Modelism - RHC Forum: Inceput in FPV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

  • 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Inceput in FPV

#1 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 06 May 2012 - 08:12 PM

De curand am intrat in posesia unui sistem FPV complect.
Emitator 900mhz 500mw de la range video in 4 canale CH 1 : 910 MHz, CH 2 : 980 Mhz, CH 3 : 1010 Mhz, CH 4 : 1040 Mhz.
Receptor 12 canale tot de la range video cu antena pach de 8dBi.
OSD cu senzor GPS si pilot automat tot de la rang video.
Una pereche de ochelari FPV despre care nu stiu multe deoarece zbor cu un LCD de 16".
Toate astea bagate intr-un EZ.

Problema este ca RX radio de pe model este un FRSKY in 8 ch simplu dar cand opresc statia OSD-ul nu imi intra in functia "return to home", mentionez ca am dezactivat fail save-ul de la RX.
Am zburat si cu 35MHZ, aici imi intra functia dar pe parcursul zborului am bruiaje si pierd semnalul de la statie pentru cateva fractiuni de secunda.

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: tx 900.JPG
  • Imagine atasata: rx 900.jpg
  • Imagine atasata: rvosd5-r-6.jpg
  • Imagine atasata: zxy.JPG

Aceasta postare a fost editata de casper20: 06 May 2012 - 08:12 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#2 Useril este offline   takeoff 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Calarasi
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 06 May 2012 - 08:24 PM

Din cate stiu fail safeul trebuie sa fie activat,altfel osd nu stie cand sa activeze RTH.
0

#3 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 06 May 2012 - 08:25 PM

Cine activeaza RTH? Banuiesc ca e vorba de ch5.
Trebuie sa setezi failsafe la receptorul Frsky astfel incat pe pe canalul 5 sa ai pozitia necesara activarii RTH.
In 35M iti merge pentru ca la stingerea statiei ai glitch-uri care se nimeresc cum trebuie ca sa activeze RTH.
renatoa de la aacr.ro
0

#4 Useril este offline   costi_n 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 30-November 10
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Postat 06 May 2012 - 08:55 PM

O sa ai mari probleme de range cu video in 900mhz si RC Frsky
0

#5 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 06 May 2012 - 08:56 PM

Imi puteti explica si mie ce este RTH?

Eu am conectat la OSD doar CH1 pe directie,CH2 pe stabilizator si CH3 pe motor.

Costi am ajuns la 600m altitudine si 400 distanta si nu am avut nici o problema.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 06 May 2012 - 08:57 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#6 Useril este offline   too late? 

  • Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 27-April 12
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Postat 06 May 2012 - 09:03 PM

RTH = Return To Home
0

#7 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 06 May 2012 - 09:19 PM

Vezi postareatoo late?, la 06 May 2012 - 09:03 PM, a spus:

RTH = Return To Home

:pardon:
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#8 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 06 May 2012 - 09:44 PM

Deci cum fac sa mi se activeze RTH cand opresc statia sau nu stie nimeni?
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#9 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 06 May 2012 - 10:29 PM

Ba stim toti cei care am postat aici, dar suntem rai si vrem sa te fortam sa citesti naibii manualele de la ce ai luat, ca sa nu mai zic ca asta trebuia facut sau intrebat inainte de a cumpara. :pardon:

Am scris destul de clar de canalul 5, ce mai e de povestit ?

Cu costi discuti de la 15 km in sus :blink:
Daca setul este luat de la cine cred eu ca este, persoana respectiva nu a depasit 800m cu el.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 May 2012 - 10:31 PM

renatoa de la aacr.ro
0

#10 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 06 May 2012 - 10:52 PM

Sistemul nu este luat de la cine crezi tu Renato.
Este de la un prieten care a decis ca se da la alea mari si nu mai are ce face cu el.
Manual nu am la nimica dar o sa incer sa gasesc.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#11 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 07 May 2012 - 08:51 PM

De aseara tot citesc si caut sa activez RTH cu RX FRSKYn si tit nu reusesc.
Nu are nimeni idee cum sa fac aceasta operatie?
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#12 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 07 May 2012 - 10:08 PM

Nu exista la acest OSD notiunea de canal de control ?
Ar trebui sa ai o intrare de control, unde se coneacteza un canalul de la receptor, de regula ch5, si cu un switch de pe statie, preferabil trei pozitii sa poti controla osd-ul in cele 3 moduri: zbor normal, fara overlay, si RTH. Suna cunoscut ?

In documentatia lui scrie destul de clar: Detects R/C link lost by glitch counter or failsafe level
renatoa de la aacr.ro
0

#13 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 08 May 2012 - 08:59 PM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2012 - 10:08 PM, a spus:

Nu exista la acest OSD notiunea de canal de control ?
Ar trebui sa ai o intrare de control, unde se coneacteza un canalul de la receptor, de regula ch5, si cu un switch de pe statie, preferabil trei pozitii sa poti controla osd-ul in cele 3 moduri: zbor normal, fara overlay, si RTH. Suna cunoscut ?

In documentatia lui scrie destul de clar: Detects R/C link lost by glitch counter or failsafe level

Ce zici tu Renato am facut si pot comuta si intra in meniul OSD-ului si pot activa RTH dar cand opresc statia tot nu intra automat RTH.

Inca ceva, oare de ce am bruiaje la 35MHz? Am zburat cu modului sintesa pe statie si pe model cu un electron 6 dubla conversie in CH 69.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#14 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 08 May 2012 - 11:04 PM

Ok, atunci trebuie sa setezi failsafe pe receptorul Frsky, ca la oprire canalul 5 sa sara in pozitia de return home.

Interferentele pot fi de la OSD, foloseste un procesor care merge in gama zeci de MHz, incearca sa il indepartezi de Rx.
renatoa de la aacr.ro
0

#15 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 09 May 2012 - 04:06 PM

Am incercat cu failsave in toate combinatiile posibile si tot nu se activeaza, ramane sa mai studiez sa vad ce rezolv.
Oricum azi ies la zbor si o sa incerc iarasi cu 35 mhz dar o sa trec pe canalul 75 si o sa mut receptorul in alta parte.
Eventual o sa incer cu un rx corona in sinteza sa vad cum merge.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#16 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 09 May 2012 - 04:34 PM

Poate suna stupid, dar stii sa setezi failsafe la receptor ? :)

Ar trebui sa faci asa... pui toate canalele pe pozitia de failsafe, de exemplu motor taiat, eleroane, profundor, cum le vrei, si, important, canalul 5 de control OSD pe pozitia RTH !
Apesi scurt butonul de pe receptor, failsafe memorat.
Muti comenzile in alte pozitii, ca sa ai o confirmare ma merge, stingi statia, intra receptorul in failsafe ?
Daca da, OSD intra in RTH ?
Ca sa verifici ca ch5 se comporta cum crezi tu ca ar trebui, pune un cablu Y, ca sa ai pe langa legatura la OSD si una servo martor.
renatoa de la aacr.ro
0

#17 Userul este online   dan_mitea 

  • nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 8748
  • Inregistrat: 26-October 03
  • Gender:Male
  • Location:Laval, Canada

Postat 09 May 2012 - 06:46 PM

Vezi postarearenatoa, la 09 May 2012 - 04:34 PM, a spus:

Poate suna stupid, dar stii sa setezi failsafe la receptor ? :)

Ar trebui sa faci asa... pui toate canalele pe pozitia de failsafe, de exemplu motor taiat, eleroane, profundor, cum le vrei, si, important, canalul 5 de control OSD pe pozitia RTH !
Apesi scurt butonul de pe receptor, failsafe memorat.
Muti comenzile in alte pozitii, ca sa ai o confirmare ma merge, stingi statia, intra receptorul in failsafe ?
Daca da, OSD intra in RTH ?
Ca sa verifici ca ch5 se comporta cum crezi tu ca ar trebui, pune un cablu Y, ca sa ai pe langa legatura la OSD si una servo martor.


Poate suna stupid, dar este o cestiune care ma framanta de mult: cum tii, in pozitiile dorite, stickurile si mai apesi si pe butoane? Apelam la vecine?
Multa, multa bafta.
0

#18 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 09 May 2012 - 06:58 PM

Vezi postarearenatoa, la 09 May 2012 - 04:34 PM, a spus:

Poate suna stupid, dar stii sa setezi failsafe la receptor ? :)

Ar trebui sa faci asa... pui toate canalele pe pozitia de failsafe, de exemplu motor taiat, eleroane, profundor, cum le vrei, si, important, canalul 5 de control OSD pe pozitia RTH !
Apesi scurt butonul de pe receptor, failsafe memorat.
Muti comenzile in alte pozitii, ca sa ai o confirmare ma merge, stingi statia, intra receptorul in failsafe ?
Daca da, OSD intra in RTH ?
Ca sa verifici ca ch5 se comporta cum crezi tu ca ar trebui, pune un cablu Y, ca sa ai pe langa legatura la OSD si una servo martor.

Am facut tot ce spui tu mai sus, am setat failsave cu comutatorul in pozitia de RTH, daupa care am verificat daca functioneaza failsave si tot nu intra in RTH.
Acum urmeaza sa incerc cu un cablu Y sa vad daca totusi ch 5 se comporta cum cred eu ca trebuie.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#19 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 09 May 2012 - 07:01 PM

Mai nea Dane, dumneata vrei de fapt sa afli cate vecine am, cate blonde, cate... :)

In cate moduri se tin betzele la failsafe, decat gaz taiat sau cat o fi, care gaz sta si singur unde il pui, si eventual putina directie, sa faca rotocoale si sa aterizeze line, chestie care se poate face si din trimare, ca sa ai ambele manutze libere, pentru vecinele de pe genunchi... ca de butonul de failsafe se ocupa ele :good:
renatoa de la aacr.ro
0

#20 Useril este offline   verde 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 24-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Postat 10 May 2012 - 04:20 PM

Eu am receptor frsky pe cularis dar OSD-ul este eagle tree. RTH activeaza fara probleme cand opresc statia. Nu stiu cum este la OSD-ul tau dar principul general e in felul urmator.

Receptorul este cel care detecteaza sau nu lipsa semnalului si poate intreprinde anumite actiuni privind pozitia servourilor. OSD-ul monitorizeaza semnalul de la receptor catre servo-uri si declansaza RTH.


Receptorul poate trata pierderea semnalului in 3 feluri:
1 cand pierde semnalul, semnalul catre servo nu e controlat - (nu mai seamana a ppm iar servo-urile se pot misca random)
2 mentine ultima pozitie a servo-ului
3 aducerea unuia sau mai multor canale intr-o anumita pozitie.


In functie de cum setezi receptorul, in OSD de obicei ai urmatoarele variante de detectare a conditiei de fail safe a receptorului pentru cele 3 situatii de mai sus:

1 OSD-ul se uita la forma semnalului catre servo si cand vede lipsa coerentei declansaza return home
2 OSD-ul poate declansa RTH daca servo-urile (unul sau mai multe) nu s-au miscat in ultimie X secunde... configurabil de obicei
3 in setarile OSD-ului se memoreaza anterior zborului ( :blush:) pozitia de failsafe a canalelor de mai sus.

Aici trebuie citit manual-ul osd-ului tau pt detalii.

Si inca o remarca, notiunea de failsafe implica lipsa semnalului. Pozitionarea pe un switch este irelevanta :yahoo:
0

#21 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 May 2012 - 04:40 PM

Pozitionare pe switch este pentru teste, si de ce nu, rth la comanda fara sa stingi statia, dai cu cotul si versi cafeaua, sau suna telefonul, dai rth si lasi avionul in seamna pilotului automat. Oricum switch-ul ala de gear la optic 6 este hardcodat pe ch5 si altceva nu stie sa faca.

Astep un semn de la Aurel cum a mai progresat, dar eu deja incep sa am o banuiala ce (nu) i se intampla.
renatoa de la aacr.ro
0

#22 Useril este offline   Zen 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati

Postat 10 May 2012 - 05:11 PM

Vezi postarearenatoa, la 10 May 2012 - 04:40 PM, a spus:

dai cu cotul si versi cafeaua, sau suna telefonul, dai rth si lasi avionul in seamna pilotului automat.


Sau ramai fara video, si de acest lucru desigur OSD-ul nu are cum sa-si dea seama.
It's difficult to make things simple!
0

#23 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 10 May 2012 - 06:38 PM

Am testat Renato si cu cablu Y si servoul ramane asa cum ar trebui, deci pe comanda de RTH dar aceasta nu se activeaza.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#24 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 May 2012 - 07:13 PM

Ok, ipoteza mea este ca acel OSD cam vechiutz, probabil V3 daca nu chiar V2, a fost gandit pentru epoca FM, cand nu prea exista failsafe, si detectia opririi statiei se bazeaza pe analiza lungimii impulsurilor semnalelor servo.
Daca acestea ies din gama normala de 1.1-1.9ms - pentru EPA 100%, va concluziona ca sunt glitch-uri si va actiona.
O statie in 2.4G nu cunoaste notiunea de glitch, pentru ca impulsurile de servo sunt produse de un procesor caruia daca i se taie comuncatia, sau este degradata calitatea semnalului, recunoaste acest lucru folosind sume de control si continua sa genereze impulsuri egale cu ultima valoare buna receptionata.
Daca presupunerea e corecta, pentru a il face sa creada ca are glitch, pe canalul 5 va trebui sa cresti EPA la maximum, 125% sau 140% cat are maximum statia si vezi daca actioneaza.

Dar imi e greu sa cred ca manualul nu precizeaza astfel de detalii...
renatoa de la aacr.ro
0

#25 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 10 May 2012 - 08:08 PM

OSD-ul este V4.
O sa incerc sa maresc EPA la 125% cat stie statia sa vedem atuncea ce face.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#26 Useril este offline   verde 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 24-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Postat 10 May 2012 - 09:08 PM

Vezi postareaZen, la 10 May 2012 - 05:11 PM, a spus:

Sau ramai fara video, si de acest lucru desigur OSD-ul nu are cum sa-si dea seama.


Eu am facut in felul urmator si este bun si la teste si live:
Am setat receptorul sa aduca canalul de throttle undeva sub pozitia de minim nominala in caz de fail. La teste ajungi acolo din trim-ul de throttle dar in zborul normal nu te incurca cu nimic si nu ai cum sa atingi pozitia respectiva. OSD-ul la randul lui a fost instruit ca pozitia respectiva a canalului de trhottle reprezinta pierderea semnalului. Partea buna e ca nu ai nevoie de nici un canal suplimentar.
0

#27 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 10 May 2012 - 09:32 PM

@verde o sa testez si ce zici tu.

PPM mode: RVOSD looks for pulses on the Aux input
PCM mode: RVOSD looks for pulses on the Throttle input.

Eu folosesc PPM deci normal ar trebui sa fie pe aux.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#28 Useril este offline   renatoa 

  • Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16676
  • Inregistrat: 28-April 05
  • Gender:Male

Postat 10 May 2012 - 09:53 PM

Si sa mai intreb daca aux este conectat la ch5 ?!
Si doar atat scrie, niste limite de lungime impuls care le considera normale ?

Verde, problema este ca in cazurile descrise mai sus de mine si de zen trebuie sa stingi statia ca sa il bagi in RTH. Nu stiu cum or fi ale voastre, dar a mea are un buton tare greu de miscat. Plus sa eu am 4 functii pe canalul ala la DOSD, deci e folosit cu spor.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 10 May 2012 - 09:55 PM

renatoa de la aacr.ro
0

#29 Useril este offline   casper20 

  • Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3479
  • Inregistrat: 09-June 07
  • Gender:Male
  • Location:TG-MURES

Postat 10 May 2012 - 10:16 PM

http://www.rangevide...docs/rvosd4.pdf

Asta este manualul.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#30 Useril este offline   verde 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 24-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Postat 11 May 2012 - 10:35 AM

Vezi postarearenatoa, la 10 May 2012 - 09:53 PM, a spus:

Si sa mai intreb daca aux este conectat la ch5 ?!
Si doar atat scrie, niste limite de lungime impuls care le considera normale ?

Verde, problema este ca in cazurile descrise mai sus de mine si de zen trebuie sa stingi statia ca sa il bagi in RTH. Nu stiu cum or fi ale voastre, dar a mea are un buton tare greu de miscat. Plus sa eu am 4 functii pe canalul ala la DOSD, deci e folosit cu spor.



Problema la mine este ca folosesc deja toate cele 8 canale de pe receptor...

@Casper, citez din manual-ul osd-lui tau, capitolul 8:
"

Set throttle FS detect:
this parameter sets the throttle stick position when RVOSD will detect R/C link lost.. Adjust this point to be over
your normal maximum throttle position. (This option can be automatically configured by running the R/C wizard)
"
tot acolo zice ca ai 2 metode de detectare a failsafe: glitch si servo position.
0

Arata acest topic


  • 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro