Modelism - RHC Forum: DSM2 vs DSMX (dx6i) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

DSM2 vs DSMX (dx6i) cum sunt puse la vanzare de catre Spektrum

#1 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 18-June 11

Postat 10 July 2011 - 02:59 PM

Spektrum mai vinde inca modele cu dsm2? Sau alea sunt doar ce ramane pe stoc in magazine?

Vazusem pe un site de rc din romania cele 2 modele diferentiat, cu o diferenta de pret mica (40ron)...

Eu tocmai am comandat de la alt magazin/site un Spektrum DX6i, iar pe site nu apare nimica legat de dsmx, nu scrie decat de dsm2... dar este posibil, tinand cont ca e o comanda noua (nu aveau pe stoc), sa imi aduca altceva decat dsmx?

Nu ca m-as astepta sa zbor cu 100 de oameni prin preajma vreodata, dar cine stie, routere, mousi wireless pe 2.4ghz (chiar am ambele in camera, si inca 100 de retele de la vecini), si oricum daca banu e tot pe-acolo de ce sa nu aiba all the bells and whistles it can?

Aceasta postare a fost editata de vt100: 10 July 2011 - 03:03 PM

Imagine postata
0

#2 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 18-June 11

Postat 15 July 2011 - 03:57 PM

Vezi postareavt100, la 10 July 2011 - 02:59 PM, a spus:

Spektrum mai vinde inca modele cu dsm2? Sau alea sunt doar ce ramane pe stoc in magazine?

Vazusem pe un site de rc din romania cele 2 modele diferentiat, cu o diferenta de pret mica (40ron)...

Eu tocmai am comandat de la alt magazin/site un Spektrum DX6i, iar pe site nu apare nimica legat de dsmx, nu scrie decat de dsm2... dar este posibil, tinand cont ca e o comanda noua (nu aveau pe stoc), sa imi aduca altceva decat dsmx?

Nu ca m-as astepta sa zbor cu 100 de oameni prin preajma vreodata, dar cine stie, routere, mousi wireless pe 2.4ghz (chiar am ambele in camera, si inca 100 de retele de la vecini), si oricum daca banu e tot pe-acolo de ce sa nu aiba all the bells and whistles it can?

Nevermind... a venit DX6-ul si e cu DSMX -_-
Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu