Modelism - RHC Forum: Promoveaza aviatia din Romania! Redirectioneaza 2% din impozitul p - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Promoveaza aviatia din Romania! Redirectioneaza 2% din impozitul p

#1 Useril este offline   MagdaRasnoveanu 

  • Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 53
  • Inregistrat: 21-February 11

Postat 05 March 2012 - 09:59 AM

Promoveaza aviatia din Romania! Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia "Aripi Romanesti"!

Asociatia “Aripi Romanesti" a demonstrat in 2011 ca promoveaza cu succes aviatia din Romania. Asociatia a organizat 12 etape de expoziții itinerante de fotografie pe teme aviatice cu vizibilitate nationala si public variat, ca lider al unei coalitii de ONG-uri si cetateni a finalizat campania de advocacy privind salvarea Muzeului National al Aviatiei Romane, a sustinut promovarea pentru toate mitingurile aviatice din Romania si a organizat in parteneriat evenimentele Miting de Aviatiune 2011, "Safety Demo" 2011 si Campionatul National de Paramotor 2011. Pentru a continua activitatile de promovare in 2012, avem nevoie si de sprijinul tau. Asociatia “Aripi Romanesti” considera ca fiecare contributie materiala, cat de mica, valoreaza enorm pentru promovarea aviatiei. De aceea, asociatia lanseaza din 5 martie 2012, campania de strangere de fonduri "2% pentru Aripi Romanesti - 2012”.

Ce este sistemul 2%?

Sistemul “2%” permite contribuabililor, persoane fizice, sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este sistemul prin care fiecare are posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitul lui si nu implica nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului. Daca nu folosesti optiunea de a directiona 2% catre o organizatie precum Asociatia “Aripi Romanesti”, suma respectiva va fi incasata si gestionata de stat.

Cum poti sustine aviatia din Romania?

Fie ca ne esti prieten, admirator sau colaborator, sta in puterea ta sa sustii promovarea aviatiei in Romania! Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia "Aripi Romanesti" 2% din impozitul pe venit ! Directionarea a 2% din impozitul tau este o optiune si nu o obligatie.

Completeaza formularul 230 si depune-l pana la data de 25 mai 2012!

Descarca de aici formularul 230 precompletat si completeaza datele tale in sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Nu este necesar sa completezi alte campuri !

Semneaza formularul.

Trimite formularul prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau depune personal formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu pana la data de 25 mai 2012. Adresele Administratiilor Finantelor Publice pot fi gasite aici, pe site-ul ANAF.

In cazul in care obtii si alte venituri decat cele din salarii, trebuie sa depui si formularul 200:

Descarca de aici formularul 200 precompletat si completeaza-l pentru anul 2012 la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut.

Semneaza formularul.

Trimite formularul prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau depune personal formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu pana la data de 25 mai 2012. Adresele Administratiilor Finantelor Publice pot fi gasite aici, pe site-ul ANAF.

Informatii extinse privind procedura de redirectionare a 2% din impozitul pe venit pot fi obtinute de la Administratiile Finantelor Publice sau la Asociatia "Aripi Romanesti".

Daca nu ai timp sa trimiti prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau sa depui declaratia la Administratia Finantelor Publice sau daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite prin posta si ne ocupam noi de formalitatile de trimitere si depunere la Administratia Finantelor Publice. Adresa noastra este:

Asociatia “Aripi Romanesti”
Str. J.S. Bach, Nr. 12, Sc. C,
Et. 1, Ap. 23,
Sector 2, 020204
Bucuresti, Romania

In cazul in care ai nevoie de ajutor, te rugam sa ne contactezi la telefon: 0734.101.887 sau prin e-mail: asociatia@aripiromanesti.ro si iti vom oferi bucurosi mai multe informatii despre campania “2% pentru Aripi Romaneşti - 2012”.

Actioneaza acum! Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2012, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii. Asadar, trimite acum formularul tau!

http://www.aripiromanesti.ro/images/banners/2lasuta2012_afis_1024.jpg
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro