Modelism - RHC Forum: REGULAMENT FORUM! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

REGULAMENT FORUM! Pentru a evita orice discutii avem rugamintea sa cititi !

#1 Guest_Webmaster_*

  • Grup: Guests

  Postat 06 December 2002 - 12:18 PM

Prezentul regulament se doreste a fi un ghid de folosinta al forumului comunitatii RHCForum.ro.
Acest ghid are ca scop principal mentinerea unui echilibru intre scopurile acestui forum, oferirea de suport comunitatii modelistilor si asigurarea unui climat de buna intelegere, constructiv al membrilor acestei comunitati.

1 - Dorim ca mesajele sa fie pozitive, constructive si la subiect. Mesajele care nu isi au locul intr-o discutie vor fi sterse.
2 - Nu este permis nici unui membru sa foloseasca vulgaritati in mesaje. Este neprofesional si ofensator pentru unii membri..
3 - Nu sunt permise atacurile la persoana celorlalti membri ai comunitatii. Divergentele personale nu vor fi rezolvate pe acest forum!
4 - Nu sunt permise link-uri catre site-uri care comercializeaza articole de modelism si/sau reclamele si/sau mesajele publicitare ale altor firme inclusiv al site-urilor care isi desfasoara activitatea in afara Romaniei, decat cu acordul expres al AutoRC Hobby Store (e-mail: gmholding@gmail.ro).
5 - RHCForum nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti (persoane fizice si juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavostra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.
6 - Consideram confidentialitatea dumneavoastra ca fiind foarte importanta. Totodata mesajele personale raman personale si nu vor fi facute publice decat in cazuri extreme. Va rugam sa tineti minte ca atunci cand furnizati informatii prin scrierea mesajelor, altele decat cele personale, acestea pot fi vazute de toate persoanele care viziteaza forumul.
7 - Consideram ca trebuie sa ne mai si distram, ca trebuie sa discutam si despre alte lucruri generale. Sunt cateva subforumuri in care se pot scrie mesaje cu/despre tot ce doriti. Nu vom cenzura opiniile/ideile personale, insa vom reactiona prompt impotriva mesajelor care nu respecta acest regulament..
8 - Contam pe ajutorul tuturor membrilor de a mentine acest forum curat, civilizat. Fiecare mesaj are o legatura "Atentionare moderator". Va rugam completati acest formular doar daca mesajul contravine regulamentului sau daca sunteti ofensat de continutul lui. Totodata, va rugam nu folositi aceasta metoda pentru a comunica cu moderatorii.
9 - Ne rezervam dreptul de a sterge orice subiect care nu respecta prezentul regulament fara nici o notificare in prealabil. Anumite mesaje pot fi sterse chiar daca nu incalca cu nimic acest regulament, exemplu: subiectele care sunt depasite ca actualitate.
10 - Ne rezervam dreptul de a interzice accesul pe Forumul RHC.ro oricarui membru care incalca acest regulament. In general vom incerca sa atentionam autorii, insa aceasta nu este o regula.
11 - Nu postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date care ar putea intra in contradicte cu legislatia in vigoare.
12 - Nu sunt permise mesaje ofensatoare impotriva altor membri.
13 - Nu este permisa postarea mesajelor doar pentru cresterea numarului de "stelute"; va rugam mentineti discutiile cat mai constructive cu putinta.
14 - Nu este permisa in nici un fel, atasarea de materiale pornografice, erotice, soft ilegal etc. la mesajele pe care le scrieti, nu postati informatii care ar putea incalca legile copyright-ului.
15 - Toate drepturile de autor ale mesajelor revin autorilor lor. TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.
16 - Membri care din diverse motive decid sa paraseasca aceasta comunitate (inchid contul de membru) nu au dreptul sa stearga subiectele initiate pana la acel moment. Este civilizat sa lasam loc de buna ziua.
17 - Deciziile moderatorilor nu vor fi discutate public. Orice plangere sau nelamurire va fi adresata mai intai moderatorului forumului prin mesageria instanta (MI) sau e-mail. Daca problemele nu vor fi rezolvate atunci ambele parti vor lua legatura cu administratorii forumului. Echipa RHCForum.ro are decizia finala in orice disputa.
18 - Pentru exemplificarea discutiilor este permisa atasarea pozelor. Daca aveti mai multe poze de atasat va rugam sa le arhivati si sa atasati un singur fisier sau oferiti legatura catre serverul care se afla (unde este posibil).
19 - Semnaturile pot contine imagini, insa nu mai mari de 15 Kb si 300x150 pixeli. Va rugam de asemenea sa nu folositi mai mult de cinci linii de text in semnatura.
20 - Este interzisa postarea in intereriorul semnaturii a mesajelor ce au ca scop vanzarea de articole de modelism sau de link-uri catre alte site-uri.
21 - Nu sunt permise reclamele si/sau mesajele publicitare ale altor firme, decat cu acordul expres al AutoRC Hobby Store (e-mail: gmholding@gmail.com).
22 - Va rugam pe cat se poate sa folositi cat mai putine abrevieri, daca le folositi sa includeti cel putin o data (intr-o paranteza) titulatura completa. Nu folositi artificii de scriere/termeni care sunt greu de inteles (ex. folosirea literei k in loc de ca, jargon etc).
23 - Scrieti mesajele in subforumul in care se integreaza ca subiect de discutie. Daca mesajul este scris intr-un alt subforum, va fi mutat de catre un moderator. In cazul in care considerati ca un mesaj este scris gresit intr-un anume subforum, va rugam anuntati moderatorii.
24 - Inainte de a formula o intrebare va rugam sa efectuati o cautare a subiectului. Poate cineva a raspuns deja acelei intrebari.
25 - Nu ezitati sa contactati moderatorii sau webmasterul forumului pentru orice probleme tehnice, nelamuriri etc.
26 - Este interzisa crearea conturilor "clona".Acestea vor fi banate imediat si userii care le-au creat vor fi sanctionati.
Incalcarea a doua reguli atrage dupa sine interzicerea accesului la forum timp de o saptamana, la a doua abatere pentru mai mult timp.
27 - Este interzisa includerea in mesaje, atit in cuprinsul lor cit si in semnatura, de link-uri catre alte site-uri. Mesajele vor fi editate iar in cazul in care userii respectivi "persevereaza" atunci ei vor primi interdictie de a accesa forumul.
28 - "Moderatorii nu au pretentia ca sint obiectivi 100% si nici ca respecta regulile democratice intotdeauna. In acest sens, poti ramine foarte usor fara drept la replica sau sa constati ca subiectul care te intereseaza este inchis fara drept de apel. "

Incepand cu 21.11.2008 acceptarea de noi membri se va face numai dupa o atenta verificare a solicitarii de a deveni membru. Astfel incercam sa evitam aparitia de membri gen ''robot/spiderboots''.

Acest regulament poate fi completat/modificat ori de cate ori situatia o cere!

Multumim!

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 07 July 2014 - 09:25 AM

0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro