Modelism - RHC Forum: Albumina umana - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Albumina umana Sunt la capatul puterilor

#1 Useril este offline   p990i 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 218
  • Inregistrat: 18-November 06

Postat 25 May 2007 - 04:06 PM

Imi cer scuze ca postez pe un asemenea forum o asemenea discutie, dar din toate forumurile pe care activez nu am gasit oameni mai destupati la minte ca aici.
Tatal meu este internat in spital si ficatul nu mai produce albumina, asa reiese din analize; pana in momentul de fata i s-au adminitrat fiole de albumina umana, dar bugetul este criminal. Mama a cumparat astazi inca o fiola... a costat-o 300 ron. Trebuie sa i se faca in fiecare zi una, iar un asemenea venit nu am.
Cum sa o scot la capat?
Se poate cumpara cumva mai ieftin, s-ar putea da macar compensat?
Daca ficatul nu mai produce albumina, sa inteleg ca orele ii sunt numarate? Ceva inlocuitor pentru albumina o fi?
Un transplant de ficat aveti idee cat costa?
Sunt disperat si am nevoie de niste sfaturi cat mai repede, chiar daca timpul imediat urmator alocat netului va scadea considerabil.
0

#2 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 25 May 2007 - 08:49 PM

Nu vreau sa te jignesc, dar nu crezi ca ar trebui sa adresezi aceste intrebari medicilor? Adica, daca eu iti zic stai linistit si nu mai cheltuii banii ca tatal tau o sa traiasca mult si bine fara albumina, ma crezi?! Cam cati doctori crezi ca activeaza pe forumul asta? Si chiar daca suntem cu totii doctori, iei de bune niste sfaturi de pe un forum, sfaturi care ar putea face diferenta dintre viata si moarte?

Bafta si sanatate!
0

#3 Useril este offline   p990i 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 218
  • Inregistrat: 18-November 06

Postat 25 May 2007 - 09:34 PM

Am fost azi la spital si am mai vorbit cu un doctor, am inteles ca nu va fi cazul sa ia in permanenta, ceea ce este deja o usurare. Acum o intrebare mai dura: aveti cumva cunostinte sau ma puteti pune in legatura cu cineva sa pot procura mai ieftin aceasta albumina? Pentru viitorul apropiat trebuie sa faca in fiecare zi, si o fiola de 100ml inseamna 300ron, 2 de 50ml inseamna mai mult, cel mai mic pret al acesteia fiind de 180 ron. Am gasit ceva pe okazii - 4 fiole de 50ml la 200 ron, dar tipul este din Timisoara, eu din Bucuresti, si nu am siguranta ca dau banii pe ceea ce trebuie sau ca a fost tinuta in congelator, pentru ca asa am auzit ca trebuie sa stea.
Aceasta albumina umana nu se poate cumpara compensat sau gratuit, nefiind acoperita de aceste reduceri. Stau si ma intreb: ma uit si eu pe dieferenta de venit brut si cel net si vad ceva de ordinul 1200-1300 ron, adica in fiecare luna mi se iau de catre stat acesti bani pe care si-i administreaza dupa bunul lui plac, si ajungi la o varsta si Doamne fereste ficatul nu-ti mai produce albumina sau mai stiu eu ce si esti lovit de ideea ca ne pare rau dar substanta x nu se poate da compensat... nu-ti vine sa strangi pe cineva de gat, dupa ce an de an ai dat cel putin 15000 ron la stat?
Cu transplantul de ficat am renuntat suma este intre 50-100 mii euro, din auzite, trebuie sa te afli pe liste, sa gasesti ceva compatibil, si procentajul de supravietuire este pe undeva pe la 80%.
Singura mea speranta este sa gasesc pana luni la ora 11 o sursa de a cumpara mai ieftin albumina, si daca aveti posibilitatea de a-mi da cateva detalii va rog sa-mi dati un pm sau un mail, care sa contina cat mai multe date, pentru a avea siguranta ca pot face ceva.
Chestia referitoare la oameni destupati... nu inseamna neparat doctori; mie unul mi-au placut genurile de raspunsuri primite, rapiditatea acestora, varsta unor useri (fara a incerca sa fac vreo discriminare) etc.
Multumesc.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu