Modelism - RHC Forum: Club aeromodele in Bucuresti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Club aeromodele in Bucuresti

#1 Useril este offline   Paul_L 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 30-September 07

Postat 22 August 2009 - 03:01 PM

Am un nepot care a terminat clasa a 7 a. E indeminatic si ar vrea sa inceapa aeromodelism radiocomandat. Ca sa-l ajut ii dau un easy star cu botul rupt sa-l repare si sa-si ia statie si asa mai departe. Are insa nevoie de indrumare in Bucuresti . O sa-l invat si de forum dar ii trebuie mai multa indrumare. Poate cineva sa-l ajute ?
0

#2 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1253
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 22 August 2009 - 09:43 PM

Are doua variante dupa parerea mea:sa mearga cand incepe anul scolar la Casa copilului[foste casa pionierilor] din sectorul in care sta, sau cu ajutorul parintilor sa vina sambata sau duminica pe camp la Chitila pe linia de centura intre com. Chitila si autostrada Pitesti.Este o benzinarie Petrom pe centura ,iar in spatele ei se afla locul[campul 200m de la sosea] unde se aduna aeromodelisti care pot sa-l ajute. Il vom primi cu drag. Cu stima Ilie.
0

#3 Useril este offline   Paul_L 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 August 2009 - 07:03 AM

Multumesc de raspuns

Sta pe Witing linga Gara de nord. Unde ar fi Casa copilului din sectorul respectiv ?

O sa vorbesc azi cu el sa intre mai intii pe forum .
0

#4 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2009 - 07:57 AM

Scuze,am o mica rectificare.CLUBUL COPIILOR si nu casa copilului. Sa incerce sa vina astazi pe Chitila ,baietii stau pe camp pana pe la18 -19 si poate vedea si cum zboara diverse aeromodele.Nu mai stiu unde se afla clubul ,dar pe B-dul Titulescu inspre Banul Manta este un inspectorat scolar si ei cred ca stiu.
0

#5 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2009 - 08:04 AM

Pe strada Berzei ,parca asa ii spune strazii care coboara de la Virgiliu spre podul Hasdeu,pe partea dreapta era Clubul Copiilor,nu stiu daca mai este.
0

#6 Useril este offline   Paul_L 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 August 2009 - 07:44 PM

Week-end-ul viitor va merge pe Chitila. Pina atunci o sa-i iau un simulator . A facut primii pasi in pilotaj aici pe simulator. Va trebui sa-si lipeasca si degetele un pic cu clei ... :-)
0

#7 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2009 - 10:13 PM

Simulatorul este f.bun pentru inceput, isi formeaza ochiul si mana.Cu lipiciul trebuie lasat un pic pana vede in realitate cum arata si mai ales cum zboara aeromodelele,trebuie ''virusat''cum spunem noi. Trebuie sa vada si sa stie dece trebuie sa lipeasca,eu asa cred ca e mai bine.Daca vine pe Chitila duminica dupa pranz si o sa vada cum si cu ce zboara baietii precis se ''viruseaza ''de microbul aero.Imi pare rau ca duminica nu sunt in Bucuresti sa-l pot intalni,dar mai sunt posibilitati anul asta.Multa bafta si cat mai repede la zbor.
0

#8 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 24 August 2009 - 10:34 AM

Vai de parintii lui, cand o sa inceapa sa vrea mai mari si/sau mai performante... ;)

/me restrictionat la planor pentru o vreme, din considerente independente de vointa lui...

Aceasta postare a fost editata de ave: 24 August 2009 - 10:45 AM

Ave
0

#9 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 24 August 2009 - 10:57 AM

Daca este dornic sa invete cateva notiuni de baza este foarte bine primit oriunde. Si la 3Drumuri, sa urmareasca jurnalul de zbor si poate veni. Si eu si oricare altcineva de acolo ii va explica cu placere despre ce e vorba. Eu am posibilitatea sa-l ajut si cu un sistem de statii trainer, dar cu avionul lui ;).
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#10 Useril este offline   Paul_L 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 August 2009 - 03:37 PM

Vezi postareaAbburo, la Aug 24 2009, 11:57 AM, a spus:

Eu am posibilitatea sa-l ajut si cu un sistem de statii trainer, dar cu avionul lui ;).

Multumesc de oferta. Avion i-am dat eu un EZ*. Trebuie sa-l repare ( are botul rupt ) si sa-i puna acumulator. In rest are si servo si regulator .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu