Modelism - RHC Forum: RC CRAWLING CHALLENGE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

RC CRAWLING CHALLENGE Etapa 22 Feb 2014

#1 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 16 February 2014 - 01:51 PM

Simbata 22 Februarie 2014 la pista de crawling RC GRAND ARENA incepind cu ora 10:30 se va desfasura un nou concurs RC CRAWLING CHALLANGE.

Taxa de participare este 40 ron si se achita la magazinul Speed RC inainte de inceperea concursului.

Clasa 2.2" versiunea SPORTSMAN (Vehicule care vor folosi 4 roti motrice si doua roti pentru viraj, orice alt dispozitiv, mecanism care sa imbunatatesca performantele sint interzise a fi folosite. Cei care au dig unit mecanic sau electronic, 4 roti viratoare nu trebuie sa le demonteze, nu le vor folosi)

Regulament:

REGULAMENT ORGANIZARE-DESFASURARE REUNIUNI RC CRAWLER 2012 – 2013

Sectiunea 1 – REGULI GENERALE DE ORGANIZARE SI DESFASURARE REUNIUNI RC CRAWLER.

Sectiunea 2 – CONFIGURATIA TRASEULUI.TERMENI SPECIFICI.

Sectiunea 3 –PENALIZARI. ARBITRAJUL.

1. REGULI GENERALE DE ORGANIZARE SI
DESFASURARE A REUNIUNILOR RC CRAWLER

1.1. Esenta competitiilor RC CRAWLER este parcurgerea unui traseu configurat in relief pronuntat si marcat prin PORTI DE
JALOANE, in anumite conditii si intr-un timp dat.

1.2. Orice concurent invitat va fi avizat cu privire la toate regulile de
desfasurare si specificatiile tehnice si de arbitraj/punctaj folosite in reuniunea respectiva.


Toţi participanţii au obligaţia să adopte un comportament şi un limbaj responsabil, fără să deranjeze sau să provoace daune celorlalţi participanţi, spectatori sau bunurilor acestora. Persoanelor aflate sub influenţa alcoolului nu li se va permite prezenţa în cadrul evenimentului. De asemenea oricărei persoane găsită că fură, avariază bunurile altor persoane sau sabotează alţi participanţi i se va interzice prezenţa la eveniment.

Este responsabilitatea fiecărui participant să respecte acest regulament pentru a putea menţine o atmosferă plăcută şi a evita degradarea reputaţiei organizatorului.

Luaţi în considerare că orice formă a sportului cu motor este periculoasă. Luati în calcul siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi.

Niciodata nu conduceti peste limitele dumneavoastra, pastrati un stil de conducere raportat la experienta dumneavoastra.

Organizatorul nu raspunde de avariile/daunele/defectiunile cauzate automodelului din cauza dificultatii traseului. Prin inscrierea si participarea la acest eveniment, concurentul accepta acest risc competitional.

Sub nici o formă, participanţii nu au voie să îşi porneasca staţiile decât în cazul când se pregătesc să antreneze/concureze, iar participanţii care au evoluat înainte si au încheiat evoluţia, trebuie sa isi opreasca transmitatoarele.

Toate electronicele, incluzând lumini aditionale, sirene, etc. trebuie bine izolate pentru a nu pune in pericol siguranţa celorlalţi participanţi.

Organizatorii vor asigura fiecarui participant un numar de concurs, care va fi montat pe parbrizul automodelului.

Scorul general este suma tuturor punctajelor acumulate in toate mansele incheiate: cel mai mic scor invinge.

Nu sint admise, pentru o reuniune de concurs aflata in derulare, parcurgeri de recunoastere sau antrenament pe traseul de concurs, abilitatea de adaptare si orientare rapida in teren fiind o masura de diferentiere indirecta a concurentilor.

Nu este admisa inscrierea unei masini la mai multe clase de concurs.

Masinile trebuie sa pastreze pe parcursul unei manse de concurs caracteristicile tehnice specifice categoriei, nefiind admise modificari prin interventie tehnica ale ampatamentului, latimii, inaltimii, greutatii, etc..

Nu este admisa schimbarea masinii de concurs pe parcursul reuniunii, fiecare pilot trebuie sa termine competitia cu masina cu care a intrat in concurs.

Concursul este dedicat automodelelor tip crawler offroad scara 1/10,1/12,1/16 sau custom cu dimensiuni apropiate de scara 1/10 , care vor fi dotate obligatoriu cu roti de dimensiunea 2.2inch dedicate crawling.

Concursul este de tip “OPEN”, unde nu se aplica nici o limita la modificarile automodelului.

Toate masinile participante trebuie sa fie dotate cu o caroserie exterioara sau un rollcage pentru protejarea componentelor interne si angrenajelor.

Nu este admisa modificarea traseului de concurs pe parcursul reuniunii, toti concurentii din cadrul aceleiasi clase trebuie sa parcurga acelasi traseu.

Responsabilitatea neinteractionarii spectatorilor cu traseul si materialul de concurs( masini, etc.) este responsabilitatea directa a organizatorului si arbitrilor.

Materialul de concurs, trebuie sa fie in stare buna, fara a prezenta defecte majore inainte de inceperea evenimentului, defecte care ar putea dauna bunei desfasurari a concursului sau ar putea aduce daune celorlalti participanti si materialelor de concurs proprii.

Este permisa folosirea tuturor tipurilor de acumulatori existenti pe piata, cu conditia ca acumulatorii de generatie noua ex: LIPO,LIFE,etc sa fie incarcati doar in saci dedicati pentru incarcare pentru a pastra in siguranta desfasurarea concursului si a evita anumite defectiuni care pot surveni la acestia.

Acumulatorii LIPO,LIFE,etc care prezinta urme de deteriorare (carcase crapate,lovituri majore, cabluri neizolate, carcase umflate) NU sunt permisi spre folosire in cadrul concursului. In cazul in care organizatorii constata folosirea acestor acumulatori de catre unul dintre participanti, pentru a evita anumite pericole care pot surveni, acesta va fi descalificat din concurs fiindu-i returnata taxa de inscriere.

Taxele de participare in cadrul concursurilor vor fi anuntate cu minim 1 luna inainte de eveniment.

CONFIGURATIA TRASEULUI. TERMENI SPECIFICI.

Traseul competitiilor RC CRAWLER este o succesiune de PORTI DE JALOANE, amplasate intr-un perimetru cu relief accidentat pronuntat.

Traseul competitiilor este creat manual din diferite obstacole si portiuni tehnice avand dimensiunile de rulare calculate dupa standardele automodelelor tip crawler scara 1/10.

Este obligatia tuturor concurentilor care piloteaza automodele tip Custom Made sau alte clase diferite de scara 1/10, pentru a-si pregati masinile dupa aceste standarde.

2.1. POARTA DE JALOANE – este reperul materializat prin alinierea a doua jaloane marcate, ce trebuie parcurs in sensul indicat in marcajul de pe jaloane si in ordine indicata in desfasuratorul traseului sau foaia de arbitraj; pot fi incluse un numar de la 3 la 10 porti in configuratia unui traseu de concurs.

2.2. POARTA ACTIVA- este considerata o poarta din traseu care nu a fost parcursa si nu a fost punctata in foaia de arbitraj; orice poarta din componenta traseului ramine considerata POARTA ACTIVA pina in momentul in care a fost atacata/parcursa conform ordinii din foaia de arbitraj; in momentul in care o poarta este parcursa, ea devine:

2.3. POARTA INACTIVA(LIBERA)- este considerata astfel o poarta parcursa si punctata conform foii de arbitraj;

2.4. POZITIE DE RELUARE – este pozitia din care se reia parcurgerea traseului dupa fiecare penalizare care reclama repozitionarea masinii(conform regulilor de arbitraj); POZITIA DE RELUARE este materializata prin alinierea axei spate a masinii la linia ultimei porti parcurse si punctate anterior penalizarii care a generat repozitionarea; daca penalizarea care genereaza repozitionarea masinii este inainte de poarta cu numarul 1 din traseu, atunci POZITIA DE RELUARE care va fi folosita va fi pozitia de START; in situatiile in care, din motive de configuratie dificila a traseului in zona unei porti, masina nu poate fi stabilizata cu axa spate pe linia ultimei porti parcurse si punctate, POZITIA DE RELUARE adoptata pentru situatia respectiva va fi un loc din traseu care permite mentinerea stabila a masinii; pentru fiecare sector de traseu, POZITIA DE RELUARE este aceeasi pentru toti concurentii;

2.5. REPARATIA ON-TIME (IN TIMPUL CURSEI) – trebuie finalizata in timpul regulamentar,cu cronometrul pornit si numai in cazurile in care pilotul decide si anunta ca are nevoie sa intervina tehnic asupra masinii;
-in cazul unei interventii tehnice asupra masinii, aceasta trebuie repusa in traseu la ultima POZITIE DE RELUARE;
-pe parcursul unei interventii tehnice de acest gen, daca timpul regulamentar de cursa expira, se aplica penalizarea DNF(40 puncte) minus punctele bonus-progres obtinute pina la acel moment, cursa se incheie si punctajul astfel calculat ramine rezultatul valabil pentru mansa respectiva.

2.6. REPARATIA OFF-TIME(CU INTRERUPEREA TIMPULUI CURSEI )
-pilotul poate solicita oprirea cronometrului si acordarea unui timp de maxim 30 minute de interventie tehnica, iar reluarea cursei se face din POZITIA DE RELUARE aferenta ultimei porti parcurse/traversate la momentul opririi cronometrului;
-in acest caz, se aplica o penalizare sub forma unei diminuari a timpului disponibil pentru mansa respectiva, de la 1 pina la 10 minute din timpul mansei respective, in functie de numarul de porti traversate pina la acel moment, proportional;

PENALIZARI. ARBITRAJUL.

Arbitrajul este efectuat de minim 2 arbitri pe traseu in timpul manselor fiecarui concurent.


3.1 Se aplica PENALIZARI pentru:
- MERS INAPOI 1 punct;
- RASTURNARE 5 puncte;
- ATINGEREA VEHICULULUI (reparare&repozitionare) 10 puncte;
- ATINGERE JALON POARTA 10 puncte;
- ATINGERE JALON PERIMETRU 10 puncte;
- ABATERE SENS PARCURGERE TRASEU/PORTI 10 puncte.

Penalizare pentru MERS INAPOI : se aplica 1 punct penalizare cind masina merge inapoi dupa ce a mers inainte ;

- MERS INAPOI se considera in orice moment in care oricare din rotile masinii se deplaseaza inapoi sau se roteste in sens invers directiei de inaintare.
-odata ce penalizarea de MERS INAPOI a fost aplicata, nici o alta penalizare de acest gen nu se aplica pina ce masina nu merge iar inainte;
-nu se aplica penalizare de MERS INAPOI in cazul in care mersul inapoi a fost produs in cadrul unei rasturnari.

3.1.2. Penalizare pentru RASTURNARE : se aplica 5 puncte de penalizare cind masina se rastoarna si nu poate continua cursa fara atingere/ajutor;
-masina care dupa rasturnare revine singura pe roti si poate continua cursa fara alt ajutor NU ESTE PENALIZATA;
-nu se aplica o noua penalizare pina cind masina nu si-a reluat pozitia pe 4 roti si inaintarea;
-masina poate fi repusa pe rotile ei prin atingere din LATERAL, orice alt procedeu va fi considerat ATINGEREA VEHICULULUI si penalizat ca atare.

3.1.3. Penalizarea pentru ATINGEREA VEHICULULUI : se aplica 10 puncte de penalizare pentru orice atingere intentionata sau neintentionata a masinii , exceptie facind atingerea pentru repunerea in pozitie din cazul explicitat la RASTURNARE;
-arbitrii vor opri cronometrul de fiecare data cind pilotul anunta atingere (intentionata) sau cind constata atingere (neanuntata/neintentionata): masina este repozitionata in acest caz inapoi la ultima poarta parcursa, in POZITIE DE RELUARE;
-ATINGEREA VEHICULULUI include dar nu se limiteaza la atingerile din cazul reparatiilor, repozitionarilor, impingerilor, etc.

Pentru ATINGERE JALON POARTA se aplica o penalizare de 10 puncte;

-fiecare poarta va fi marcata cu doua jaloane marcate, pozitionate la o distanta standard conforma cu clasa de concurs aflata in desfasurare;
-jaloanele fiecarei porti vor fi inscriptionate vizibil cu numarul portii si cu o sageata ce va indica sensul de parcurgere pentru poarta respectiva;
-pentru atingerea cu o roata sau orice alta parte a masinii a unui jalon al unei porti ACTIVE se aplica o penalizare de 10 puncte, iar penalizarea nu are caracter repetitiv;
-pentru traversarea fara atingere se acorda 2 puncte de bonus-progres pentru fiecare poarta parcursa/traversata;
-odata ce o poarta a fost traversata, ea va fi considerata “inactiva” pina la sfirsitul mansei respective;
-se aplica penalizarea de 10 puncte si daca traversarea portii respective s-a facut fara ca toate cele 4 roti ale masinii sa fi trecut printre jaloanele ce marcheaza/materializeaza poarta respectiva, iar traversarea respectivei porti se considera incheiata si punctele bonus –progres acordate in momentul in care axa spate a masinii a depasit linia jaloanelor portii.

Pentru ATINGERE JALON PERIMETRU se aplica 10 puncte de penalizare, cu oprirea cronometrului si reluarea cursei/mansei de la ultima POZITIE DE RELUARE(ultima poarta traversata sau ultima pozitie stabila, dupa caz);

Pentru ABATERE SENS PARCURGERE TRASEU/PORTI se aplica o penalizare de 10 puncte, fiecare poarta trebuie parcursa in sensul indicat de marcajul jaloanelor ce materializeaza poarta respectiva, iar portile trebuie parcurse deasemenea in ordinea inscrisa in foaia de arbitraj si conform marcajelor de pe jaloane;

Numarul MAXIM de puncte de penalizare posibil pentru o mansa de concurs este 40; daca in timpul unei manse se depaseste acest punctaj, pilotul este declarat descalificat pentru mansa respectiva, cronometrul de opreste si mansa este considerata terminata pentru pilotul respectiv, cu aplicarea punctajului maxim de penalizare(40) minus punctele de bonus-progres acumulate pina la momentul respectiv.


3.3. Numarul MAXIM de puncte de penalizare pentru o poarta este de 20; in traversarea unei porti, daca se acumuleaza mai mult de 20 de puncte de penalizare, cronometrul de opreste si masina se repozitioneaza la urmatoarea POZITIE DE RELUARE, iar poarta netrecuta este declarata INACTIVA, cronometrul repornindu-se din noua pozitie a masinii in traseu;
-in acesta situatie nu se acorda punctele de bonus-progres(2 puncte)
0

#2 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 February 2014 - 07:41 AM

1. Gabriel Banea
2. Mihai Sulea
3.
4.
5.
6.
7.
0

#3 Useril este offline   florin plavitu 

  • Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 212
  • Inregistrat: 15-May 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 February 2014 - 01:49 PM

1. Gabriel Banea
2. Mihai Sulea
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4.
5.
6.
7.
MST XXX-D VIP HT

Yokomo DRB

MST FXX-D VIP RWD

Yokomo DIB 275

Tamiya TA-05 VDF II

Hot Bodies TCXX
0

#4 Useril este offline   ToX 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 February 2014 - 03:27 PM

1. Gabriel Banea
2. Mihai Sulea
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4. Valeanu Adrian
5.
6.
7.
0

#5 Useril este offline   alex_dya 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 01-August 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti-Valcea
  • Interests:Auto Rally

Postat 17 February 2014 - 09:06 PM

1. Gabriel Banea
2. Mihai Sulea
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4. Valeanu Adrian
5. Diaconu Alexandru
6.
7.
Club Sportiv: C.S.T.A. Bucuresti

Club Hobby: MDT (Militari Durango Team)

Nume: Alexandru
Tel:
0768076023
0

#6 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 17 February 2014 - 09:22 PM

1. Gabriel Banea AX 10
2. Mihai Sulea AX 10
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4. Valeanu Adrian XR 10
5. Diaconu Alexandru Venom Creeper
6. Victor Gorun AX 10
7.

Aceasta postare a fost editata de Mischu LTB: 17 February 2014 - 09:24 PM

0

#7 Useril este offline   vgeorge 

  • Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti/Pitesti

Postat 17 February 2014 - 09:37 PM

1. Gabriel Banea AX 10
2. Mihai Sulea AX 10
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4. Valeanu Adrian XR 10
5. Diaconu Alexandru Venom Creeper
6. Victor Gorun AX 10
7. Vladu George - Surprize Surprize
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale



[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#8 Useril este offline   Diesel 

  • Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2848
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 18 February 2014 - 11:38 AM

Vezi postareavgeorge, la 17 February 2014 - 09:37 PM, a spus:

7. Vladu George - Surprize Surprize


Te cateri cu sau pe Andreea Marin Banica Otocar Ulker sau cum o cheama acum...
0

#9 Useril este offline   vgeorge 

  • Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti/Pitesti

Postat 18 February 2014 - 04:10 PM

Pe sub ea :))
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale



[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#10 Useril este offline   alex_dya 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 01-August 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti-Valcea
  • Interests:Auto Rally

Postat 19 February 2014 - 08:39 AM

Imi pare foarte rau dar nu o sa pot ajunge la aceasta etapa de crawling dar promit ca la urmatoarea vin!

1. Gabriel Banea AX 10
2. Mihai Sulea AX 10
3. Plavitu Florian - Axial AX10
4. Valeanu Adrian XR 10
5. Victor Gorun AX 10
6. Vladu George - Surprize Surprize


Multumesc!

PS. Mishu nu ma injura !!!
Club Sportiv: C.S.T.A. Bucuresti

Club Hobby: MDT (Militari Durango Team)

Nume: Alexandru
Tel:
0768076023
0

#11 Useril este offline   Kitty 

  • RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Cluj-Napoca
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 19 February 2014 - 06:57 PM

mishule ar trebui sa faci un campionat,iar aceasta sa fie etapa 2,iar la finalul anului sa se stabileasca castigatorul.eu ma angajez sa sustin cu ceva premii la finalul campionatului

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#12 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 20 February 2014 - 07:51 AM

Vezi postareaKitty, la 19 February 2014 - 06:57 PM, a spus:

mishule ar trebui sa faci un campionat,iar aceasta sa fie etapa 2,iar la finalul anului sa se stabileasca castigatorul.eu ma angajez sa sustin cu ceva premii la finalul campionatului



Kitty, multumesc de ajutor. Eu as dori sa fie cum zici dar stii si tu cum pot evolua lucrurile. Oricum incerc ca macar la doua luni sa organizez cite un concurs. Ma uit azi pe calendarul competitional (eu unul o sa mai merg la ceva etape de offroad, poate si altii) sa vad cind mai pot organiza macar inca doua etape a caror data de desfasurarare sa fie votata pentru moment de cei ce participa constant. Frumos ar fi ca o etapa macar sa fie organizata undeva la munte pe pietre ocazie cu care ar putea sa vina mult mai multa lume. Aceste concursuri putem sa le cuprindem momentan intr-un campionat local.

