Modelism - RHC Forum: Futaba 14SG - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Futaba 14SG Solutia FASSTest telemetrie pe un nou radio

#61 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 09 June 2015 - 07:28 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 09 June 2015 - 06:40 PM, a spus:

Cred ca nici nu o sa iti raspunda .. daca utilizarea protocolului vechi este in afara cadrului legal, nu cred ca in
vre-un raspun oficial or sa recunoasca ca se poate folosii cu aparatele puse la comercializare .
In mod normal ar trebui ca fiecare utilizator final ( adica noi aeromodelistii ) sa le scoata din uz .. faptul ca nu sta sa ne
verifice nimeni ( inca ) nu inseamna ca suntem si in cadrul legal .. la competitii celputin internationale banuiesc ca nu
te primesc.
E cum ai intreba la politie daca ai voie sa conduci fara permis ...

Ori Futaba ori Graupner .. fara Spectrum daca vei dorii si altceva decat zbor clasic ( FPV, GPS, etc )


La treaba asta nu m-am gandit !!! ce ma sfatuiti ??? sa imi iau inima in dinti si sa imi cumpar Futaba 14sg ??
0

#62 Useril este offline   Teo-Costin 

  • T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1326
  • Inregistrat: 13-June 07
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI-Tineretului

Postat 09 June 2015 - 10:31 PM

Eu as alege, daca ar fi sa-mi schimb statia, un GRAUPNER MZ-24 HOTT sau daca preferi gen tavita atunci un GRAUPNER MC-20 HOTT .....
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#63 Useril este offline   fly 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3350
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Gender:Male
  • Location:Bran Brasov
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 10 June 2015 - 04:53 AM

Eu as alege Futaba ! Este singura statie cu care nu am avut nici o problema ,la jeturi este important! Datorita vitezei si a fuselajului mare sa nu piarda semnal .
0

#64 Useril este offline   oachidori 

  • F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2233
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti-parc IOR
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 10 June 2015 - 07:00 AM

Vezi postareafly, la 10 June 2015 - 04:53 AM, a spus:

Eu as alege Futaba ! Este singura statie cu care nu am avut nici o problema ,la jeturi este important! Datorita vitezei si a fuselajului mare sa nu piarda semnal .

Le-ai avut pe toate? Ai avut Multiplex si ai avut probleme cu ea ca sa poți spune asta. Eu am Multiplex si nu as alege niciodată Futaba.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 12, 35 MHz; Royal Pro 16 2.4GHz
Avioane:
YAK55SP OMP/EG Aircraft 2.3m;MVVS58 Prosport;
VERTIGO Badan-2.3m;DLE55RA Canister;
FUNCUB Multiplex 1.4m;
EHAWK 1500 Thunder Tiger 1.5m;
ARCUS TALENT Robbe 2.6m;
F22 depron.
0

#65 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 June 2015 - 07:38 AM

He he... daca ati vedea cum variaza semnalul, la orice statie, in timpul zborului, v-ati umezi putin si un timp ati zbura cam ... incordati :)

S-a mai povestit de asta si aici.
renatoa de la aacr.ro
0

#66 Useril este offline   fly 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3350
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Gender:Male
  • Location:Bran Brasov
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 10 June 2015 - 07:59 AM

Era vorba intre futaba si Graupner ,asa pot spune ca si Duplex Jeti este foarte buna si altele .
0

#67 Useril este offline   fly 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3350
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Gender:Male
  • Location:Bran Brasov
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 10 June 2015 - 08:01 AM

Am avut spectrum si hitec cu care am avut surprize neplacute 😞😊
0

#68 Useril este offline   REAL DESIGN 

  • R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5442
  • Inregistrat: 24-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti -

Postat 10 June 2015 - 08:17 AM

Teo va poate confirma ca :

La o actiune de filmare aeriana pe o cladire CONEX plina de antene :

1 - Futaba nu functiona aproape de loc .
2 - Graupner a mers FARA nici cea mai mica interferenta .

Pe drona era aparatura de filmare de o asa valoare ca daca se busea faceai hepatita instant
de oftica !


Deci .. si Futaba si Graupner cred ca sunt O.K. .. Jeti este muuult prea scumpa desi e super ..
Graupner are mult mai multe chestii la bani mai putini decat futaba din ce am inteles .. nu sunt sigur .

P.S.

Multiplex - ul nu e bun ! .. Opreste motoarele chinezesti in zbor tocmai cand esti cu vant de coada . Ha ! Ha !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 10 June 2015 - 08:18 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#69 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 10 June 2015 - 06:58 PM

Acum stand si judecand la rece mi se pare normal ca raspunsul lor sa fie negativ , dar ieri le-am pus o intrebare si anume le-am spus ca detin un receptor 617 fasst si daca statia este compatibila cu acest receptor , astept raspunsul lor ...... http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif
0

#70 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 June 2015 - 08:02 PM

Raspunsul va fi pozitiv si fara sa minta, nu am nici un dubiu. Daca va fi negativ, aia de la Lindi habar nu au !

"We have been informed by Futaba, Japan, that European users may find that non-Futaba equipment may not work with their Futaba 14SG once the new software update is in place. That is because the software has been made to conform to the new European regulations for RC transmitters. Unfortunately, that may cause some difficulties with non-Futaba equipment that does not conform to the new regulations.

Users in North America will not be affected because the European regulations will not apply to equipment sold there.


Bill Baxter, Manager
Futaba Service Center North America
3002 N. Apollo Dr. Suite 1
Champaign IL 61822
USA

Asta a fost singurul deranj, prin ianuarie, numai pentru receptoarele neoriginale, ale lor nu au fost afectate niciodata !
In 15 ianuarie Frsky a scos update de firmware care le-a rezolvat si pe ale lor, asa ca acum toate merg cu noul "FASST", care il stie doar 14SG.
renatoa de la aacr.ro
0

#71 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 10 June 2015 - 08:25 PM

Avem un 14SG si un R6308SBT..nu reusesc sa fac sa imi arate voltajul cu care alimentez receptorul si nici sa apara telemetria...
Este binduit pe varianta FASST-MULT ca pe alta nu se pupa...
Daca cineva are idee astept un raspuns,multumesc.
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#72 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 June 2015 - 08:50 PM

"... with integral FASSTest® telemetry transmitter, for "transmitting model data back to the ground"."

As zice ca trebuie bind-uit pe FASSTest, nu pe FASST MULT. :unsure:

Ai citit manualul ?
http://www.robbe.de/...3221324f4a797ad

Vad ca pentru telemetrie trebuie sa fii in modul normal, nu high speed...
"High speed mode / Telemetry ON, OFF
R6308SBT can perform the change of high speed mode and a normal mode.
A response becomes high-speed, however the high speed mode cannot use a sensor.
Only receiver battery voltage transmits."

Asta este engleza de Robbe, sa nu ne mai amuzam de chinglish daca germanii scot asa manuale...
renatoa de la aacr.ro
0

#73 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 10 June 2015 - 08:56 PM

Vezi postarearenatoa, la 10 June 2015 - 08:50 PM, a spus:

"... with integral FASSTest® telemetry transmitter, for "transmitting model data back to the ground"."

As zice ca trebuie bind-uit pe FASSTest, nu pe FASST MULT. :unsure:

Ai citit manualul ?
http://www.robbe.de/...3221324f4a797ad

Vad ca pentru telemetrie trebuie sa fii in modul normal, nu high speed...
"High speed mode / Telemetry ON, OFF
R6308SBT can perform the change of high speed mode and a normal mode.
A response becomes high-speed, however the high speed mode cannot use a sensor.
Only receiver battery voltage transmits."

Asta este engleza de Robbe, sa nu ne mai amuzam de chinglish daca germanii scot asa manuale...


Am incercat pe FASSTest insa am doar 12-14 ch ca si optiune si nu vrea sa se pupe...
Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#74 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 June 2015 - 09:44 PM

Pai evident ca 12-14 !!! Pai s-bus-ul pentru ce l-au inventat ?!
Ai 6-7 ch pe pinii normali stil vechi si restul pe s-bus. Nu ii folosesti, treaba ta...
renatoa de la aacr.ro
0

#75 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 12 June 2015 - 05:13 PM

nedumerirea mea este ca in descriere spune MODE 1-4 , adica ?????
0

#76 Useril este offline   NAVOMARIUS 

  • MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4694
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:AEROMODELE

Postat 12 June 2015 - 05:24 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la 12 June 2015 - 05:13 PM, a spus:

nedumerirea mea este ca in descriere spune MODE 1-4 , adica ?????


Greu la deal cu cai slabutiiiiihttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif...PAI MODE 1-4 .Sunt 4 moduri in care se poate zbura .In general se zboara in mode 2 cu throttle pe stick stanga cum zboara majoritatea .Mai este mode 1 cu throttle pe stick dreapta si etc.

Aceasta postare a fost editata de NAVOMARIUS: 12 June 2015 - 05:25 PM

Tel 0740850863








Grea 6--POZE CET VEST
0

#77 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 12 June 2015 - 05:28 PM

Mda, e vara, cine sa mai faca jaratic pe caldura asta...
renatoa de la aacr.ro
0

#78 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 12 June 2015 - 05:34 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 12 June 2015 - 05:24 PM, a spus:

Greu la deal cu cai slabutiiiiihttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif...PAI MODE 1-4 .Sunt 4 moduri in care se poate zbura .In general se zboara in mode 2 cu throttle pe stick stanga cum zboara majoritatea .Mai este mode 1 cu throttle pe stick dreapta si etc.


Bai da destept esti ,
  • Sender T14SG 2,4GHz FASSTest Mode 1-4 , cand dau comanda ii specific ce mod vreau ????

0

#79 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 12 June 2015 - 05:42 PM

Mariane, le are pe toate 4, frate, poti alege oricand pe oricare.
Fara nici o rautate, nu da comanda, ca mai sunt multe de digerat pana sa ai nevoie de asa statie, iti prinzi urechile in ea, parol, daca intrebi de moduri...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 12 June 2015 - 05:42 PM

renatoa de la aacr.ro
0

#80 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 12 June 2015 - 06:11 PM

Vezi postarearenatoa, la 12 June 2015 - 05:42 PM, a spus:

Mariane, le are pe toate 4, frate, poti alege oricand pe oricare.
Fara nici o rautate, nu da comanda, ca mai sunt multe de digerat pana sa ai nevoie de asa statie, iti prinzi urechile in ea, parol, daca intrebi de moduri...


Da-o in colo de treaba , stiu ca sunt mai multe moduri , nedumerirea mea este atunci cand dau comanda ii specific ce mod vreau ?? s-au exista optiunea sa le fac eu acasa ??? hai ca nu sunt singurul care este incurcat in treaba astahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
0

#81 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 12 June 2015 - 06:17 PM

Astept si o recomandare pentru un receptor suplimentar , sa fie cu minim 6 canale http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
0

#82 Useril este offline   oachidori 

  • F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2233
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti-parc IOR
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 12 June 2015 - 08:25 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la 12 June 2015 - 06:11 PM, a spus:

Da-o in colo de treaba , stiu ca sunt mai multe moduri , nedumerirea mea este atunci cand dau comanda ii specific ce mod vreau ?? s-au exista optiunea sa le fac eu acasa ??? hai ca nu sunt singurul care este incurcat in treaba astahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif

O setezi tu acasă in funcție de preferințe.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 12, 35 MHz; Royal Pro 16 2.4GHz
Avioane:
YAK55SP OMP/EG Aircraft 2.3m;MVVS58 Prosport;
VERTIGO Badan-2.3m;DLE55RA Canister;
FUNCUB Multiplex 1.4m;
EHAWK 1500 Thunder Tiger 1.5m;
ARCUS TALENT Robbe 2.6m;
F22 depron.
0

#83 Useril este offline   cristanu 

  • Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 30-December 08
  • Gender:Male
  • Location:Braşov

Postat 12 June 2015 - 08:38 PM

Am o futaba 14 sg , tot mode 1-4 pe care am configurat-o în mode 2 în 3 minute , găseşti pe youtube o grămadă de filmuleţe în sensul ăsta , trebuie doar montată o plăcuţă care vine în set pe ansamblul de stickuri din stânga cu două suruburi, atîta tot .
Nu te îngrijora este foarte simplu.
În ceea ce priveşte FAST-ul ştiu sigur că toate staţiile care nu au fost upgradate cu versiunea v 5.0 merg toate cu vechile receptoare FAST , originale sau clone.
Din ce am găsit pe net se poate "downgrada" versiunea existentă pe staţie cu cea v.4.0 dar asta nu am experimentat-o, trebuie doar căutat.
Vezi un pic pe futabaforum.de , rc.groups .
0

#84 Useril este offline   marian.dumitru74 

  • ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3920
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:RC-ul

Postat 13 June 2015 - 06:10 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 10 June 2015 - 08:56 PM, a spus:

Am incercat pe FASSTest insa am doar 12-14 ch ca si optiune si nu vrea sa se pupe...


Ia uite aici ce am gasit Not compatible with S-FHSS/FHSS/FASST/FASSTest systems.


Futaba R3008SB T-FHSS 2.4GHz Receiver
0

#85 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 13 June 2015 - 07:33 AM

Da, asta este pentru T10J. Sa nu iubesti firma asta... care va aranjeaza pe caprarii, de mic, si pana cand ajungi... RD :D

Tu esti mic si prost, nu ai nevoie de telemetrie, ia J, ai mai crescut putin, te strange pe la coate, arunca ce ai avut si ia un T, ai ajuns in liga mare, iar arunci totul, ca daca scrie pe tine Futaba inseamna ca esti plin de bani :p
renatoa de la aacr.ro
0

#86 Useril este offline   REAL DESIGN 

  • R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5442
  • Inregistrat: 24-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti -

Postat 13 June 2015 - 08:00 AM

Vezi postarearenatoa, la 13 June 2015 - 07:33 AM, a spus:

Da, asta este pentru T10J. Sa nu iubesti firma asta... care va aranjeaza pe caprarii, de mic, si pana cand ajungi... RD :D

Tu esti mic si prost, nu ai nevoie de telemetrie, ia J, ai mai crescut putin, te strange pe la coate, arunca ce ai avut si ia un T, ai ajuns in liga mare, iar arunci totul, ca daca scrie pe tine Futaba inseamna ca esti plin de bani :p



Renatoa .. multumesc ca m-ai amintit ! ...
Si cand iti iei Ferrari nu te lasa cu el pe strada daca nu faci training-ul la ei ...
Cand esti cu caruta sau teleguta trasa de magar nu te intreba frate nimeni nimic .. ( parca si mata ai un Futaba T9 CAP sau ai avut ? )
Unde te incadrezi cu T9 CAP ? .. strans la coa.e ?

Fisiere atasate


Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#87 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 13 June 2015 - 08:11 AM

Inca mai am, bre, de fapt am vreo 4 statii, asa, ca imi place sa colectionez. Asa ca nu te lua de valoarea mea :p
Eu inca de pe vremea pisicului am ramas la ideea aia, creatza in zilele noastre, nu iau ceva nou pana nu ma limiteaza ce am deja.
Si cum Taranis e unlimited, aia o tin pentru ziua cand va apare modelul care nu il mai pot zbura pe T9C :)
Si musai second, chiar daca nu stimulez economia in felul asta :p
renatoa de la aacr.ro
0

#88 Useril este offline   REAL DESIGN 

  • R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5442
  • Inregistrat: 24-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti -

Postat 13 June 2015 - 08:19 AM

Vezi postarearenatoa, la 13 June 2015 - 08:11 AM, a spus:

Inca mai am, bre, de fapt am vreo 4 statii, asa, ca imi place sa colectionez. Asa ca nu te lua de valoarea mea :p
Eu inca de pe vremea pisicului am ramas la ideea aia, creatza in zilele noastre, nu iau ceva nou pana nu ma limiteaza ce am deja.
Si cum Taranis e unlimited, aia o tin pentru ziua cand va apare modelul care nu il mai pot zbura pe T9C :)
Si musai second, chiar daca nu stimulez economia in felul asta :p


Pai .. daca ai o idee, si aia creatza , ce te iei bre de mine .. poate am si io ideea mea indreptata cu placa , sa nu fie creatza ca a mata !


Taranis ? Ce e asta ? .. fabrica de mezeluri sau vre-o boala ?



P.S.

marian.dumitru74 .. ia tata Futaba aia o data .. si chiar de nu stii din prima sa o butonezi
da macar o legi de gat cand mergi seara prin Mall .. o sa moara pitipoancele cand o sa te
vada .. " Uite fataaaa .. ultimu' model de Iphone ! .. Are banu cocolos, pa'a el gramada fataaaa ! "

.. deci ? .. tot te scoti intr-un fel ! ..

Sa il vad io pe Renatoa cu Taranu' ( taranisu' ) lui de gat prin ElectroPutere Park .. ii dau interzis aia
de la paza ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 13 June 2015 - 08:24 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#89 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16764
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 13 June 2015 - 08:25 AM

Adica te dau ca exemplu de culme, la care odata ajuns, gata, stai si te odihnesti... si zici ca ma iau de matale ? :)

Taranis ? cum nu te-ai prins... e statia tzaranului :p

Nu fii sigur ce fel de acces iti asigura o statie sau alta... uite, stim unul care e la televiziuni toata ziua, de murim toti de ciuda, te-ai uitat cu ce statie defileaza ?

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 13 June 2015 - 08:27 AM

renatoa de la aacr.ro
0

#90 Useril este offline   REAL DESIGN 

  • R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5442
  • Inregistrat: 24-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti -

Postat 13 June 2015 - 09:02 AM

Vezi postarearenatoa, la 13 June 2015 - 08:25 AM, a spus:

Adica te dau ca exemplu de culme, la care odata ajuns, gata, stai si te odihnesti... si zici ca ma iau de matale ? :)

Taranis ? cum nu te-ai prins... e statia tzaranului :p

Nu fii sigur ce fel de acces iti asigura o statie sau alta... uite, stim unul care e la televiziuni toata ziua, de murim toti de ciuda, te-ai uitat cu ce statie defileaza ?



Nuuu si nici nu ma intereseaza .. daca a lucrat la " ochi albastrii " are trecere oricum, basca
prostul obicei de a lucra undercover .. asa ca nu poti fi sigur de ce se ascunde sub carcasa statiei ce o
afiseaza ... poate e chiar goala si piloteaza unii din .... buncar !

P.S.

Scuze de confuzie .. de fapt eram laudat ! M-am prins mai greu ! ...
" N'ai cu cine baaa , Niste Taranis ! "
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro