Modelism - RHC Forum: Locomotiva cu aburi BR 65 Piko - imbunatatiri - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Locomotiva cu aburi BR 65 Piko - imbunatatiri

#1 Useril este offline   Prognosis 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1196
  • Inregistrat: 27-October 05

Postat 17 August 2010 - 01:09 PM

Locomotiva cu aburi BR 56 Piko – îmbunătățiri

Realizata de Piko in anii de glorie, aceasta macheta m-a surprins prin realizare mai ales ca este un model din gama hobby. Multe detalii si de asemeni numeroase pungi cu accesorii. Desi acestea sunt sigilate in cutie in plicurile lor, masina se pare a fi fost folosita si nu prea cum trebuie. In primul rand motorul de tip vechi, cu colectorul discoidal, prezenta un simpton ciudat. Pe mers inapoi se tura normal, adica destul de tare, pe mers inainte insa se urnea din loc numai la tensiune maxima si locomotiva abia daca se taraia pe sine. Ca a fost rulata asa, cu tensiunea la maxim, o dovedeste mai ales ghidul de lumina frontal, topit si combinat cu o parte din peretele negru al casetei de protectie de sub locomotiva, dar asupra acestui subiect voi reveni mai tarziu.

Despre cum s-au desfasurat lucrarile de reconditionare, imbunatatiri si iluminat pe LED-uri, mai pe larg si cu foarte multe poze aici:
http://trenulete.info/locomotiva-cu-aburi-...o-imbunatatiri/

http://i282.photobucket.com/albums/kk262/CMF-ialomita/Atelier/BR%2056/th_BR_56_23.jpg http://i282.photobucket.com/albums/kk262/CMF-ialomita/Atelier/BR%2056/th_BR_56_22.jpg
0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro