Pagina 1 din 1
Contrabanda cu aeromodele RC
Postat 02 October 2011 - 07:06 PM
Miroase a stire fabricata de baietii de la stiri pentru noi cretinii, cite tigari poti baga intrun aeromodel si sa-l zbori in conditii de noapte ca banuisc ca ziua este si lumina si ar putea fi observat nu mai spun de zgomotul motorului si se presupune si o aterizare buna si recuperarea lui in siguranta,dar vorba muti vad putini cunosc.Toate cele bune :clapping:
Aceasta postare a fost editata de dj.bobo: 02 October 2011 - 07:08 PM
Iaht de lux
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Postat 03 October 2011 - 09:27 AM
Io zic ca asta e facatura pentru a face ceva rating si vizualizari.
Stau aproape de Prut si va zic ca zona e pazita de o antena cu camere infrarosu,deci se vede prutul pe o raza buna.Nu e posibil sa trasporti ceva prin aer cu un aeromodel.Cineva trebuie sa fie pe celalalt mal,sa il descarce,re-lanseze si totul trebuie sa se faca noaptea(mai putine sanse,cred hotii,nu stiu de camere)
Probabil cu o mega-prastie se poate..dar sa nu dam idei ;) B)
Stau aproape de Prut si va zic ca zona e pazita de o antena cu camere infrarosu,deci se vede prutul pe o raza buna.Nu e posibil sa trasporti ceva prin aer cu un aeromodel.Cineva trebuie sa fie pe celalalt mal,sa il descarce,re-lanseze si totul trebuie sa se faca noaptea(mai putine sanse,cred hotii,nu stiu de camere)
Probabil cu o mega-prastie se poate..dar sa nu dam idei ;) B)
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 03 October 2011 - 11:17 AM
..care-i fraierul ala sa astepte colietul langa BALTA...i-l parasuteaza in curte..si mai ganditiva ca o coasca de haveon echipat de zbor coasta cam 2-3 mil DAR daca asezi matale, sau interlopul vreo 300gr de ..praf alb sau ...botanice di alea la 3mil gramul ..inmultiti voi..
Postat 03 October 2011 - 11:55 AM
Pai cineva fara experienta,sa cumpere un aeromodel sa care ceva,dar sa si sa poata invata pe el,il duce la minim 10-15 milioane.
Si mai sunt si alte riscuri :)
Iar in caz de vizibilitate nasoala,trebuie kit fpv..care mai e si ala vreo ...7-8 milioane...
Si mai sunt si alte riscuri :)
Iar in caz de vizibilitate nasoala,trebuie kit fpv..care mai e si ala vreo ...7-8 milioane...
Aceasta postare a fost editata de pilo: 03 October 2011 - 11:56 AM
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 03 October 2011 - 06:57 PM
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
Postat 03 October 2011 - 07:39 PM
TARE fratee ..Tare ca au luat si medalii in TURCIA..si culmea aveau BILE de 1 kil (3 buc)..pe care le lansa ..la punct fix HI HI ..deci programat corect decoleaza ,lanseaza si se mai si intoarce ..HOME.(chestia ca trebe ceva munca la configurarea traseului..vazut LIVE...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1