Aceasta postare a fost editata de Diesel: 17 July 2014 - 08:36 AM
Pagina 1 din 1
kinderu56
Postat 25 July 2012 - 10:03 AM
Baiat de nota 10+, recomand si eu! ^_^
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 07 July 2014 - 10:43 PM
Am luat de la dansul un esc reparat.El mia dat pm daca vreau esc.Pana la urma discutam si ii cer niste poze cu el,la care dumnealui spune ca nu are aparat foto/rezolutie mica la tel.Trec peste asta crezand ca e de incredere.A durat cca 2 sapt pana la pus la posta.Ajunge acasa : cand il vad imi venea sa mor,o cutie ingarit cu pistolul de lipit murdara ,gaui date aiure ,led prins in plastic,radiatorul ciurit de gauri pt infiletare,superglue pe treanzistori ,imbarligatura de fire in cutir,zici ca erau spaghete,placa carbonizata ,intrun cuvant lucru de aruncat la gunoi.Nici fumctionarea lui nu a fost stralucita.Il sun dupa si imi spune ca acea cutie/acel esc la facut acum 10 ani.Acum 10 ani erau MSC .Trageti voi o concluzie daca e frumos sa minti la vrasta pe care o are dumnealui,parca 35 de ani
HSP NITRO 1/10 buggy
TAMIYA SONIC FIGHTER 1/10 brushed
Postat 10 July 2014 - 05:53 PM
Zippo aici nu ai dreptate din moment ca ai zis ca vrei un esc defect dumnealui exact asta a trimis.
PS cand mai scri ceva reciteste "fumctionarea" totusi...
Postat 10 July 2014 - 09:09 PM
Superman, la 10 July 2014 - 05:53 PM, a spus:
Zippo aici nu ai dreptate din moment ca ai zis ca vrei un esc defect dumnealui exact asta a trimis.
Nu el am zis ca esc a fost ars,DAR REPARAT DE EL SI FUNCTIONEAZA,si eu nu am vrut un esc defect.
Ps scriu de pe telefon
HSP NITRO 1/10 buggy
Arata acest topic
Pagina 1 din 1