Salut baieti,
Am pe o barcuta de nadit radiocomanda spring hi model pe 2,4 mhz cu 6 canale.Toate bune si frumoase pana in momentul in care am mutat receptorul pe alta barcuta pentru probe(bine...nu cred ca are vre-o legatura cu mutatul!).Ideea este ca in momentul de fata se pupa cu receptorul cand are ea chef....!I-am facut cateva zeci de binduiri si degeaba!....ledul albastru clipeste intr-una si se stabilizeaza cand nu ma astept.De cele mai multe ori, nu ramane aprins.Am incercat si sa trimez canalele, insa.....acelasi rezultat!Ce ma sfatuiti fratilor, ca nu stiu ce sa-i mai fac?!
Pagina 1 din 1
Radiocomanda SPRING HI MODE 2,4 Mhz Nu intra in frecventa !!!
Postat 15 March 2011 - 08:53 PM
cata123, la 15 March 2011 - 08:36 PM, a spus:
Salut baieti,
Am pe o barcuta de nadit radiocomanda spring hi model pe 2,4 mhz cu 6 canale.Toate bune si frumoase pana in momentul in care am mutat receptorul pe alta barcuta pentru probe(bine...nu cred ca are vre-o legatura cu mutatul!).Ideea este ca in momentul de fata se pupa cu receptorul cand are ea chef....!I-am facut cateva zeci de binduiri si degeaba!....ledul albastru clipeste intr-una si se stabilizeaza cand nu ma astept.De cele mai multe ori, nu ramane aprins.Am incercat si sa trimez canalele, insa.....acelasi rezultat!Ce ma sfatuiti fratilor, ca nu stiu ce sa-i mai fac?!
...iesi afara din casa , departe de surse de bruiaj, telefon wireless indeosebi sau router wi-fi !!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 15 March 2011 - 08:58 PM
am un router wireles.... este posibil sa fie asta ? pana acum nu a facut asa!probele le-am facut in acelasi loc.
Postat 15 March 2011 - 09:00 PM
din cauza acumulatorilor descarcati, credeti ca ar putea sa se comporte asa?
Postat 15 March 2011 - 09:35 PM
IPSIHI....o mie de ani sa-ti dea DUMNEZEU!!! Esti tare omule!Am fugit repede la firma...am facut proba si totul functioneaza normal!Eu faceam testele sub camera serverelor! Cum am iesit de acolo, totul a fost normal!
De azi inainte, salutul meu pe acet forum va fi "SA TRAIASCA IPSIHI !!!". Numai sfaturi bune mi-ai dat maestre! Toata stima!
De azi inainte, salutul meu pe acet forum va fi "SA TRAIASCA IPSIHI !!!". Numai sfaturi bune mi-ai dat maestre! Toata stima!
Postat 15 March 2011 - 09:46 PM
...mai taie ca trezesti invidii !!! :)
...tabula crasa, mortua est!
Postat 16 March 2011 - 02:41 AM
cumva pe linga topic...
este posibil sa "pup" un receptor 2,4 de la firma y cu o telecomanda de la firma z?
Concret, daca eu am un Hitec Aurora si vreau sa o leg cu un receptor x name cu aceleasi specificatii tehnice o fi posibil?
este posibil sa "pup" un receptor 2,4 de la firma y cu o telecomanda de la firma z?
Concret, daca eu am un Hitec Aurora si vreau sa o leg cu un receptor x name cu aceleasi specificatii tehnice o fi posibil?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1