai asociatiei de aeromodelism in infiintare de la data respectiva; s-au agreat in unanimitate modificarile noului ordin, urmand ca acestea sa fie propuse catre MT pe data de 17 martie 2014
- Detalii financiare – cheltuieli efectuate pana in data de 14.03.2014 de catre organizatorii conferintei (inclusiv cheltuielile conferintei) si suma agreata pentru infintarea asociatiei. La conferinta s-a propus si s-a agreat de comun acord ca sumele vor fi achitate de catre toti participanti prezenti la conferinta din Brasov in valorea de 113 RON de persoana si taxa de infintare al asociatiei in valoare de 64 RON de persoana.
- Cei care nu au reusit sa depuna sumele respective la conferinta au fost rugati sa vireze banii in contul:
Numele Beneficiarului: Babos Andras Sandor, Cont: RO34INGB0000999902343140
8. In data de 17.03.2014 s-a trimis ordinul modificat si agreat la conferinta din Brasov catre MT
9. Alexandra Diaconescu, „cea cu captivele”, s-a alaturat echipei noastre cu rolul de purtator de cuvant pentru consiliul director si echipa.
10. S-a trimis catre autoritati rezervarea de nume pentru asociatie.
11. Se lucreaza la regulamentul de ordin interior al asociatiei cu ajutorul lui Costin Jugureanu si al Alexandrei Diaconescu
12. In data de 20.03.2013 am primit de la MT raspuns la ordinul modificat de catre noi la conferinta din Brasov. Ordinul propus de catre MT a fost publicat pe rhc.ro si pe baza raspunsurilor primite de la aeromodelisti si pe baza discutiilor avute in echipa s-a creat din nou o propunere de ordin catre MT din partea ARA, ordin care a fost transmis catre MT in data de 27.03.2014. Ordinul trimis catre MT il puteti gasi in https://onedrive.liv...B37367F0C%21105 folder-ul Ordin_MT, iar numele documentului este „Ordin UAV.ordin 9_modif ARA_V4”
13. Stefan Tiganas s-a alaturat echipei si va avea rol de moderator impreuna cu Alexandra Diaconescu pentru subforumul ARA de pe rhc.ro, nou creat cu ajutorul lui Gabriel Mutu si Silviu Vitican. Scopul acestei modificari este de a crea o punte de legatura intre ARA si aeromodelisti, dar si de a ajuta la o distribuire mai eficienta a informatiilor pe subiectul ordin si ARA. Stefan Tiganas va avea o stransa legatura cu Alexandra Diaconescu, Consiliu Director si echipa.
14. Statutul asociatiei este pregatit pentru a fi semnat in urmatoarele saptamani de catre membri fondatori. Statutul poate fi gasi in link-ul https://onedrive.liv...367F0C%21105iin folder-ul Statut cu numele de fisier Statut_Final.

Ce se va face in perioada imediat urmatoare?

1. Semnarea statutului si toate procesele aferente pentru infintarea asociatiei
2. Finalizarea regulamentului de ordin interior conf. statut
3. Propunerea si agrearea unei taxe de inscriere in ARA conf. statut.
4. Inscrierea membrilor in ARA
5. Agrearea regulamentului de ordin interior conf. statut
6. Propunerea si agrearea unui buget anual conf. statut
7. Propunerea si agrearea unei taxe anuale conf. statut
8. Propunerea si crearea unei platforme web, astfel incat mare parte din administrarea asociatiei sa fie automatizata si sa eliminam cat se poate de mult birocratia
9. Alte aspecte care sunt specificate in statut si in dorintele membrilor.

Sper ca nu am uitat nimic sau pe cineva.

Asteptam cu drag ajutorul vostru.

O zi buna



Update: Azi am fost invitati de catre MT (Telefonic) sa ne intalnim la sediul MT pe data de 09.04.2014 incepand cu ora 9:30 sa discutam asupra ordinului propus de noi. ARA va fi reprezentat de catre Babos Andras Sandor, Cristian Dinu si Ovidiu Bora prin intermediul teleconferinte nu are posibilitatea sa ajunga asa de repede la Bucuresti.

Daca aveti sugesti va rog sa le transmiteti pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com binenteles le puteti si posta pe RHC.

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#5 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 10 April 2014 - 06:54 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2014 - 04:13 PM, a spus:

Update: Azi am fost invitati de catre MT (Telefonic) sa ne intalnim la sediul MT pe data de 09.04.2014 incepand cu ora 9:30 sa discutam asupra ordinului propus de noi. ARA va fi reprezentat de catre Babos Andras Sandor, Cristian Dinu si Ovidiu Bora prin intermediul teleconferinte nu are posibilitatea sa ajunga asa de repede la Bucuresti.

Daca aveti sugesti va rog sa le transmiteti pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com binenteles le puteti si posta pe RHC.

O zi buna,


Stimati Aeromodelisti,

Va informam cu urmatoarele:

1. Azi s-a semnat statutul pentru asociatia ARA si urmeaza procedura de aprobare a numeleui deoarece contine cuvantul "Romana"
2. In data de 09.04.2014 ora 11:30 s-a finalizat sedinta cu MT. Asteptam in curand raspunsul official din partea MT in urma intalniri cu reprezentantii ARA. Stim ca sunteti nerabdatori sa aflati care a fost rezultatutul sedintei dar va rugam sa intalegi ca nu avem posibilitatea sa va dam mai multe informatii pana cand nu vom obtine un raspuns official din partea MT. Cea ce va pot spune ca dracul nu este chiar asa de negru pe cum credem.

O seara placuta,

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 10 April 2014 - 06:54 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#6 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 11 April 2014 - 12:41 PM

Update Financiar:

1. Din data de 01.04.2014 pana in data de 11.04.2014 a fost facuta o singura donatie in valoare de 100 RON
2. A fost platit din banii ARA suma de 100 RON catre Ovidiu Bora reprezetand motorina consumata din Alba-Cluj si Cluj-Alba penru semnarea Statutului.

Mai multe detalii veti putea gasi in fisierul Tabel_Plati_V6 stocat pe Ondrive in folder-ul "Financiar"

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#7 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 15 April 2014 - 04:05 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 10 April 2014 - 06:54 PM, a spus:

Stimati Aeromodelisti,

Va informam cu urmatoarele:

1. Azi s-a semnat statutul pentru asociatia ARA si urmeaza procedura de aprobare a numeleui deoarece contine cuvantul "Romana"
2. In data de 09.04.2014 ora 11:30 s-a finalizat sedinta cu MT. Asteptam in curand raspunsul official din partea MT in urma intalniri cu reprezentantii ARA. Stim ca sunteti nerabdatori sa aflati care a fost rezultatutul sedintei dar va rugam sa intalegi ca nu avem posibilitatea sa va dam mai multe informatii pana cand nu vom obtine un raspuns official din partea MT. Cea ce va pot spune ca dracul nu este chiar asa de negru pe cum credem.

O seara placuta,



Update: 15.04.2014

Azi am sunat la MT sa vedem cand ne vor trimite un raspuns oficial din partea lor. Raspunsul lor a fost undeva la inceputul spatamanii viitoare deoarece inca ordinul este in dezbatere cu alte autoritati decat MT.

O zi buna,

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#8 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 29 April 2014 - 03:04 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 15 April 2014 - 04:05 PM, a spus:



Update: 15.04.2014

Azi am sunat la MT sa vedem cand ne vor trimite un raspuns oficial din partea lor. Raspunsul lor a fost undeva la inceputul spatamanii viitoare deoarece inca ordinul este in dezbatere cu alte autoritati decat MT.

O zi buna,



Update:
1. Azi am sunat la MT sa vedem cand ne vor trimite un raspuns oficial din partea lor. Raspunsul lor a fost ca inca se lucreaza la acest subiect.
2. Azi am primit acordul oficial pentru numele asociatiei "Asociatia Romana de Aeromodelism" de la Secretariatul General al Guvernului. Deci inca putina rabdare si asociatia va fi infintata.
3. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a incepe procedura de a lucra la regulamentele interioare al asociatiei. Cei care au posibilitatea sa dea o mana de ajutor sunt rugati sa ne trimita intentia lor la adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com

O zi buna
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#9 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 19 May 2014 - 11:09 AM

Update:

1. Din data de 11.04.2014 pana in data de 19.05.2014 nu s-a incasat nici o suma de bani.
2. Azi am sunat la MT sa vedem cand ne vor trimite un raspuns oficial din partea lor. Raspunsul lor a fost ca ne vor trimite ultima varianta pe care o au in prezent in decursul zilei de azi (Nu neaparat o sa fie varianat finala "exista posibilitatea sa fie mici modificari din partea MT")
3. "Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a incepe procedura de a lucra la regulamentele interioare al asociatiei. Cei care au posibilitatea sa dea o mana de ajutor sunt rugati sa ne trimita intentia lor la adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com" Pentru acest topic urmatoarele persoane au dorit sa ajute ARA:

- Ciprian Dughir (Ciprian Dughir)
- Rares Macarov (Rower)

Va doresc o zi buna,

Andras

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 19 May 2014 - 11:13 AM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#10 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 20 May 2014 - 11:45 AM

Update:

Azi la ora 12:00 am primit ordinul modificat de catre MT.
E-mailul are urmatorul text:

"Iata forma finala a proiectului de ordin."

Asteptam feedback-urile voastre pe adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com.

Va doresc o zi buna,

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 20 May 2014 - 11:53 AM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#11 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 10 June 2014 - 07:58 PM

Stimati Aeromodelisti,

Revin cu cateva informatii:

1. Cu parere de rau, va anunt ca dl. Cristian Dinu (Secretar Sef) nu mai doreste sa se implice in administratia ARA.
2. Ne mai lipseste un singur document pentru a putea infiinta ARA si anume cazierul fiscal a lui Ovidiu Bora (Vicepresedinte). Din pacate, Ovidiu a avut un accident ceea ce nu ii permite sa isi scoata cazierul fiscal decat dupa aproximativ o luna. Am luat legatura cu avocatul sa gasim o solutie sa rezolvam aceasta problema in curand.
3. Nu avem nici o veste de la MT cand se va publica noul ordin.
4. Doresc sa va informez ca pana acuma am avut promisiuni din partea mai multor persoane ca se vor implica in a dezvolta ARA dar din pacate acest lucru nu s-a finalizat cu fapte.

Pentru a dezvolta asociatia, sunt necesare resurse umane si de timp, pe langa cele financiare.
Va rog sa va manifestati disponibilitatea pentru a prelua o parte din responsabilitatile stabilite la intalnirea de la Brasov din martie ; fac aceasta rugaminte deoarece deocamdata echipa activa de lucru este foarte restransa iar in aceste conditii, lucrurile evolueaza in alt ritm decat cel pe care ni-l dorim cu totii.

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#12 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 01 July 2014 - 08:46 PM

 Andrix_y, la 10 June 2014 - 07:58 PM, a spus:

Stimati Aeromodelisti,

Revin cu cateva informatii:

1. Cu parere de rau, va anunt ca dl. Cristian Dinu (Secretar Sef) nu mai doreste sa se implice in administratia ARA.
2. Ne mai lipseste un singur document pentru a putea infiinta ARA si anume cazierul fiscal a lui Ovidiu Bora (Vicepresedinte). Din pacate, Ovidiu a avut un accident ceea ce nu ii permite sa isi scoata cazierul fiscal decat dupa aproximativ o luna. Am luat legatura cu avocatul sa gasim o solutie sa rezolvam aceasta problema in curand.
3. Nu avem nici o veste de la MT cand se va publica noul ordin.
4. Doresc sa va informez ca pana acuma am avut promisiuni din partea mai multor persoane ca se vor implica in a dezvolta ARA dar din pacate acest lucru nu s-a finalizat cu fapte.

Pentru a dezvolta asociatia, sunt necesare resurse umane si de timp, pe langa cele financiare.
Va rog sa va manifestati disponibilitatea pentru a prelua o parte din responsabilitatile stabilite la intalnirea de la Brasov din martie ; fac aceasta rugaminte deoarece deocamdata echipa activa de lucru este foarte restransa iar in aceste conditii, lucrurile evolueaza in alt ritm decat cel pe care ni-l dorim cu totii.

O zi buna,



Revin cu vești bune:
a) S-au depus actele pentru ARA și dacă totul decurge bine, săptămâna viitoare vom avea oficial asociația înființată
b)Domeniul ara, care este în prezent deținut de o companie, nu a putut fi achiziționat, dar ni s-a oferit posibilitatea de a utiliza domeniul aeromodelism.ro
c)Regulamentul de ordine interioară este aproape terminat. Ciprian Dughir a trimis deja o propunere. Încă așteptăm propunerea lui Rareș Macarov.
d)Avem un model de tricou. Vă rugăm frumos să aruncați un ochi peste el și să ne spuneți cum vi se pare.

Fisiere atasate


Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#13 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 10 July 2014 - 05:49 AM

 Alexandra D., la 01 July 2014 - 08:46 PM, a spus:

Revin cu vești bune:
a) S-au depus actele pentru ARA și dacă totul decurge bine, săptămâna viitoare vom avea oficial asociația înființată
b)Domeniul ara, care este în prezent deținut de o companie, nu a putut fi achiziționat, dar ni s-a oferit posibilitatea de a utiliza domeniul aeromodelism.ro
c)Regulamentul de ordine interioară este aproape terminat. Ciprian Dughir a trimis deja o propunere. Încă așteptăm propunerea lui Rareș Macarov.
d)Avem un model de tricou. Vă rugăm frumos să aruncați un ochi peste el și să ne spuneți cum vi se pare.

Veștile bune continuă, deoarece oficial, avem asociația înființată. În prezent, se fac demersurile pentru găsirea unui contabil și se pun la punct toate detaliile pentru ca asociația să funcționeze cât se poate de bine.

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Alexandra D.: 10 July 2014 - 05:50 AM

Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#14 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 07 August 2014 - 02:13 PM

S-a luat astazi legatura cu Ministerul Transporturilor pentru a discuta despre ordinul 8/2014. Astfel, s-a aflat ca ordinul ramane in vigoare, datorita faptului ca face parte dintr-o hotarare de guvern numita HG912 care reglementeaza procedura de zbor in spatiul aerian national. Pentru ca noua varianta a ordinului (cea discutata si acceptata de Minister) sa intre in vigoare este necesara mai intai modificarea acestei hotarari, deoarece unele aspecte ar intra in contradictoriu cu modificarile executate in ordin. Cu toate astea, data la care se preconizeaza ca va fi modificata hotararea este in septembrie, iar noul ordin agreat va aparea in octombrie cu mici modificari (nu stim exact ce inseamna asta, dar ni s-a spus ca vom fi anuntati in momentul in care va aparea noua varianta a hotararii si aproape de momentul aparitiei noului ordin).
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#15 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 19 August 2014 - 03:30 PM

Stimati Aeromodelisti,

In urma cu cateva luni Romatsa din Cluj-Napoca a dorit ca la orice zbor efectuat pe Aeroclubul "Traian Darjan" (din Cluj-Napoca) cu aeromodelele sa se faca doar cu acordul lor apeland la numarul de telefon 0264.307.589, acest lucru a fost respectat de catre aeromodelisti de fiecare data.
Din pacate s-a intamplat de mai multe ori sa nu obtinem acordul de zbor (fara un motiv) desi nu a existat nici un incident pana in prezent cu aeromodelele.
Am luat legatura telefonica cu domnul Gelu Suliteanu (Director DSNA Cluj) pentru a stabili o intalnire astfel incat sa gasim o cale oficiala de reglementare a unui protocol de zbor al aeromodelistilor care doresc sa zboare pe Aeroclubul "Traian Darjan", am fost rugat sa trimit o adresa oficial in legatura cu acest subiect pe care o puteti gasi atasat. In urma documentului trimis de ARA am fost contactat de domnul Iuliu Darjan sef TWR din Cluj-Napoca, iar in urma discutiilor telefonice am fost rugati sa nu mai zburam pe Aeroclubul "Traian Darjan" pana cand nu gasim o solutie oficiala ca sa putem zbura.

Dupa data de 1 spet. 2014 va avea loc o intalnire intre ARA si Romatsa din Cluj-Napoca pentru a gasi o solutie astfel incat sa fie bine pentru toti.

Am rugamintea pana cand nu avem o intalegre cu Romatsa din Cluj-Napoca sa nu mai zburati pe Aeroclubul "Traian Darjan" (din Cluj-Napoca) in caz contrar exista posibilitatea sa nu ne mai de acordul de zbor in acel loc.
Va multumesc pentru intalegere.

O zi buna,

Fisiere atasate


Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#16 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 03 September 2014 - 11:18 PM

 Alexandra D., la 07 August 2014 - 02:13 PM, a spus:

S-a luat astazi legatura cu Ministerul Transporturilor pentru a discuta despre ordinul 8/2014. Astfel, s-a aflat ca ordinul ramane in vigoare, datorita faptului ca face parte dintr-o hotarare de guvern numita HG912 care reglementeaza procedura de zbor in spatiul aerian national. Pentru ca noua varianta a ordinului (cea discutata si acceptata de Minister) sa intre in vigoare este necesara mai intai modificarea acestei hotarari, deoarece unele aspecte ar intra in contradictoriu cu modificarile executate in ordin. Cu toate astea, data la care se preconizeaza ca va fi modificata hotararea este in septembrie, iar noul ordin agreat va aparea in octombrie cu mici modificari (nu stim exact ce inseamna asta, dar ni s-a spus ca vom fi anuntati in momentul in care va aparea noua varianta a hotararii si aproape de momentul aparitiei noului ordin).


Stimati Aeromodelsiti,
Doresc sa va informez ca a fost modificat Hotărârii Guvernului nr. 912/2010 pentru aprobarea procedurii de autorizare a zborurilor în spaţiul aerian naţional, precum şi a condiţiilor în care decolarea şi aterizarea aeronavelor civile se pot efectua şi pe alte terenuri sau suprafeţe de apă decât aerodromurile certificate, urmant sa apara in monitorul oficial la sfarsitul acestei luni.
Unul din scopurile modificari Hotărârii Guvernului nr. 912/2010 a fost sa existe posibilitatea de a modifica existentul ordinul nr. 8 / 2014 in vigoare.
Link catre MT: http://www.mt.ro/web...ile-certificate
Dupa publicarea Hotărârii Guvernului nr. 912/2010 vom fi invitati de catre MT sa reluam problema (daca mai este de clarificat ceva pe baza discutiilor avute pana in prezent) ordinului nr. 8 / 2014 in vigoare, si daca doamne doamne ne ajuta la sfarsitul lui Octombrie 2014 vom avea ordinul publicat in monitorul oficial.

Alte topicuri:
1. Azi au fost eliberate ultimele acte ale asociatiei urmand ca din data de 08.09.2014 sa avem cont activ in banca ING.
2. Am semnat un contract de comodat pentru sediul asociatiei fara costuri. (Multumim domnului Pojar Dorel)
3. Am semnat un contract pentru servicii de contabilitate din pacate nu sa putut decat cu costuri (150 RON/Luna)
4. Pana in data de 12.09.2014 voi semna un contract de sponsorizare (Multumita firmei Combridge) pentru servicii IT pe o perioada de un an dupa cum urmeaza:
- livrare servicii masini virtuale (doua servare virtuale)
- livrare servicii internet (banda cat duce teava :) )
- livrare servicii VPN ( remote VPN)
5. Multumita domnului Andrei Zincenco avem pus la dispozitie domeniul @aeromodelism.ro
6. Multumita domnului Cristian Dinu avem pregatit caietul de sarcini pentru pagina web si inregistrarea membrilor online.
7. In decursul a doua luni am contactat mai multe companii de soft si am fost contactati de doua companii de soft pentru realizarea paginii web si inregistrarea membrilor online. Deoarece cerintele noastre sunt putin mai complexe exista posibilitatea sa nu putem realiza cea ce am planificat fara costuri.
Avem promisiunea ca in aprox 2 luni sa ne realizeze o firma pagina web si inregistrarea membrilor online dar din pacate pentru noi este prea tarziu.
Facem apel catre voi daca aveti relatii la firme de soft care ne pot ajuta in legatura cu acest subiect binentels fara costuri sau sub forma de sponsorizare, sau cu o suma modica.
8. Daca cunoasteti firme care sunt deschise in a sponsoriza ARA va rog mult sa ne anuntati (Orice suma este bine venita).
9. In principiu incepand cu data de 08.09.2014 putem demara procedura de a inregistra membrii in asociatie dar din pacate doar prin metoda birocratica. Ar fi bine pentru toti sa se faca prin platforma de inregistrarea membrilor online findca este mult mai rapid si nu necesita resurse umane...tocmai de acea este important pentru conducerea ARA sa avem acest tool la dispozitie.
10. Pentru orice informatii va stau la dispozitie.
O zi buna,

Fisiere atasate


Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#17 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 17 September 2014 - 10:21 AM

Stimați aeromodelișiti,

Doresc să clarific câteva aspecte:
1. Scopul principal al asociației este să facem tot posibilul să protejăm aeromodelismul (adică să schimbăm ordinul 8, despre a cărui ultimă variantă ați fost deja informați);
2. Ne dorim să atragem cât mai mulți membri în vederea creării unei comunități al cărei punct de vedere să fie unanim și pentru drepturile căreia să luptăm;
2. Conducerea ARA trebuie să creeze o strategie cu obiectivele sale pe o perioadă de minim un an, iar pe baza acestor obiective se va putea stabili taxa anuală pentru fiecare membru;
Obiectivele asociației vor fi prezentate la prima adunare generală și, bineînțeles, pot suporta modificări dacă membri asociației doresc acest lucru.
Am rugămintea să veniți cu propuneri clare cu ce ați dori ca ARA să facă pentru membri asociației pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com (se pot posta și pe forum).
3. Să finalizăm ROI-ul (regulamentul de ordine interioară) care va fi dezbătut și modificat, dacă este cazul, la prima adunare generala și votat de către toți membri asociației;
4. Să creăm o platformă web prin intermediul căreia să automatizăm mai multe procese interne ale asociației, astfel încât vom evita plata unor resurse umane în viitor.

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#18 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 24 September 2014 - 05:18 PM

Stimați aeromodeliști,

Avem rugămintea ca dacă aveți calitatea de jurist și considerați că ne puteți ajuta (fără plată sau în cel mai rău caz, contra unei sume modice), să ne scrieți pe clubmodelism@gmail.com, deoarece avem nevoie urgentă de asemenea servicii. În cazul în care niciunul dintre dumneavoastră nu are acest statut, dar cunoașteți pe cineva care ar putea fi interesat de o colaborare în termenii enunțați mai sus, ne puteți scrie pe aceeași adresă de mail, iar noi vom contacta persoana recomandată de dumneavoastră.

Mulțumim anticipat,
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#19 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 26 September 2014 - 10:48 PM

Stimati Aeromodelisti,

Avem placerea sa va anuntam urmatoarele:

1. A fost donat in contul asociatiei suma de 2500 RON din partea unei companii (doreset sa fie anonim) pentru aderarea viitorilor membrii intre 12 si 18 ani.
2. Firma http://smartbill.ro/ a sponsorizat cu o licenta pentru aplicatia "Program Facturare Conform Cod Fiscal 2014 : Facturi, Chitante, Avize, Proforme".

Multumim pentru ajutor si sprijin.

O zi buna,

Andras

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 26 September 2014 - 10:49 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#20 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 30 September 2014 - 03:55 PM

Stimați aeromodeliști,

Este plăcerea noastră de a vă invita la prima întrunire organizată de ARA de la înființarea ei oficială. Am vrea să vedeți aceasta ca o oportunitate de a interacționa în mod direct cu membri ARA, de a vă face auzită opinia, dar mai ales de a afla direct de la sursă care sunt intențiile și obiectivele pe care asociația dorește să le atingă pentru următoarea perioadă.

Întrunirea va avea loc la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnica din București cu sediul str. Gh.Polizu nr.1, langa Gara de Nord, sala I013 în data de 09.10.2014 între orele 18:00-20:30 și va avea în componență următorul program:

1. Introducere în mecanic zborului
2. Introducere în aerodinamică
3. Atmosfera, presiune statică, presiune dinamică
4. Bernoulli, Venturi, Coandă
5. Principiul celor 4 forțe
6. Profil aerodinamic
7. Unghi de incidență, polare
8. Reynolds
9. Spațiul aerian, împățirea spațiului aerian pe categorii, reguli de zbor VFR / IFR , organe de dirijare
trafic, priorități, clase de aeronave, codul aerian
10. Prezentare ARA

Vă informăm ca vom organiza intruniri in cel puțin alte trei localități din țară în urmatoarea perioadă.

Avem rugamintea de a confirma participarea dumneavostră pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com si de a informa aeromodeliștii din aproporierea dumneavoastră în legatură cu acest eveniment.

Vă așteptăm cu mult interes.
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#21 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 22 October 2014 - 01:06 PM

Stimați aeromodeliști,

Este plăcerea noastră de a vă invita la a doua întrunire organizată de ARA de la înființarea ei oficială. Am vrea să vedeți aceasta ca o oportunitate de a interacționa în mod direct cu membri ARA, de a vă face auzită opinia, dar mai ales de a afla direct de la sursă care sunt intențiile și obiectivele pe care asociația dorește să le atingă pentru următoarea perioadă.

Întrunirea va avea loc la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara cu sediul Bd. Vasile Parvan, nr. 2, 300223, Timisoara, Romania, sala A316 în data de 31.10.2014 între orele 18:30-20:00 și va avea în componență prezentarea ARA.

Vă informăm ca vom organiza intruniri in cel puțin alte trei localități din țară în urmatoarea perioadă.

Avem rugamintea de a confirma participarea dumneavostră pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com si de a informa aeromodeliștii din aproporierea dumneavoastră în legatură cu acest eveniment.

Vă așteptăm cu mult interes.
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#22 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 02 November 2014 - 12:31 PM

 Andrix_y, la 22 October 2014 - 01:06 PM, a spus:

Stimați aeromodeliști,

Este plăcerea noastră de a vă invita la a doua întrunire organizată de ARA de la înființarea ei oficială. Am vrea să vedeți aceasta ca o oportunitate de a interacționa în mod direct cu membri ARA, de a vă face auzită opinia, dar mai ales de a afla direct de la sursă care sunt intențiile și obiectivele pe care asociația dorește să le atingă pentru următoarea perioadă.

Întrunirea va avea loc la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara cu sediul Bd. Vasile Parvan, nr. 2, 300223, Timisoara, Romania, sala A316 în data de 31.10.2014 între orele 18:30-20:00 și va avea în componență prezentarea ARA.

Vă informăm ca vom organiza intruniri in cel puțin alte trei localități din țară în urmatoarea perioadă.

Avem rugamintea de a confirma participarea dumneavostră pe adresa de e-mail: clubmodelism@gmail.com si de a informa aeromodeliștii din aproporierea dumneavoastră în legatură cu acest eveniment.

Vă așteptăm cu mult interes.


Stimati Aeromodelisti,

In primul rand doresc sa ii multumesc lui Dughir Ciprian si a decanului de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara care au facut posibil aceasta intalnire la care au participat in total 7 aeromodelisti.
Daca tot am fost prin zona am facut si o vizita in Oradea sa faca aceasi prezentare pe care am facot-o si la Timisoara. Ii multumesc lui Alexandru Brata si a lui Ducu ca au facut posibil aceasta intalnire atat de repede, intalnirea la care au participat in total 7 aeromodelisti.

In urma acestor doua intalniri au aderat pana in prezent 4 aeromodelisti din Timisoara. Ii invit si pe aeromodelistii din Oradea sa adere la ARA deoarece este spre binele aeromodelismului din Romanaia.
@Pentru aeromodelistii din Oradea: In cazul in care aveti nevoie de mai multe calrificari in legatura cu ARA va rog sa ma contactati cu incredere oricand pe adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com sau pe numarul meu de mobil personal.

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#23 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 27 November 2014 - 11:04 PM

Stimați aeromodeliști,

Mă bucur să vă anunț că începând de astăzi, 27.11.2014, ARA are un server propriu de mail.

https://mail.aeromodelism.ro.

Mai jos o să găsiți adresele noastre de mail aferente:
info@aeromodelism.ro -adresa publică
andras.babos@aeromodelism.ro -adresă Președinte ARA
ovidiu.bora@aeromodelism.ro -adresă Vicepreședinte ARA
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro -adresă purtător de cuvânt ARA

De asemenea,am dori să știm dacă doriți ca membri ARA să beneficieze de o adresă de mail cu @aeromodelism.ro

O seară bună,

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 27 November 2014 - 11:13 PM

Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#24 Useril este offline   Andrix_y 

  • Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07
  • Gender:Male

Postat 07 January 2015 - 08:17 PM

[quote name='Alexandra D.' timestamp='1417122272' post='770158']
Stimați aeromodeliști,

Mă bucur să vă anunț că începând de astăzi, 27.11.2014, ARA are un server propriu de mail.

https://mail.aeromodelism.ro.

Mai jos o să găsiți adresele noastre de mail aferente:
info@aeromodelism.ro -adresa publică
andras.babos@aeromodelism.ro -adresă Președinte ARA
ovidiu.bora@aeromodelism.ro -adresă Vicepreședinte ARA
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro -adresă purtător de cuvânt ARA


Luand in considerare ca am avut mai multe cereri ca membri ARA sa aiba o adresa de e-mail cu @aeromodelism.ro am decis ca fiecare membru va primi o adresa de e-mail cu prenume.nume@aeromodelism.ro. Aceasta adresa o puteti folosi si in scopuri personale.
Important de retinut ca marimea mailbox-ului nu va putea depasi 1 GB.

Adresa o puteti acesa pe adresa https://mail.aeromodelism.ro
User: prenume.nume@aeromodelism.ro
Parola implicita trebuie sa o cereti la adresa de e-mail: info@aeromodelism.ro

Sistemul va va cere sa va schimbati parola implicita. In prezent toate mailurile care va ajung pe adresa dumneavoastra prenume.nume@aeromodelism.ro sunt forwardate pe adresa de e-mail mentionata in formularul de aderare.
In cazul in care doriti sa renuntati la forward trebuie sa stergeti adresa de e-mail mentionata din formularul de aderare conform atasament.
Persoanele care au doua prenume sau mai multe sa folosit primul prenume(ex: Nume: Babos; Prenume: Andras Sandor; e-mail:andras.babos@aeromodelism.ro)

E-mail-ul mai poate fi acesat si de pe telefonul mobil sau alte aplicatii cu urmatoarele setari:

Name: Nume Prenume
E-mail: prenume.nume@aeromodelism.ro
Description: prenume.nume@aeromodelism.ro

Incoming mail server USE SSL (Imaps port 993): mail.aeromodelism.ro
UserName: prenume.nume@aeromodelism.ro
Password: parola pe care ai definit-o

sau

Incoming mail server USE SSL(pop3s port 995): mail.aeromodelism.ro
UserName: prenume.nume@aeromodelism.ro
Password: parola pe care ai definit-o


Outgoing mail server USE TLS: mail.aeromodelism.ro
UserName: prenume.nume@aeromodelism.ro
Password: parola pe care ai definit-o

O zi buna,

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 11 January 2015 - 12:19 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#25 Useril este offline   Alexandra D. 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Gender:Female
  • Interests:Aeromodelism

Postat 26 January 2015 - 09:59 PM

Stimați aeromodeliști,

Ne bucurăm să vă anunțăm că ARA dispune de propria pagină web: www.aeromodelism.ro
Menționez faptul că aceasta constituie o pagină temporară, deoarece ne dorim ca în timpul cel mai scurt să facem posibilă înscrierea viitorilor membri prin intermediul paginii web.
Sperăm să vă placă și așteptăm feedback-urile dumneavoastră.

O seară bună,
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro