Modelism - RHC Forum: REGULAMENT sectiune "BURSA" - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
 • Nu puteti crea un topic nou
 • Acest topic e inchis

REGULAMENT sectiune "BURSA"

#1 Useril este offline   Diesel 

 • Diesel
 • Grup: MODERATOR
 • Postari: 2848
 • Inregistrat: 29-December 05
 • Gender:Male
 • Location:Bucuresti
 • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 26 March 2014 - 08:02 PM

Regulament ce stabileste / prezinta conditiile de utilizare a sectiunii ''BURSA''.
Pentru a evita orice discutii avem rugamintea sa va asigurati ca mesajele pe care doriti sa le initiati nu contravin prezentului regulament de vanzari.


1 - Aceasta sectiune este dedicata modelistilor - persoane fizice;
2 - Anuntul de vanzare trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu pretul de vanzare, o descriere cat mai exacta a produsului propus spre vanzare cat si poze reale ale acestuia, chiar si in cazul mai multor produse.
3 - Aceasta sectiune se refera strict la produse second-hand si ca atare sunt interzise vanzarile de produse noi. (Vanzatorii de produse noi cu activitate clara de comert vor fi suspendati 5 zile iar topicurile cu pricina vor fi sterse;)
4 - Oferiti informatii cat mai detaliate despre produsul oferit spre vanzare - producator, detalii tehnice, garantie (daca exista), link catre site-ul producatorului, poze clare si personale ale produsului care se vinde, etc..
5 - Abtineti-va de la comentarii inutile cu privire la calitatea / pretul produsului oferit spre vanzare.
6 - Nu se accepta aducerea mesajului pe prima pagina prin "bumping" (up) mai mult de odata pe saptamana (7 zile diferenta intre 2 up-uri consecutive)
6' - Se poate insa aduce mesajul pe prima pagina in caz ca pretul scade cu minim 25% . VALABIL DOAR LA VANZARI, O SINGURA DATA PE SAPTAMANA.
7 - In zona de semnatura NU introduceti date de contact personale sau articole pe care doriti sa le vindeti. Semnatura are cu totul alt scop!
8 - Mesajele din bursa mai vechi de 6 luni vor fi sterse in mod automat.
9 - Aveti OBLIGATIA sa inchideti subiectele care contin tranzactii finalizate. (Topicul odata deschis se poate inchide tot de voi (in josul paginii, in dreapta aveti optiuni, selectati acolo CLOSE TOPIC si clickariti GO si nu uitati inainte sa il inchideti postati un ultim mesaj in topic ceva de genul "vandut" sa il aduceti pe prima pagina sa fie sters de moderatori))
10 - Atunci cand deschideti un topic nou puneti un titlu SUGESTIV de ex: vand diverse / vand charger, incarcator, accesorii.
11 - Modelistii care realizeaza articole de modelism in atelierul propriu au dreptul sa initieze topicuri destinate vanzarii acestor produse doar in sectiunea ''Publicitate personala''. ATENTIE! Este interzisa initierea de topicuri de catre firme ce realizeaza articole de modelism;
12 - NU se accepta anunturi de vanzare cu preturi mai mari ca cele din magazinele romanesti (aviz samsarilor) .Utilizatorii vor fi sanctionati la prima abatere iar la a doua dezactivare de cont;


13 – In cazul in care titlul nu mai corespunde cu produsele oferite spre vanzare, inchideti topicul si deschideti unul nou actualizat;

14 - NU deschideti acelasi topic in sectiuni diferite din Bursa. Ganditi intai unde se incadreaza cel mai bine. Anunturile multiple puse gresit vor fi sterse si vor atrage sanctiuni.


Orice abatere de la prevederile prezentului regulament va fi sanctionata cu restrictionare la postare de 7 zile la prima abatere, 30 de zile la a doua abatere, 90 de zile la a treia si ban definitiv la a patra incalcare.


Aceasta postare a fost editata de navigator: 14 May 2015 - 09:06 AM

0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
 • Nu puteti crea un topic nou
 • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro