Modelism - RHC Forum: Hai sa zburam, sa mancam gulash la ceaun si sa socializam - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Hai sa zburam, sa mancam gulash la ceaun si sa socializam

#1 Useril este offline   pilotmagazin 

  • Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 06-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Printre nori
  • Interests:zborul

Postat 19 July 2011 - 11:13 AM

In ideea promovarii sporturilor in aer liber, mersul la iarba verde si nu in ultimul rand al aviatiei sportive, de agrement, reprezentantii revistei online Pilot Magazin, impreuna cu APPAUM s-au gandit sa organizeze o zi de socializare la Aerodromul Sirna, unde sa ia parte cat mai multi oameni, cu diferite pasiuni outdoor, sa se cunoasca si sa socializeze.

Astfel, in data de 23 iulie (pica sambata, nu e nevoie sa va uitati in calendar) sunteti asteptati cu mic cu mare la Aerodromul Sirna, incepand cu ora 11 sa stam de vorba, sa facem poze, sa jucam ping-pong, darts, sa mancam gulash la ceaun care este din partea casei si sa zburam. Vom organiza o tombola in urma careia veti putea castiga 3 zboruri cu avionul ultrausor, motodeltaplanul sau cu singurul girocopter din tara!

Puteti confirma prezenta la eveniment fie pe pagina de facebook a revistei Pilot Magazin, fie pe pagina de facebook dedicata evenimentului: http://www.facebook....207998732575206

Daca va intrebati cum se ajunge la Aerodromul Sirna, va spunem tot noi:

Coordonatele GPS: N44.47.07,58; E25.59.17,55 (centrul pistei).

Modalitate acces auto: In sensul de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, pe DN1, in centrul comunei Potigrafu, se vireaza la stanga. Se merge pe drumul principal 12 km, pana in comuna Poienarii Burchii. La iesirea din aceasta comuna se vireaza la dreapta spre Sirna (exista un indicator rutier spre Sirna). Dupa 1 km, inainte de intrarea in comuna Tariceni, se poate observa Hangarul Aerofox pe dreapta.

In cazul in care va doriti sa ajungeti la aerodrom si nu aveti cu ce, microbuzul nostru va sta la dispozitie. Cu plecarea din fata Aeroportului Baneasa, el va merge la aerodrom si inapoi in Bucuresti (circa 80 km dus-intors). Biletul in “Follow-me” car-ul nostru costa 15 lei (dus-intors)! Locurile in masina sunt limitate, maxim 16.
Daca alegeti sa mergeti cu microbuzul, va rugam sa ne contactati in prealabil la scrie@pilotmagazin.ro
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1


Raspuns rapid

  

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro