Modelism - RHC Forum: Unde Gasesc service Black & Decker ? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Unde Gasesc service Black & Decker ?

#1 Useril este offline   Serban 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 31-August 04

Postat 31 August 2004 - 02:35 PM

am o drujba electrica Black & Decker adusa din Germania in '93, care nu mai functioneaza, si trebuie dusa la service.
Stiu sigur ca exista un service deoarece am mai dus odata drujba la reparat (ma rog, avea alta problema atunci, si nu am dus-o eu, a dus-o tata... :lol: )

Question: Stie cineva unde se gaseste reprezentanta Black & Decker, sau vreun service autorizat ?

10x.
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 August 2004 - 03:12 PM

Am vazut un magazin specializat langa Mega Image de la Lujerului. Nu stiu nimic de service, desi se poate afla reteaua de pe net. Mari sanse! Daca azi nu uit si dau de ea pe net pun link-ul.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   Emanuelu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 08-June 04

Postat 31 August 2004 - 11:12 PM

Service-ul e acelasi cu cel de la De Walt din cate stiu. E pe linga Unirea, mai exact avind in spate Casa Poporului, tu fiind la Unirea, mergi in fatza pina la primul semafor (e ceva de mers, cca 1 Km), acolo faci la stinga, mergi 50-100m si e pe dreapta la parterul blocului. Acum cca 3 ani am fost la ei dar meseriasii de acolo erau cam gretzoshi, nu mi-au placut de loc, parerea mea. Poate tu ai noroc si s-au schimbat. Nu strica sa dai un telefon inainte sa intrebi. Cauta-i prin info 931.
0

#4 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 02 September 2004 - 02:10 AM

Am avut o experienta trista cu o masina de gaurit Black & Decker. S-a stricat imediat. Dupa ce am dus-o la reprezentanta din Focsani si au tinut-o vreo doua luni mi-au dat-o aproape de neutilizat. Si au avut si tupeul sa-mi spuna ca alta data sa-mi cumpar De Walt http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
0

#5 Useril este offline   woodpecker 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 02 September 2004 - 06:03 AM

.... nu cumva masina ta de gaurit era luata din METRO ? ca daca era de la mama ei ma indoiesc sa se strice asa repede....
0

#6 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2004 - 01:24 AM

Nu. Am cumparat-o de la reprezentanta din Focsani. Oricum toti ( si cei de aici ) spun ca B & D nu mai este ce-a fost. Gama lor profi este De Walt.
Si eu aveam o parere buna dar acum spun in cunostinta de cauza sa o evitati. Singura firma care face ( dupa stiinta mea ) doar produse bune este Makita. Bosch-ul are si el doua modele. Unele albastre si altele verzi. Ceva sub Machita dar mult mai bune decat B & D este Skill. Sunt semiprofesionate si relativ accesibile.
0

#7 Useril este offline   woodpecker 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 September 2004 - 07:04 AM

.....eu zic sa nu judeci o firma doar pentru o masina care s-a intamplat sa ti se strice tie....
"cei de aici au zis ca nu mai sunt asa bune "....care cei de aici ? de la reprezentanta ? oamenii din focsani ?...sau cine ?

cat despre makita recunosc ca sunt f. bune (si hitachi sunt bune)....dar daca ar fi sa aleg intre makita si bosch de ex. as alege bosch pentru ca stau foarte bine la ceea ce priveste service si garantie......

cat despre "ala" e mai bun ca "ala"...aici e discutabil....fiecare firma exceleaza in ceva......unii in rotopercutoare, altii in fierastraie circulare......etc.
0

#8 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 03 September 2004 - 07:09 AM

makita!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#9 Useril este offline   woodpecker 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 September 2004 - 07:23 AM

mizzone...poate esti dragut sa-mi spui unde repar si eu o makita ??? :)

de curiozitate am dat pe google "service makita" 0 results !!!!!, fata de 5100 la "service bosch" (nu ca ar fi relevant....dar totusi)
0

#10 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 September 2004 - 07:44 AM

Uneori merge si asa: intri pe Home page a firmei care produce scula, apoi la Contact, cauti reprezentanta/distribuitorul pentru tara dorita sau cea mai apropiata de ea (din fericire Rom apare pe lista) si gasesti macar o adresa. Cu putin noroc si reteaua service.

Rezultatul este:

Makita Romania S.R.L.
Address: Sos. Bucuresti Urziceni, nr.31
(EXPO MARKET DORALY, Pavilion A)
com. Afmati/ Ilfov
ROMANIA
Phone: +40-21-491-3232
Fax: +40-21-312-5495
E-mail: office@makita.ro

Macar astia apar pe site-ul oficial. Ce-or face in realitate e greu de spus.

PS. Daca vand scule cu garantie, presupun ca macar stiu si unde-i un service pentru sculele alea.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 03 September 2004 - 07:46 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#11 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 02-May 03
  • Interests:navomodelism ,airsoft ,etc.

Postat 07 September 2004 - 07:29 PM

makita si restul scule... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif :D :D
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
0

#12 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 08 September 2004 - 06:10 PM

@serban
...se pare ca nu ai citi MI(sau emailul) acolo am spus urmatoarele:exista un centru la Lizeanu pe linia tramvaiului 16 pe sensul de mers catre Reinvieri la circa 20 metri dupa intersectie pe partea dreapta cum mergi tinand cont inca o data repet de sensul de mers al tramvaiului 16. Merita incercat!!!! :mellow:
Bafta!!! :huh:

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 08 September 2004 - 06:30 PM

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#13 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 08 September 2004 - 06:16 PM

Am si eu o bormasina B&D care este adusa de afara. A mers fara probleme pina a fist forjata si sa stricat.
Acum se invirte motorul prea incet si se incalzeste.
Am fost la primul magazin care avea scule de genul asta si i-am intrebat unde au un service. Ei au in fisele de garantii adresele si nr. de telefon de la service.
Pe mine ma trimis pe la Obor pe str. Mihai Bravu.
Am sunat la ei si au spus ca un rotor costa de la 900.000 lei.
Decat sa dau atit pe un rotor mai bine ma duc la un meseriari sa mi-l bobineze pe ala ars si ma costa 2-300 mii lei.
Acum caut un priceput sa-mi bobineze rotorul sau statorul ce o fi ars.
0

#14 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 08 September 2004 - 06:33 PM

@Gigi
Am facut referire la zona respectiva intrucat mai mereu au clienti cu B&D cu probleme.... :mellow:

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 08 September 2004 - 06:33 PM

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#15 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 September 2004 - 02:11 AM

Cu bobinatul. Vezi daca pinioanele sunt bune. Vezi daca colectorul este bun. Daca este OK poti incerca sa-l bobinezi. Dar te-ai gandit ca meseriasul nu poate face echilibrarea rotorului ? Dinamica in nici un caz.
Mie la service ( in garantie si dupa mult timp ) mi-au schimbat rotorul dar pinionul cu care se angrena si care avea ceva uzura nu. A iesit ceva de va spun la toti : evitati B&D.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 09 September 2004 - 02:12 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu