Modelism - RHC Forum: ajutor cu regulatorul ! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ajutor cu regulatorul !

#1 Useril este offline   ics99 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 04-June 09
  • Location:bucuresti-salajan

Postat 11 November 2012 - 08:41 PM

am pus de curind un regulator rookie 35-12v/35a dupa 10 pescuituri nu mai merge mansalierul . Rog ajutor daca se poate !
0

#2 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI 0730122447
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 11 November 2012 - 09:02 PM

Salut .
L-ai reprogramat?

0

#3 Useril este offline   ics99 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 04-June 09
  • Location:bucuresti-salajan

Postat 11 November 2012 - 09:17 PM

cam nu !
0

#4 Useril este offline   ics99 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 04-June 09
  • Location:bucuresti-salajan

Postat 11 November 2012 - 09:21 PM

cum se reprogrameaza?
mersi !
0

#5 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI 0730122447
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 11 November 2012 - 09:55 PM

Daca l-ai cumparat de nou ai si instructiuni in cutie ... daca nu ,foarte simplu :
Trimarele trebuie sa fie pe zero
pasul 1 Pornesti statia ... pornesti navomodelul tinind apasat butonul de pe ESC ... pina incepe sa blinc-cane si ei degetul de pe buton .
Becul de pe esece arata cite o aprindere /stinger repetata .
Pasul 2... impingi manda de la radiocomanda pe care ai acceleratia spre inainte tinind-o in acea directie si apesi din nou butonul .. becul ar trebui sa aiba doua aprinderi consecutive si o tingere
Pasul 3 ... eliberezi mansa si apesi din nou butonul ... becul are 3 aprinderi consecutive si o stingere .
Pasul 4 ... actionezi mansa spre inapoi ,o tii actionata si apesi din nou butonul ... becul va avea 4 aprinderi consecutive si o stingere
Pasul 5 ... eliberezi mansa

0

#6 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3333
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 11 November 2012 - 11:27 PM

Aici in topicul asta ai un manual: www.rhcforum.ro/topic/23925-rookie-35

Aceasta postare a fost editata de manolo: 11 November 2012 - 11:29 PM

Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#7 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3333
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 11 November 2012 - 11:37 PM

Sau in acest fisier:
Fisier atasat  ROCARO_20_25_30.pdf (143.65K)
Number of downloads: 963
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#8 Useril este offline   AndyCocos 

  • Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 15-September 14

Postat 16 September 2014 - 03:14 PM

Buna ziua, am si aceasi probelama cu regulatorul nu mai vrea in mansalier, am urmat pasii pentrusetare si degeaba. Care ar putea fi explicatia?
0

#9 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3333
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 16 September 2014 - 04:59 PM

Un sfat desfa-l din cele 4 surubele si trage-i o spalare cu alcool izopropilic cu o pensula curata,posibil sa fie oxidat.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#10 Useril este offline   ZIPPO 9 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 438
  • Inregistrat: 17-January 14
  • Gender:Male
  • Location:Paltinis,Caras-Severin
  • Interests:RC & BIKE

Postat 16 September 2014 - 06:21 PM

Vezi postareamanolo, la 16 September 2014 - 04:59 PM, a spus:

Un sfat desfa-l din cele 4 surubele si trage-i o spalare cu alcool izopropilic cu o pensula curata,posibil sa fie oxidat.

Prima data masori daca MOSFETurile sunt OK.Notezi codul de pe ele si apoi poti da cu alcool ca sa nu stergi codurile.
Bafta
HSP NITRO 1/10 buggy
TAMIYA SONIC FIGHTER 1/10 brushed
0

#11 Useril este offline   manolo 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3333
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti prin 4
  • Interests:Navo

Postat 17 September 2014 - 08:13 AM

Nu e nevoie sa speli capsula,nici nu trebuie scos radiatorul,doar traseele trebuiesc spalate fata-verso ,oricum la rookie nu se vede inscriptionarea decit de pe ultimile 2 feturi.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#12 Useril este offline   csd 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 27-December 09
  • Gender:Male
  • Location:Oltenita
  • Interests:Electronica,navomodelismul

Postat 20 September 2014 - 07:29 PM

Vezi postareaAndyCocos, la 16 September 2014 - 03:14 PM, a spus:

Buna ziua, am si aceasi probelama cu regulatorul nu mai vrea in mansalier, am urmat pasii pentrusetare si degeaba. Care ar putea fi explicatia?

Verifica traseele intre tranzistorii mosfet! este posibil ca un traseu sa fie intrerupt,daca este refa acel traseu si alimenteaza regulatorul dintro sursa stabilizata si protejata la scurt circuit, si verifica cele doua integrate KA 339,posibil ca unul dintre ele sa fie defect si in acest fel sa tina in permanenta tranzistori mosfet in conductie,si de aici traseu dintre acestia intrerupt. Reprogramarea regulatorului nu ajuta cu nimic! Dumneata ai un defect undeva acolo pe acel regulator! Verifica si tranzistorii, ca nu cumva unul sau mai multi sa fie defecti!
0

#13 Useril este offline   DigitAll 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 726
  • Inregistrat: 23-January 09
  • Gender:Male
  • Location:ARAD

Postat 20 September 2014 - 10:10 PM

Va obositi degeaba cu sugestii si raspunsuri.
Omu nu a prezentat toate aspectele problemei, si anume ca il programa,totul era ok, iar cand intrerupea/reconecta alimentarea nu mai mergea in revers. Cateodata , chiar daca il programa nu mai mergea in revers...cel putin asa a prezentat situatia pe alt forum.
Din cate am inteles, problema este rezolvata. Era bine daca anunta ca toul e bine.

CITEZ concluzia :
"Si eventual pentru cine mai intampina aceasta problema sa ia in considerare si de achizitionarea unui UBEC ,Sistemul are protectie la scurt-circuit, la supraincalzire si este dotat cu o protectie metalica ce reduce zgomotul de radiofrecventa emis de sursele in comutatie. De asemeni include si la iesire un filtru de reducere a zgomotului si un intrerupator On/Off."

Aceasta postare a fost editata de DigitAll: 20 September 2014 - 10:13 PM

Tel : 0768080180
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro