Pagina 1 din 1
Termoformare Termoformare caroserii automodele
Postat 03 January 2012 - 09:43 PM
Carcasele sunt produse prin termoformare din policarbonat de inalta densitate de 1mm (inainte de termoformare dupa termoformare cel mai subtire punct fiind de 0.8mm pentru modelele facute pana acum). Modelele sunt fabricate dupa copii ale matritelor Proline/TGN.
Modele disponibile:
1. Clear under body Baja 5b/5bSS (1mm grosim 80 lei
2. Desert Rat Clear body Baja 5b/5bSS (1mm grosime)(include caroseria, lateralele si varful) 70 lei
Carcasele sunt nevopsite si netaiate nu au stick-ere (se vind doar partile din policarbonat, atat caroseriile cat si celelalte parti din policarbonat avand marcate locurile pentru gauri si liniile pentru decupare.
De asemenea pentru orice model de carcasa fie auto fie navo sau orice alta piesa se poate face la cerere din policarbonat de pana la 2 mm grosime (mai gros nu am incercat), dimensiunile maxime pentru termoformare fiind de 700x500x150mm doar cu modelul cumparatorului necesar pentru efectuarea matritei!
Pentru mai multe detalii PM
Cateva poze cu ce am realizat:
Modele disponibile:
1. Clear under body Baja 5b/5bSS (1mm grosim 80 lei
2. Desert Rat Clear body Baja 5b/5bSS (1mm grosime)(include caroseria, lateralele si varful) 70 lei
Carcasele sunt nevopsite si netaiate nu au stick-ere (se vind doar partile din policarbonat, atat caroseriile cat si celelalte parti din policarbonat avand marcate locurile pentru gauri si liniile pentru decupare.
De asemenea pentru orice model de carcasa fie auto fie navo sau orice alta piesa se poate face la cerere din policarbonat de pana la 2 mm grosime (mai gros nu am incercat), dimensiunile maxime pentru termoformare fiind de 700x500x150mm doar cu modelul cumparatorului necesar pentru efectuarea matritei!
Pentru mai multe detalii PM
Cateva poze cu ce am realizat:
Postat 28 January 2012 - 05:19 AM
yoo666, la 27 January 2012 - 09:00 AM, a spus:
Ai PM
Stima
Stima
vreau si eu numarul de telefon.
salutam cu respect.
0747482236.
bafta si minuni
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
„...dacă ai calculat şi ai ajuns la concluzia că vei pierde, înseamnă că nu ai calculat îndeajuns; dacă ai
calculat şi nu ştii exact ce iese, înseamnă că nu ai calculat deloc...“ - vechi proverb chinezesc, mentionat de Radu Baciu in cartea sa GO-ul in competitii
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
„...dacă ai calculat şi ai ajuns la concluzia că vei pierde, înseamnă că nu ai calculat îndeajuns; dacă ai
calculat şi nu ştii exact ce iese, înseamnă că nu ai calculat deloc...“ - vechi proverb chinezesc, mentionat de Radu Baciu in cartea sa GO-ul in competitii
Postat 02 February 2012 - 12:40 PM
da si pe mine m-ar interesa o caroserie de touring 1/10, cam la ce pret ar ajunge?
Aceasta postare a fost editata de smk: 02 February 2012 - 12:40 PM
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
Mugen MTX4r - Ninja MR
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Investeste si tu in online si castiga 2% pe zi! Fa-ti cont si primesti 10$ gratis.
Mugen MBX6 - Ninja JX
Mugen MTX4r - Ninja MR
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Investeste si tu in online si castiga 2% pe zi! Fa-ti cont si primesti 10$ gratis.
Postat 14 March 2012 - 01:22 PM
Am incercat sa te sun, dar este inchis tel.
Da-mi te rog pe MI un mesaj cand poti.
Vreau sa imi faci ceva.
Da-mi te rog pe MI un mesaj cand poti.
Vreau sa imi faci ceva.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla