Pagina 1 din 1
Adeziv pt.Polistiren? Cu ce se lipeste?
Postat 04 September 2005 - 10:32 AM
Salutare!
Esti sigur ca e din polistiren? Daca da, merge cu poliuretan Bison (nu spuma poliuretanica), se gaseste la Brico sau Praktiker in sticlute de 60g sau 750g. Daca nu, dar seamana, e din elapor si atunci se lipeste cu SuperGlue sau GlueGun (plastic topit). Daca nu esti sigur arata-l cuiva care deosebeste cele 2 materale. E important pemtru ca: Bison-ul NU lipeste Elapor iar glueGun sau Superglue topeste polistirenul.
Cu stima
Esti sigur ca e din polistiren? Daca da, merge cu poliuretan Bison (nu spuma poliuretanica), se gaseste la Brico sau Praktiker in sticlute de 60g sau 750g. Daca nu, dar seamana, e din elapor si atunci se lipeste cu SuperGlue sau GlueGun (plastic topit). Daca nu esti sigur arata-l cuiva care deosebeste cele 2 materale. E important pemtru ca: Bison-ul NU lipeste Elapor iar glueGun sau Superglue topeste polistirenul.
Cu stima
Postat 07 September 2005 - 12:56 AM
poxi poll lipeste superficial, trebuie sa folosesti adeziv poliuretanic. men are dreptate.....Oricum, cea mai ieftina varianta este sa folosesti acetona pentru unghii. Asta lipeste bine pentru ca topeste foarte putin materilalul. Trebuie insa sa te misti repede pentru ca se evapora la fel de rapid. ce mai!! poliuretanul este cea mai buna solutie.
Postat 14 September 2005 - 01:14 PM
gasesti destul si in comert daca stii unde sa cauti
polistirenu le lipeste excelet cu aracet de mobila(am incercat) daor ca se usuca mai greu
PS @dant1992 puteai sa scrii totul intr-un singur meaj nu in 4
polistirenu le lipeste excelet cu aracet de mobila(am incercat) daor ca se usuca mai greu
PS @dant1992 puteai sa scrii totul intr-un singur meaj nu in 4
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 21 September 2005 - 06:51 PM
Pana acuma sunt foarte multumit de poxipol transparent! Chiar neasteptat de bine au iesit lipiturile!Secretul ar fi ca trebuie tinute presat cam 10min.elementele care trebuie lipite,in rest e de nota 10.
Inca nu am bushit cele doua aeromodele care le-am lipit...dar o sa va spun cum o sa reactioneze lipiturile!
Inca nu am bushit cele doua aeromodele care le-am lipit...dar o sa va spun cum o sa reactioneze lipiturile!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1