Astept pareri de la participanti si de la potentialii participanti.
0

#13 Useril este offline   Kitty 

  • RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Cluj-Napoca
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 20 February 2014 - 06:50 PM

pai daca reusesti sa faci 4-5 etape pe an e ok.oricum da-mi de stire ce ai hotarat

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#14 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 20 February 2014 - 10:00 PM

Vezi postareaKitty, la 20 February 2014 - 06:50 PM, a spus:

pai daca reusesti sa faci 4-5 etape pe an e ok.oricum da-mi de stire ce ai hotarat


Simbata avem a doua intilnire. Voi discuta cu cei care vin la concurs si dau de stire. Apoi stabilim amindoi cum ducem la capat acest concurs. Vreau sa le aud in direct parerea miine. :drinks:
0

#15 Useril este offline   vgeorge 

  • Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti/Pitesti

Postat 20 February 2014 - 10:25 PM

Ma, eu pana nu il bat pe tox la asa ceva nu ma las.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale



[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#16 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 21 February 2014 - 09:45 PM

Si ca sa aveti la ce sa va ginditi in seara asta:


0

#17 Useril este offline   Uzzy 

  • MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti - Militari
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 21 February 2014 - 10:33 PM

Vezi postareaMischu LTB, la 20 February 2014 - 07:51 AM, a spus:

Frumos ar fi ca o etapa macar sa fie organizata undeva la munte pe pietre ocazie cu care ar putea sa vina mult mai multa lume.

Astept pareri de la participanti si de la potentialii participanti.


Daca origanizezi ceva etape pe la munte, la o cabana, unde seara sa facem un gratar si un sprit modelistic la foc de tabara pana dimineata, cand ne vom retrage in genunchi spre camere, promit ca imi iau si eu crawler!!!

P.S primul rand de mici si primii 5L de capsunica ii dau eu! :D
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#18 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 21 February 2014 - 10:41 PM

Vezi postareaUzzy, la 21 February 2014 - 10:33 PM, a spus:

Daca origanizezi ceva etape pe la munte, la o cabana, unde seara sa facem un gratar si un sprit modelistic la foc de tabara pana dimineata, cand ne vom retrage in genunchi spre camere, promit ca imi iau si eu crawler!!!

P.S primul rand de mici si primii 5L de capsunica ii dau eu! :D


Deci in aceasta seara dai comanda de ce crawler vrei tu si sa te vad posesor. In Aprilie sau Mai, dupa sarbatori se face.
0

#19 Useril este offline   vgeorge 

  • Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti/Pitesti

Postat 22 February 2014 - 06:50 PM

l-am batut pe valeanu.hahahahhaha adica l-am batut pe tox
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale



[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#20 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 22 February 2014 - 08:12 PM

Deci la aceasta etapa:

Clasament:

1. Banea Gabriel AX10
2. Mihai Sulea AX 10
3. Vladu George Venom Creeper
4. Valeanu Adrian XR10
5. Victor Gorun AX 10
6. Plavitu Florin AX10

:drinks:
0

#21 Useril este offline   costash 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti, zona Berceni
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 23 February 2014 - 02:04 AM

Vezi postareavgeorge, la 20 February 2014 - 10:25 PM, a spus:

Ma, eu pana nu il bat pe tox la asa ceva nu ma las.


Vezi postareavgeorge, la 22 February 2014 - 06:50 PM, a spus:

l-am batut pe valeanu.hahahahhaha adica l-am batut pe tox


Urmeaza sa te lasi acum? :rofl:
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#22 Useril este offline   vgeorge 

  • Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti/Pitesti

Postat 23 February 2014 - 10:31 AM

Da,ma las de fumat
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale



[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#23 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 23 February 2014 - 11:21 PM

Si trei filme cu dedicatie TOX si VGeorge (zis 4 ore)

https://www.youtube....ure=c4-overview
https://www.youtube....ure=c4-overview
https://www.youtube....ure=c4-overview

Aceasta postare a fost editata de Mischu LTB: 23 February 2014 - 11:23 PM

0

#24 Useril este offline   ToX 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 27 February 2014 - 11:59 AM

next?!
0

#25 Useril este offline   Mischu LTB 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 27 February 2014 - 12:50 PM

Vezi postareaToX, la 27 February 2014 - 11:59 AM, a spus:

next?!


Deci, "next?!", buna intrebare. As vrea sa o oragnizam la munte. Inainte de a da o data pentru urmatoarea etapa trebuie sa ma uit in calendar deoarece sint mai multe lucruri de care trebuie sa tinem cont. Cit de curind o sa vin cu propunerile.
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1


Raspuns rapid

  

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro