Modelism - RHC Forum: Cum se ataseaza poze pe forum - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cum se ataseaza poze pe forum Tutorial

#1 Useril este offline   Calin 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 30 September 2008 - 05:54 PM

Am observat ca foarte multi forumisti nu stiu cum se foloseste functia de atasare a uneia sau mai multe poze intr-un subiect. Asa ca va vin in ajutor.

Primul lucru care trebuie sa stiti e ca marimea pozelor voastre nu trebuie sa depaseasca 500kb. De asemenea marimea TUTUROR pozelor atasate nu trebuie sa depaseasca 500kb. Drept urmare va trebuie un tool de micsorare a acestora.

PASUL 1: Downloadati si instalati Power toolul XP - Picture Resizer de la Microsoft
E gratuit si va permite micsorarea a mai multor poze de-odata.
Il gasiti aici: http://download.microsoft.com/download/whi...wertoySetup.exe

PASUL 2: Localizati pozele ce le doriti a le uploada pe diskul dumneavoastra
De exemplu My Documents\My Pictures
Imagine atasata: step2.PNG

PASUL 3: Le selectati si dati click dreapta, selectand RESIZE PICTURES
Imagine atasata: step3.PNG

PASUL 4: Selectati marimea de 1024x768 si dati OK
Imagine atasata: step4.PNG

PASUL 5: Pozele redimensionate vor aparea in directorul deschis
Imagine atasata: step5.PNG

PASUL 6: Deschideti forumul si la postarea unui nou subiect/mesaj aveti jos partea de Attachments:
Imagine atasata: step6.PNG

PASUL 7: Dati pe butonul BROWSE si selectati una din cele 2 imagini redimensionate
Imagine atasata: step7.PNG

PASUL 8: Apasati butonul verde de UPLOAD si asteptati incarcarea pozei pe server
Pentru adaugarea altei poze, repetati pasii 6-8.

In stanga veti vedea un contor de genul:

Citeaza

Attachment space used 427.19K of 500K


Dupa cum spuneam, marimea tuturor atasamentelor nu trebuie sa depaseasca 500kb. Dar daca faceti resize la poze veti putea adauga pana la 6-8 poze de-odata (ca mine acuma) fara a depasi acest spatiu.

PASUL 9: Scrieti mesajul si dati Post new topic
Daca doriti sa inserati printre randurile mesajului vostru poze, mergeti pe meniul Manage current Attachments si in dreptul fiecarei poze urcate aveti 3 icoane. Apasand http://www.rhc.ro/forumrhc2/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png puteti adauga acea imagine in text unde va aparea sub forma de [attachment XXXXX]. Daca apasati pe http://www.rhc.ro/forumrhc2/style_images/1/folder_attach_images/attach_remove.png veti sterge poza urcata.

Sper ca v-a fost de ajutor si happy posting!

Numai bine,
Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 30 September 2008 - 05:58 PM



0

#2 Useril este offline   TUROK 

  • BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 02 October 2008 - 08:32 AM

Cel mai bun ..si cel mai simplu asa ..super tare!. :blink:
ADOR VITEZA!!!
0

#3 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 02 October 2008 - 09:32 PM

Si nu e mai simplu cu irfan view? Vezi la celalat post , o imagine la rezolutia de 1024 are sub 100kB !! In afara de asta este tot free plus un browser care nu consuma resurse, imaginile se schimba foarte rapid numai invartind din scroll'ul mousului
0

#4 Useril este offline   george10 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Dambovita,Cornesti
  • Interests:Modelism
    Foto

  Postat 07 October 2008 - 11:59 AM

Sal!
Cred ca PIXresizer este mult mai simplu de folosit si este gratuit!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#5 Useril este offline   Calin 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 07 October 2008 - 12:00 PM

dupa parerea mea softuletul de image resize de la Microsoft este de departe cea mai rapida si usoara de folosit solutie. Practic din 2 clickuri poti face resize la un numar nelimitat de imagini.

A.. si ala e gratuit daca nu s-a observat asta inca...

Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 07 October 2008 - 12:08 PM



0

#6 Useril este offline   Romulus 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 07 October 2008 - 12:04 PM

Eu recomand unul gratuit, dar DOAR daca e nevoie de manevre mai complicate decat un simplu resize. FastStone Viewer. Imbatabil.
0

#7 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 09 October 2008 - 10:38 AM

Nu e vorba de resize (reducerea rezolutiei) ci de pastrarea rezolutiei si reducerea dimensiunii fisierului. Resize e bun numai la rubrica vanzari pentru cei care au motive sa ascunda anumite detalii.
De asta am recomandat irfan'u, prin "save as.." permite reducerea dimensiunii fisierului (jpg sau gif) pastrand rezolutia fara a dauna in mod vizibil la calitatea imaginii.

Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 09 October 2008 - 10:40 AM

0

#8 Useril este offline   ave 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1005
  • Inregistrat: 13-December 07
  • Gender:Male
  • Location:București... în weekend

Postat 09 October 2008 - 12:04 PM

Vezi postareaSir_Vaska, la Oct 9 2008, 11:38 AM, a spus:

De asta am recomandat irfan'u, prin "save as.." permite reducerea dimensiunii fisierului (jpg sau gif) pastrand rezolutia fara a dauna in mod vizibil la calitatea imaginii.

Chestie de mate: nu prea ai cum sa reduci dimensiunea unui fisier care contine date intr-o structura comprimata (jpeg ARE compresie) fara sa arunci anumite date. Concluzie: ori apar artefacte de compresie, ori scazi numarul de pixeli deci reduci rezolutia / dimensiunile imaginii.
Ave
0

#9 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 09 October 2008 - 09:56 PM

Vezi postareaave, la Oct 9 2008, 01:04 PM, a spus:

Chestie de mate: nu prea ai cum sa reduci dimensiunea unui fisier care contine date intr-o structura comprimata (jpeg ARE compresie) fara sa arunci anumite date. Concluzie: ori apar artefacte de compresie, ori scazi numarul de pixeli deci reduci rezolutia / dimensiunile imaginii.


Pai hai sa vedem ce spune "mate" a faza asta
Am facut o poza cu telefonu mobil la rezolutia de 2048x1536 cu dimensiunea in jur de 800kB dar din pacate nu o pot atasa pe forum pentru ca e limitata dimensiunea la 500k. Asadar am redus-o cu irfan view si a rezultat una la aceeasi rezolutie dar de 297kB!. Deci poza rezultatata este aceasta:

Imagine atasata: 09092008031_salvat_cu_irfan.jpg
0

#10 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 09 October 2008 - 10:01 PM

Am testat si varianta reducerii rezolutiei in asa fel incat dimensiunea sa fie aproximativ tot 300kB , deci pentru comparatie. Ca sa fie respectata conditia , prin mai multe teste am ajuns s-o reduc la 640x480. Sa vedem acum care din ele la aceeasi dimensiune are calitate mai buna. Asta e poza rezultata in urma operatiei "resize":

Imagine atasata: 09092008031__resize.jpg


pentru a vedea corect pozele trebuie salvate pe hard disk. Pe forum le afiseaza reduse fata de originale.

Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 09 October 2008 - 10:03 PM

0

#11 Useril este offline   Calin 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 09 October 2008 - 11:25 PM

aia e privelistea de la balconul locuintei tale?? Te urasc...

In mod normal se face resize pentru a incape pe rezolutia standard (care acum este de 1024x768). Si apoi pentru micsorarea spatiului ocupat fizic. Sunt diferite aplicatii care au implementate diferite algoritme de scadere a calitatii (asta faci defapt cand ii scazi marimea fizica) cu pastrarea a unui aspect cat mai bun.

Eu am ales solutia de la microsoft pentru usurinta folosirii ele sale. Rezultatele nu sunt demne de national geographic dar nu sunt nici asa de rele. Pentru cei care vor calitatea impecabila sunt 3rd party-uri ca flikr sau google image hosting (picasa).

Numai bine, si din nou, te urasc pt privelistea aia ce o ai in spatele casei... io nu atasez asemenea poze ca va deprim http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 09 October 2008 - 11:32 PM



0

#12 Useril este offline   ave 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1005
  • Inregistrat: 13-December 07
  • Gender:Male
  • Location:București... în weekend

Postat 10 October 2008 - 11:17 AM

Vezi postareaSir_Vaska, la Oct 9 2008, 10:56 PM, a spus:

Pai hai sa vedem ce spune "mate" a faza asta
Am facut o poza cu telefonu mobil la rezolutia de 2048x1536 cu dimensiunea in jur de 800kB dar din pacate nu o pot atasa pe forum pentru ca e limitata dimensiunea la 500k. Asadar am redus-o cu irfan view si a rezultat una la aceeasi rezolutie dar de 297kB!. Deci poza rezultatata este aceasta:

Pai "mate" spune bine. Uita-te la poza finala si o sa vezi o gramada de "purici", inclusiv pe cer, nu mai zic de zonele cu contrast (gen cablurile aeriene, marginile cladirilor etc.) Oricum, si telefoanele implementeaza un JPEG de o calitate medie, daca mai bagi inca o compresie peste aia... se obtine rezultatul din imagine. JPEG-ul este prin definitie un format "lossy" (in care se pierde informatie din imaginea initiala), deoarece urmareste reducerea dimensiunii in detrimentul calitatii.
Ave
0

#13 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 10 October 2008 - 11:33 AM

@kriminel , poza este intradevar facuta de la geamul meu , din pacate nu am si balcon. Este un peisaj destul de frumusel in contrast cu blocurile cam "paradite"
@ave , nu cred ca ai citit cu atentie postarile. Eu vad totusi o diferenta enorma intre cele doua poze postate (cu aceeasi dimensiune!) in favoarea primei poze.

Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 10 October 2008 - 11:37 AM

0

#14 Useril este offline   ave 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1005
  • Inregistrat: 13-December 07
  • Gender:Male
  • Location:București... în weekend

Postat 10 October 2008 - 01:47 PM

Vezi postareaSir_Vaska, la Oct 10 2008, 12:33 PM, a spus:

@ave , nu cred ca ai citit cu atentie postarile. Eu vad totusi o diferenta enorma intre cele doua poze postate (cu aceeasi dimensiune!) in favoarea primei poze.

Cantitatea de informatie este aceeasi. Prima poza are avantajul unei dimensiuni (lungime x latime) mai mari. Dar aici intervine subiectivitatea. Cum definesti "calitate mai buna" in cazul unei fotografii?
Pentru afisare pe web poza a doua mi se pare mai mult decat decenta. Prima poza poate fi oarecum utila daca doresti sa tiparesti o fotografie de dimensiuni mari, dar pixelizarea si, mai ales, artefactele de compresie o fac nepotrivita acestui al doilea scop. Deci la aceasta dimensiune de 300 kB mi se pare mai buna a doua poza.
Ave
0

#15 Useril este offline   Sir_Vaska 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1107
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Gender:Male
  • Location:Maramures, Baile Borsa
  • Interests:RC - utilaje agricole si de constructii , camioane

Postat 10 October 2008 - 06:22 PM

Vezi postareaave, la Oct 10 2008, 02:47 PM, a spus:

.............Cum definesti "calitate mai buna" in cazul unei fotografii?
..........
Deci la aceasta dimensiune de 300 kB mi se pare mai buna a doua poza.


Calitate mai buna consider acolo unde poza imi ofera mai multe detalii.
Si sa fiu sincer la prima se vad incomparabil mai multe (incearca sa le salvezi pe hard disk si sa vezi pe tot ecranu).
Daca nu esti convins pot sa mai fac poze si la placa cu componente smd si apoi vedem la care poti citi valorile..
0

#16 Useril este offline   bogdyys 

  • Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

Postat 09 December 2008 - 10:07 AM

Servus,MULTUMESC Kriminel,asa e frumos din partea nepriceputilor!



FOREVER YOUNG.......
0

#17 Useril este offline   scimitar 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 04-July 08

Postat 09 December 2008 - 07:34 PM

criminal tutorial. si totusi daca aveti niste poze aeriene la calitate buna, sa nu ezitati sa folositi situri de image host. nu de alta dar sa ne bucuram si noi de ele la calitate cat mai buna ;)
acuma vad ca topicu e din 30 septembrie...

Aceasta postare a fost editata de scimitar: 09 December 2008 - 07:36 PM

0

#18 Useril este offline   andrei_me 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-May 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati
  • Interests:aero

Postat 30 May 2009 - 09:29 PM

Vezi postareaKriminel, la Sep 30 2008, 06:54 PM, a spus:

Am observat ca foarte multi forumisti nu stiu cum se foloseste functia de atasare a uneia sau mai multe poze intr-un subiect. Asa ca va vin in ajutor.

Primul lucru care trebuie sa stiti e ca marimea pozelor voastre nu trebuie sa depaseasca 500kb. De asemenea marimea TUTUROR pozelor atasate nu trebuie sa depaseasca 500kb. Drept urmare va trebuie un tool de micsorare a acestora.

PASUL 1: Downloadati si instalati Power toolul XP - Picture Resizer de la Microsoft
E gratuit si va permite micsorarea a mai multor poze de-odata.
Il gasiti aici: http://download.microsoft.com/download/whi...wertoySetup.exe

PASUL 2: Localizati pozele ce le doriti a le uploada pe diskul dumneavoastra
De exemplu My Documents\My Pictures

PASUL 3: Le selectati si dati click dreapta, selectand RESIZE PICTURES

PASUL 4: Selectati marimea de 1024x768 si dati OK

PASUL 5: Pozele redimensionate vor aparea in directorul deschis

PASUL 6: Deschideti forumul si la postarea unui nou subiect/mesaj aveti jos partea de Attachments:

PASUL 7: Dati pe butonul BROWSE si selectati una din cele 2 imagini redimensionate

PASUL 8: Apasati butonul verde de UPLOAD si asteptati incarcarea pozei pe server
Pentru adaugarea altei poze, repetati pasii 6-8.

In stanga veti vedea un contor de genul:



Dupa cum spuneam, marimea tuturor atasamentelor nu trebuie sa depaseasca 500kb. Dar daca faceti resize la poze veti putea adauga pana la 6-8 poze de-odata (ca mine acuma) fara a depasi acest spatiu.

PASUL 9: Scrieti mesajul si dati Post new topic
Daca doriti sa inserati printre randurile mesajului vostru poze, mergeti pe meniul Manage current Attachments si in dreptul fiecarei poze urcate aveti 3 icoane. Apasand http://www.rhc.ro/forumrhc2/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png puteti adauga acea imagine in text unde va aparea sub forma de [attachment XXXXX]. Daca apasati pe http://www.rhc.ro/forumrhc2/style_images/1/folder_attach_images/attach_remove.png veti sterge poza urcata.

Sper ca v-a fost de ajutor si happy posting!

Numai bine,
Calin



Multam` acum pot sa pun o poza de mai mult de 2 m pe forum..a ajuns la 50 kb

Aceasta postare a fost editata de navigator: 06 January 2011 - 04:43 PM

0

#19 Useril este offline   navigator 

  • Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3000
  • Inregistrat: 01-September 04
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 06 January 2011 - 07:15 PM

Un foarte bun tutorial. Va rog ca atunci cand dati citat cu o postare ce contine si o poza sau mai multe, sa stergeti atasamentele din citat, deoarece actuala setare a softului forumului nu mai permite deschiderea nici a atasamentului original nici a celui din citat. Asa s-a intamplat cu postarea lui andrei_me pe care a trebuit s-o editez.

Cat priveste dimensiunea si calitatea pozelor, observati proprietatile pozelor lui Sir_Vaska sa va faceti o idee. Una este la rezolutie prea mare si a doua la o rezolutie cam mica pentru marea majoritate a monitoarelor de azi. Cred ca ceva apropiat de 1024 x 760 ar fi foarte bun. Iar lungimea fisierului sa fie in jur de 300 kB.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 06 January 2011 - 07:35 PM



0

#20 Useril este offline   raoul_bvand 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Gender:Male
  • Location:Viena
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 10 May 2013 - 08:01 PM

Ceva pentru micsorat pozele pe Win7,se gaseste?Nu reusesc deloc cu Paint-ul.
Multumesc.
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#21 Useril este offline   cosmin70 

  • Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Rm. Valcea
  • Interests:aeromodelism

Postat 10 May 2013 - 08:38 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la 10 May 2013 - 08:01 PM, a spus:

Ceva pentru micsorat pozele pe Win7,se gaseste?Nu reusesc deloc cu Paint-ul.
Multumesc.

Cum sa nu mearga cu Paint.... ai in bara optiunea ”Resize” dupa care dai clik pe ”Pixels” si modifici valorile din casute dupa pofta inimii!
Stima!
Cosmin
0

#22 Useril este offline   catamures 

  • Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 20-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Targu Mures

Postat 06 June 2013 - 12:12 AM

Raoul, incearca cu IrfanWiew.
Statie: Turnigy 9x
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
HELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107
AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
0

#23 Useril este offline   cristian21 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 25-September 20
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Cite putin din toate.

Postat 02 October 2020 - 06:35 PM

Cum urc poze cu telefonul,android ?
multumesc.
0

#24 Useril este offline   GigiGL 

  • MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2054
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Gender:Male
  • Location:Galati
  • Interests:Aero

Postat 03 October 2020 - 06:58 PM

In partea de jos a ecranului ai optiunea "full version" si butonul "mergi". Il actionezi si ecranul se va schimba in formatul standard folosit de PC/Laptop. Acolo gasesti optiunea de incarcare fotografii dar max 500kb per post.
Fiind totusi pe telefon mobil, va trebui sa descarci din Magazin Play un program de redimensionare pentru fotografii, le prelucrezi, le salvezi si le poti apoi incarca aici respectand limita dimensionala.
Gigi Sterian
Flamingo 1550 motorizat
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#25 Useril este offline   cristian21 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 25-September 20
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Cite putin din toate.

Postat 04 October 2020 - 05:55 AM

Multumesc,am sa incerc cu o poza sa vad daca am reusit.

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: cirme-dimensiuni.jpg

0

#26 Useril este offline   navigator 

  • Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3000
  • Inregistrat: 01-September 04
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 04 October 2020 - 07:56 AM

Cristian, e perfect.


0

#27 Useril este offline   cristian21 

  • Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 25-September 20
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Cite putin din toate.

Postat 04 October 2020 - 08:19 PM

Nu stiu daca am facut bine,poza e descarcata de pe forum cu cotele la cirme.Deja era redusa cind a fost incarcata.Vad ca sa pierdut din rezolutie serios.Nici nu se mai disting cotele.
0

#28 Useril este offline   navigator 

  • Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3000
  • Inregistrat: 01-September 04
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 05 October 2020 - 06:50 AM

Se vad foarte bine, atat in imaginea deschisa direct pe pagina asta dar mai ales in imaginea deschisa in alt tab sau alta pagina. (Monitor fhd de 27")


0

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro