Modelism - RHC Forum: In atentia cumparatorilor de la Phonix - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

In atentia cumparatorilor de la Phonix nu fiti creduli

#31 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1154
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 25 June 2011 - 01:52 PM

Iertati dublarea postarii dar,la noi in Chichis,in secuime,netul merge de toata groaza.
Apropo de elicii : Rog pe dl.Kelemen sa recomande la eliciile Master Airscrew mari: 18,20,22 inch "verificarea echilibrarii din fabrica" Sunt bune,robuste,acceptabile ca pret insa ,fiind destul de grele,nu strica o testare.Eu fac intotdeauna verificarea statica dar si dinamica.
O sa ma intrebati cum fac "dinamica";simplu: se monteaza pe axul elicii o tija perfect rectilinie din bara de fag de diametru 8,10 sau 12 mm ,lunga de 700-800mm( e bine sa fie grea cat elicea)perpendiculara pe planul de rotatie al elicii(90 grade!!!!).Se roteste bara intre palme lansand-o pe verticala( ca la sfarlezele copiilor).La o echilibrare dinamica buna ,bara se va roti centric fara a-si antrena capatul cozii intr-o revolutie ( gen con) cu punctul de evolutie gaura elicii.Daca se descrie un con se va
verifica : daca axul gaurii elicii este perpendicular pe planul ei, echilibrarea statica e buna si pasul fiecarei pale(daca nu e la fel returnati obiectul!).
Am intalnit elicii(nu la Master) la care gaura era data excentric cu 0,35mm-la echilibrarea statica elicea se aseza orizontal pe aceeasi fata ;in incercarea de a o ajusta cu abraziv s-a echilibrat static insa nu dinamic deci,la cumpararea unei elicii ,verificati:
-perpendiculatitatea gaurii
-centricitatea gaurii
-pasul palelor -sa fie egal(sunt posibile torsiuni din cauza lemnului sau al turnarii polipropilenei)
Zbor lin ca un salt de leopard in amurg african!
Eliberati leopardul !
0

#32 Useril este offline   adi elicopter gl 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 26 June 2011 - 08:44 AM

Prieteni sint din Galati, Adi ma numesc si pot spune ca sint clientul lui Kele de 4 ani. In aceasta perioada am luat o gramada de avioane de la el si o gramada de alte piese. Niciodata nu a trimis ceva nasol sau ceva defect , cind am facut comanda eu si am gresti a schimbat produsele, ala e un nesimtit daca dupa 3 ani zice ca a busit avionul, daca nu siti sa te joci frate cu el stai acasa sau exerseaza pe un simulator si tu. Chiar daca zici ca la facut Kele , e obligatia ta sa verifici toate comenzile inainte sa decolezi se pot intimpla o gramada de chestii. E u dau 10 din 10 lui kele la calitate serviciilor.
FPV Easy Star
AcroMaster
Bumblebee Carbon Quadcopter
0

#33 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 07 August 2011 - 10:11 PM

Vezi postareaflypol, la 25 June 2011 - 01:17 PM, a spus:

Refritor la "nazbatiile "de mai sus,omul o fi fost suparat ca a trantit Mustangul.Oricum un P51,indiferent de la ce firma vine,e al naibii de usor de trantit.Eu am vazut
un Mustang de 2,2m ,facut de Hangar9,pus jos in doua secunde ,de un pilot foarte bun la acrobatie,calm si talentat( pe bune!),a angajat pe stanga la un viraj si...acum se repara!
Declar pe propria raspundere ca,daca trantesc CAP232 Black Horse...

Daca il trintesti pe acela,ori ai un ghinion teribil,ori vrei kamikaze cu tot dinadinsul avind in vedere cum zboara... :good: Super Model...:good:

Aceasta postare a fost editata de nitrometan: 07 August 2011 - 10:11 PM

0

#34 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 10 August 2011 - 09:01 PM

Da ce se mai aude de OP?Nu mai da detalii,nu mai intra...

Aceasta postare a fost editata de pilo: 10 August 2011 - 09:01 PM

Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#35 Useril este offline   comnean 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 234
  • Inregistrat: 31-December 08
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 19 August 2011 - 09:57 PM

Interesant,
Am vazut si eu astazi flame-ul generat de initiatorul topicului, si m-a facut sa zambesc. Probabil omul a vrut sa-si impresioneze draguta. Dcaca-i asa mai bine pastra modelul pe gardilob alaturi de pestele din sticla colorata.
Cumpar de la acest DOMN de mai bine de 2 ani diverse, si probabil, daca o tine tot asa, cel putin la nivelul Romanicii, voi cumpara (numai) de la el pana ma voi plictisi de acest hobby.
In alte state, legislatia prevede ca cei care se apuca de modelism, sa-si scoata certificat ca sunt citovi ca sa nu omoare lumea pe campuri. Draga Laurentiu , zi merci ca ai zdrobit Mustang-ul fara victime, ca de omorai pe careva, puteai tu sa juri cu mana pe cravata de pioner ca-i Kelemen de vina, ca procuratura tot pe tine te punea sa dai cu batul.
Sunt convins ca bietul om si-a facut treaba, singurul lucru pentru care-l gasesc vinovat este ca nu-ti-a cerut buletinul.
MPX 3030 profi edition ACT 2.4
Graupner MC 20 ULTRASOFT
YAK 54 10cc, STAUDACHER EP, STINGRAY II, FUN JET ULTRA,
CAP 21 GP, YAK 54 EP 3D, CIERVA AUTOGYR, WOW HOTLINER,
PITTS SPECIAL EP 3D
0

#36 Useril este offline   adrian82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 07-August 09
  • Interests:eletronica-aeromodelism-masini

Postat 19 September 2011 - 05:40 PM

Cumpar de la Kele de 4 ani si nu am intalnit nici o problema ...
0

#37 Useril este offline   hxa 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 05-October 10

Postat 16 November 2011 - 03:28 PM

Mai oameni buni, voi ati citit cu atentie titlul si continutul postului? Tipul s-a referit la "Phonix", care este legatura cu "PhoenixModels"? E ca la "Panasonic" cu "Panasoanic", adica niciuna!

Aceasta postare a fost editata de hxa: 16 November 2011 - 03:29 PM

Spektrum DX7
Spektrum DX6i

HK-450GT (80% Align)
HK-450GT Flybarless

Yak 54-EP (Black Horse) asistat cu 4 Gyro MEMS (Manual/Rate sau Manual/AVCS)
MX2 Scout (ST Models) asistat cu 4 Gyro MEMS (Manual/Rate sau Manual/AVCS)
Sky Climber (Nine Eagles)
Pitts S12 (Robbe)
Cessna 182 (Art-Tech)

Simulatoare PhoenixRC, AeroFly Professional si RealFlight G4
Placere de-a zbura pan' la cer...
0

#38 Useril este offline   adi elicopter gl 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 02 December 2011 - 10:11 PM

am si eu citva anisori de cind cumpar de la Kele. dau nota maxima pt kele . ne pierdem vremea cu toti frustratii
FPV Easy Star
AcroMaster
Bumblebee Carbon Quadcopter
0

#39 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 726
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 02 December 2011 - 10:22 PM

NOTA 10 PENTRU KELE
0

#40 Useril este offline   flaviu p 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 21-February 11

Postat 01 February 2012 - 10:09 AM

Vezi postareasebi_p, la 21 June 2011 - 09:42 PM, a spus:

Sfatul lui AG-74-HESS e cel mai bun . Laurentiu incearca un 1:1 . :-)

Perfect ar fi pe IAR 111 (ARCA)
0

#41 Useril este offline   Neacsu_Leonid 

• ex Fantom
  • PipPipPipPip
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 23-September 06

Postat 05 March 2012 - 08:52 PM

si eu si niste amici de ai mei am cumparat de la phoenixmodels de citeva ori si nimic de comentat ce am comandat aia am primit..toate comenzile au ajuns la timp..asa ca dau si eu o nota buna celor de la phoenixmodels..10* :drinks:

Ps: de multe ori e greu si dificil sa pilotezi un aeromodel simplu pt incepatori..daraminteni un aion de viteza si instabil...

Aceasta postare a fost editata de fantom: 05 March 2012 - 08:55 PM

Teatrul e circ si filmul minciuna.
Stirile tac, mutii vor sa ne spuna,
Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot,
Si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.
0

#42 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1715
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 April 2012 - 12:41 PM

Buna ziua,

Cautand elici de 10X10 am ajuns cumva si pe acest topic. NU intrebati cum...

Cu mana pe inima pot spune ca mesajul scris de initiatorul topicului nu are nici un fel de sanse sa reflecte realitate. Spun aceasta din experienta mea de colaborare cu Phoenixmodels.

Colaborez cu Phoenixmodels de aproximativ 4 ani de zile- unele comenzi mai mari, unele comenzi mai mici- functie si de bugetul disponibil. Servicii foarte bune- nu am ce reprosa.
Comenzile au fost livrate corect, la timp.
Intotdeauna dl Levente a fost disponibil cu explicatii (unele foarte lungi!) la telefon- aveam tot felul de intrebari despre componentele ce urma sa le comand. Tot timpul a raspuns profesionist, cu rabdare furnizand informatii corecte!

Phoenixmodels 10+++!

Cu stima,
MIG-29

Vezi postareaNeacsu_Leonid, la 05 March 2012 - 08:52 PM, a spus:

si eu si niste amici de ai mei am cumparat de la phoenixmodels de citeva ori si nimic de comentat ce am comandat aia am primit..toate comenzile au ajuns la timp..asa ca dau si eu o nota buna celor de la phoenixmodels..10* :drinks:

Ps: de multe ori e greu si dificil sa pilotezi un aeromodel simplu pt incepatori..daraminteni un aion de viteza si instabil...

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 03 April 2012 - 12:43 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi