Modelism - RHC Forum: Pista Offroad Motorsport Racing Team - Bucuresti - Parcul Tineretului - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Pista Offroad Motorsport Racing Team - Bucuresti - Parcul Tineretului Accesul Gratuit.

#1 Useril este offline   Flo234 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 29 July 2009 - 02:16 PM

Cu putina intarziere putem anunta deschiderea pistei,am intocmit si un regulament care in cel mai scurt timp va fi afisat si la pista.Acest regulemet a fost intocmit pentru buna desfasurare a lucrurilor la pista.Asteptam intelegere din partea modelistilor si mai presus de toate ne asteptam ca regulile sa fie urmate iar scopul lor sa fie inteles de modelisti.Accesul este gratuit pentru orice modelist atat timp cat se respecte regulile de mai jos.

Atentie aceasta pista este sustinuta cu greu din bani obtinuti din cotizatile membriilor clubului daca doriti ca lucrurile sa se imbunatateasca sa se mentina puteti deveni si voi membrii si sa ajutati la mentinrerea spatiului in administrare

REGULAMENT
Accesul la Pista
1 - Spatiul este rezervat exclusiv pentru membrii si posesorii de automodele radio-controlate, unde se incadreaza orice automodel de orice tip si scara, chiar si motomodele, si este administrat de ASOCIATIA CLUB SPORTIV MOTORSPORT RACING TEAM.
2 - Accesul este permis membrilor cotizanti ai Clubului, si tuturor posesorilor de automodele, cu acceptul unui membru al Clubului.
3 - Membrii au datoria si puterea de a controla cine are acces la pista de automodelism. Persoanele care nu indeplinesc conditiile si cunostintele necesare practicarii acestui sport nu vor putea sa acceseze si sa utilizeze pista.
4 â‚€œ Accesul este strict interzis pe pista cu biciclete sau scutere, altele decƒ¢t automodele sau motomodele.
5 â‚€œ Accesul este stict interzis persoanelor in stare de ebrietate sau posesoare de bauturi alcoolice, minorilor sub 16 ani neinsotiti de un tutore.
6 â‚€œ Este de datoria fiecarui pilot/posesor de model radiocomandat sa verifice lista de frecvente. In caz vreunui incident din aceasta cauza, este responsabil, si va fi obligat sa repare prejudiciul, din punct de vedere economic sau ₝n persoana.
De asemenea, in incinta pistei de automodelism, sunteti invitati sa utilizati containerele de deseuri (cosurile de gunoi)!
7 - Toti membrii trebuie sa detina un comportament civilizat. Oricui ii poate scapa de un tipat, un blestem, dar comportamentul acesta NU trebuie sa mearga mai departe, iar daca a fost folosit/a ₝n mod repetat, aceasta reprezinta un delict grav (a se vedea paragraful 8 din regulament).
8 - Incalcarea grava implica retragerea calitatii de membru (in cazul membrilor), precum si interdictia accesului la pista.
9 - In incinta, administrata de Asociatia Club Sportiv Motorsport Racing Team, orice persoana neautorizata sau neinvitata este responsabila pentru prejudiciile create, accesul facandu-se pe propria raspundere, iar Clubul nu este si nu poate fi tras la respundere pentru orice fel de accident cauzat fata de persoana in cauza.
10 - Orice anomalie ₝n amƒ¢nari trebuiesc raportate liderilor de cursa, adica persoanelor carora le este ₝ncredintata exclusiv gestionarea instalatiei de cronometrare.
11 - ƒŽn timpul concursurilor, au acces numai pilotii inscrisi pentru eveniment si mecanicii.
MEMBRII SI COTIZATII
Calitatea de Membru al Clubului Sportiv MOTORSPORT RACING TEAM se dobandeste printr-o cerere scrisa adresata catre
Odata dobandita calitatea de Membru, se dobandeste si privilegiul de utilizare a pistei de automodelism.
ORARUL la Pista de Automodelism
Intervalul de utilizare a pistei de automodelism pentru AUTOMODELELE CU MOTOR TERMIC este permis, de luni pĢna duminica:
-vara de la orele 09.00 pana la orele 21.00,
-iarna de la orele 08.30 pana la orele 18.00,
₝n afara acestor ore ESTE STRICT INTERZISA PORNIREA ACESTORA.
Normele de utilizare a Pistei de Automodelism
1 - Toti pilotii au aceleasi drepturi si ₝ndatoriri. Este recomandat ca pilotii cu experienta sa fie intelegatori cu ₝ncepatorii si sa ii invete normele si comportamentul pentru ai mentine pe drumul cel bun. Sensul de mers al automodelelor fiind in sens invers acelor de ceas. Nerespectarea sensului de mers, atrage dupa sine si sanctionarea pilotului.
2 - Toti pilotii care au fost in cursa, se pregatesc sa fie RIDICATORI pentru cei din cursa urmatoare. Nu este permisa inlocuirea pilotului pe postul de ridicator cu nici o alta persoana. In cazul in care acest lucru se intampla, pilotul in cauza va fi sanctionat.
3 - Raportarea cu voce tare este permisa daca automodelul ramƒ¢ne stationat ₝n mijlocul traseului (pentru a evita provocarea pagubelor la automodel).
4 - Recuperarea automodelului trebuie sa fie facuta doar de catre RIDICATORI ( pilotii din cursa precedenta) cĢt mai repede posibil, si pista eliberata pentru a se desfasura intr-un mod normal cursa.
5 - Daca motorul automodelului este oprit sau orice problema majora constatata de catre RIDICATOR, cĢt mai repede posibil automodelul in cauza trebuie dus la boxe catre mecanicul modelului.
6 - Pilotii experimentati pot anticipa comportamentul pilotilor mai putin experimentati, si pentru a evita orice fel de coliziune, atunci cand un automodel este mai rapid decat altul, pilotul automodelulu intarziat trebuie sa isi mentina o traiectorie care nu ₝mpiedica depasirea de catre urmaritor, si in nici un caz nu ar trebui sa ₝ncetineasca sau sa opreasca.
7 - ƒŽnainte de a porni pe radiocomanda trebuie ca fiecare pilot sa verifice sis a-si scrie frecventa pe lista frecventelor. ƒŽn caz de egalitate a frecventelor este necesara testarea pe pista, si/sau schimbarea frecventei pilotului venit la urma.
8 â‚€œ Mecanicii automodelelor, in timpul cursei, trebuie sa fie asezati sub piloti, la rampa de alimentare a boxelor. Rampa este strict pentru alimentarea automodelelor cu combustibil, iar repararea oricarei stricaciuni a automodelului se va face in spatele rampei de alimentare, sub podiumul de pilotaj.

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 16 September 2010 - 02:10 PM

0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro