Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 17 2009, 11:17 AM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 168 Inregistrat pe: 29-May 02 De la: bucuresti Membrul Nr.: 75 |
Si diagrame aresti presupun ca nu sunt. Iar la 13 immelman, urcarea trebuie sa fie suficienta pentru doua ture de vrie si revenirea din vrie? Adica un immelman mai larg? Asa este nu avem si diagrame aresti. Immelmanul trebuie sa fie de o marime corespunzatoare pentru a putea executa figura urmatoare adica vria. Dar acest immelman nu trebuie sa aiba o marime distorsionata fata de celelalte figuri din program. Toate figurile trebuie sa fie de aceeasi marime . John |
|
|
|
Jun 26 2009, 07:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Site Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 6,258 Inregistrat pe: 3-February 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,432 |
Lista participanti actualizata:
1.Mare Romulus 2.Matica Cristian 3.Mezincescu Matei 4.Jugureanu Costin 5.Pascal Andrei 6.Brandabur Calin -------------------- flying is my life...
![]() ![]() |
|
|
|
Jul 7 2009, 04:03 PM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 180 Inregistrat pe: 2-November 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12,660 |
am postat aiurea
Acest mesaj a fost editat de adyc: Jul 7 2009, 04:04 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 7 2009, 04:04 PM
Trimis la
|
|
![]() JDREANG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,111 Inregistrat pe: 8-March 04 De la: bucuresti Membrul Nr.: 2,609 |
Acum am vazut ca trebuia achitata taxa pana pe 30 iunie nu 30 iulie cum imi ramasese mie in cap. Mai pot plati?
-------------------- |
|
|
|
Jul 7 2009, 06:05 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,568 Inregistrat pe: 8-May 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 40 |
Acum am vazut ca trebuia achitata taxa pana pe 30 iunie nu 30 iulie cum imi ramasese mie in cap. Mai pot plati? Pana vineri iau legatura cu voi toti cei care veti participa. Am detaliile de contact de la Silviu66. Tot pana vineri voi posta si programul definitiv, pe zile. Acest mesaj a fost editat de pitts: Jul 7 2009, 06:07 PM -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 10 2009, 11:09 AM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,568 Inregistrat pe: 8-May 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 40 |
19.08
-sosirea concurentilor nelegitimati care vor participa la Cupa Federatiei F3A -inregistrarea; -sedinta tehnica -3 manse de zbor; -premierea 20.08 -sosire concurenti F3A -antrenament oficial -verificare tehnca modele -inscriere -sedinta tehnica 21.08 -campionat national F3A -festivitate de premiere 22.08 -sosire concurenti F4C -antrenament oficial -verificare tehnica modele -inscriere -sedinta tehnica 23.08 -campionat national F4C -festivitatea de premiere Rog pe cei care vor sa participe, sa ma contacteze la: conu@rdsmail.ro ; conumarius@gmail.com Va voi tine la curent, prin intermediul forumului, de orice schimbare survenita. -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 13 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
19.08 -sosirea concurentilor nelegitimati care vor participa la Cupa Federatiei F3A -inregistrarea; -sedinta tehnica -3 manse de zbor; -premierea 20.08 -sosire concurenti F3A -antrenament oficial -verificare tehnca modele -inscriere -sedinta tehnica 21.08 -campionat national F3A -festivitate de premiere 22.08 -sosire concurenti F4C -antrenament oficial -verificare tehnica modele -inscriere -sedinta tehnica 23.08 -campionat national F4C -festivitatea de premiere Rog pe cei care vor sa participe, sa ma contacteze la: conu@rdsmail.ro ; conumarius@gmail.com Va voi tine la curent, prin intermediul forumului, de orice schimbare survenita. Se face urmatoarea rectificare: F4C incepe pe 20 si se continua pe 21. F3A incepe pe 22 si se continua pe 23. -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 14 2009, 04:05 PM
Trimis la
|
|
![]() JDREANG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,111 Inregistrat pe: 8-March 04 De la: bucuresti Membrul Nr.: 2,609 |
Pana la urma, mai pot plati prin banca, sau vin cu banii la mine pe 19.08?
-------------------- |
|
|
|
Jul 15 2009, 06:58 AM
Trimis la
|
|
@MLGore and ceilalti 5:
Daca primesc prin mail confirmarea voastra a tuturor, nu merita efortul cu banca; se poate plati la prezentare. -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 19 2009, 06:55 AM
Trimis la
|
|
![]() Site Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 6,258 Inregistrat pe: 3-February 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,432 |
inca un inscris de ultim moment
Mihailescu Stefan-Bucuresti -------------------- flying is my life...
![]() ![]() |
|
|
|
Jul 22 2009, 12:40 PM
Trimis la
|
|
Azi am fost primit de Directorul General al Academiei de Aviatie, Dl Marinescu, pentru a cere oficial acordul de a desfasura CN F3A & F4C & Cupa federatiei pentru nelegitimati. Multumim presedintelui FRMd, Dl. Radu Berceanu, pentru ajutor nemijlocit.
1. Pe perioada campionatului, nu se vor desfasura zboruri la academia de la Strejnic. Elevii cursanti vor fi trimisi in vacanta. 2. Se asigura gratuit cazarea participantilor in garsoniere de 2 si 3 paturi. 3. Se pune la dispozitie intreaga infrastructura, cu respectarea regulilor de conduita pe un aerodrom. 4. Programul a fost aprobat, sub rezerva unor schimbari minore ce vor interveni ulterior (daca) 5. Pana pe data de 7 august, rog TOTI participantii sa-mi furnizeze urmatoarele date, pentru lista de acces pe aerodrom: -nume, prenume -CI, CNP -nr. inmatriculare auto personal sau microbuz, dupa caz. In perioada 8-11 august ma voi deplasa la Strejnic, la invitatia Dlui Director General, impreuna cu care vom stabili la fata locului ultimile amanunte, in functie de participare. Rog trimiteti-mi dstele solicitate mai sus pe adresa de e-mail: conu@rdsmail.ro sau conumarius@gmail.com -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 22 2009, 04:31 PM
Trimis la
|
|
![]() INCEPATOR rau de TOT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,827 Inregistrat pe: 24-May 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,201 |
Intrebare : cei care vor doar sa vina ca spectatori in zilele de concurs ( F3A )
au acces pe aerodrom sau trebuiesc trimise datele personale pentru a primi " carte " de acces ? -------------------- AX - prieten drag nu te vom uita !
|
|
|
|
Jul 22 2009, 05:03 PM
Trimis la
|
|
Spectatorii sunt bineveniti,nu este nevoie de datele lor personale.
-------------------- flying is my life...
![]() ![]() |
|
|
|
Jul 22 2009, 08:31 PM
Trimis la
|
|
Ar fi util de stiut pentru fiecare participant, cate zile de cazare doreste. Reamintesc: CAZARE GRATUITA.
Tot eu voi centraliza si aceste date. Si inca ceva: Pentru CI, dati va rog si seria/nr, nu numai CNP. -------------------- No brain, no headache.....
|
|
|
|
Jul 25 2009, 12:20 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2,452 Inregistrat pe: 11-June 07 De la: Timisoara Membrul Nr.: 8,920 |
in timpul concursului, avem voie cu helperi aka soptitori de program? Sau trebuie sa stim programul pe de rost?
-------------------- |
|
|
|
Jul 25 2009, 12:23 PM
Trimis la
|
|
Conform regulamentului in vigoare fiecare concurent are dreptul la helper.
-------------------- flying is my life...
![]() ![]() |
|
|
|
Jul 25 2009, 12:28 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2,452 Inregistrat pe: 11-June 07 De la: Timisoara Membrul Nr.: 8,920 |
ultima intrebare tampita... Strejnic judetul? Alte localitati mari in jur? Incerc sa-mi fac itinerariul deoarece pana pe 17 sunt plecat in israel si n-oi avea timp cand ma intorc sa ma gandesc la astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- |
|
|
|
Jul 25 2009, 01:09 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,268 Inregistrat pe: 26-August 07 De la: Radauti Membrul Nr.: 9,380 |
-------------------- |
|
|
|
Jul 25 2009, 03:32 PM
Trimis la
|
|
mersi! viamichelin.com habar n-avea ce-i si unde-i Strejnic-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In plus mie google.com imi cam da rateuri de cateva zile incoace... Acest mesaj a fost editat de Calin: Jul 25 2009, 03:38 PM -------------------- |
|
|
|
Jul 25 2009, 03:59 PM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 110 Inregistrat pe: 1-October 07 De la: Campina Membrul Nr.: 9,571 |
mersi! viamichelin.com habar n-avea ce-i si unde-i Strejnic-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In plus mie google.com imi cam da rateuri de cateva zile incoace... Din DN1 la Ploiesti faci dreapta,spre centura care merge la Bucuresti, treci podul de la calea ferata si esti atent imediat pe partea dreapta se vad hangarele aerodromului, in prima intersectie mare faci dreapta.Asta daca sti sa ajungi la Ploiesti (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- Optimisti construiesc avioane,pesimisti cumpara parasute.
|
|
|
|
Jul 25 2009, 06:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Membru de onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 663 Inregistrat pe: 7-July 08 De la: suceava Membrul Nr.: 11,538 |
ce inseamna K=1,K=2 respectiv K=3 din programul de acrobatie??multumesc anticipat
-------------------- FLYING IS AN ART
|
|
|
|
Jul 25 2009, 09:35 PM
Trimis la
|
|
ce inseamna K=1,K=2 respectiv K=3 din programul de acrobatie??multumesc anticipat coeficientul de dificultate a manevrei. Nota evolutiei se inmulteste cu acest coeficient. @ACS, scuza-mi ignoranta, de ploiesti am auzit si stiu sa ajung (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am ramas contrariat cand ditai viamichelin.com punea intrebari impertinente despre "strejnic" si sugera niste locatii aiurea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- |
|
|
|
Jul 25 2009, 11:27 PM
Trimis la
|
|
la noi pregatirile sunt in toi, am avut azi prima sesiune de antrenamente pe un vant lateral crunt... odata ce filmele sunt sus voi reveni cu intrebari...
-------------------- |
|
|
|
Jul 27 2009, 12:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 186 Inregistrat pe: 22-September 08 De la: Timisoara, Romania Membrul Nr.: 12,134 |
Se face urmatoarea rectificare: F4C incepe pe 20 si se continua pe 21. F3A incepe pe 22 si se continua pe 23. Eu nu prea mai inteleg programul de concurs ... as dori o confirmare: 1. F3A Nelegitimati: 19 August. 2. F3A Legitimati: 22-23 August. 3. F4C 20 - 21 August. Taxa de inscriere se poate plati si la fata locului si data limita pentru inscrieri este 7 August. Ii corect asa? Merci. -------------------- If every change is for better then why put them to the test.
|
|
|
|
Jul 28 2009, 07:16 AM
Trimis la
|
|
Urmariti:
si Nota: Ambele zboruri au fost facute pe un vant lateral crunt... Intrebari: - decolarea e ok? - tonoul cat de rapid/incet tre sa fie - in general pozitia manevrelor e ok? voi reveni si alte intrebari... Calin -------------------- |
|
|
|
Jul 28 2009, 08:28 AM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 168 Inregistrat pe: 29-May 02 De la: bucuresti Membrul Nr.: 75 |
Urmariti: si Nota: Ambele zboruri au fost facute pe un vant lateral crunt... Intrebari: - decolarea e ok? - tonoul cat de rapid/incet tre sa fie - in general pozitia manevrelor e ok? voi reveni si alte intrebari... Calin Salut Calin, Daca imi permiti o sa fac citeva aprecieri constructive ,sper ca asa o sa le vezi, ca sa poti imbunatati modul de zbor. In primul rind o apreciere generala care afecteaza tot zborul . Te grabesti - viteza modelului este prea mare, il cam alergi , redu viteza cu minim 1/3 fata de cea de acum. Decolarea nu prea este OK. Virajul de 270 este facut foarte repede fata de primul, cel de 90. Din cauza asta nu evoluezi in ecranul de zbor care trebuie sa fie la 150 m fata de pilot. Inclinarea in aceste viraje este foarte mare, uneori si la unghi de 90, nu ar trebui sa depasesti cu aripa un unghi de 45. Tonoul este OK ca si rapiditate mai putin atunci cind executi 1/2 tonou la immelman, acela este prea rapid. Ranversarea nu este facuta corect. Ai o distanta de 5-6 anverguri intre urcare si coborire.Nu ai voie sa depasesti 1 anvergura a aripii. Vria este complet gresita. Nu astepti sa intre modelul in vrie. Executi practic o rasturnare. Dupa aceea la final trebuie sa existe o linie dreapta in coborire si apoi se redreseaza modelul. De pozitionarea manevrelor nu pot spune foarte mult pentru ca nu esti si tu in cadru ca sa existe punctul de reper in functie de care se executa acestea. Dar se pare ca esti prea aproape de tine(nu ai 150m ) cu modelul. Uneori figurile de capat sint facute prea repede dupa cea de la centru fara linie dreapta intre ele si practic nu ajungi mereu sa fie executate in marginile ecranului care se regasesc la 520 m una de cealalta. Mai sint citeva fineturi dar astea se rezolva cu mai multa atentie. Daca este ceva neclar sau esti dornic de mai multe detalii suna-ma .0722697010 Cu stima , John |
|
|
|
Jul 28 2009, 10:18 AM
Trimis la
|
|
multumesc frumos pentru raspuns. Intr-adevar asta e un defect de-al meu, gazul mai sus decat trebuie. La ranversare habar nu am de ce nu iesea deloc bine, am pus-o pe seama vantului lateral puternic, de obicei imi ies ranversarile bine dar in acea zi oricum le incerca nu ieseau decat daca vantul era perpendicular pe aripi. Asta era si o problema in tinutul liniilor drepte, chiar daca pe film nu se vede, in zbor drept avionul se indeparta de mine fiind luat de vant. Voi mai exersa zilele astea si sper sa iasa mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc inca o data si numai bine, Calin -------------------- |
|
|
|
Jul 28 2009, 01:15 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,102 Inregistrat pe: 2-June 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,281 |
Eu as vrea sa transpun programul in Aresti, dar nu gasesc cum sa fac cu urmatoarele: decolare, aterizare, cobra, looping triunghiular. In rest le-am facut pe toate in OLAN.
Ma ajuta cineva? Acest mesaj a fost editat de Romulus: Jul 28 2009, 01:17 PM |
|
|
|
Jul 28 2009, 01:17 PM
Trimis la
|
||
Programul conceput de Ioan Brezeanu(JOHN) -membru in Comisia Federala de Aeromodele este urmatorul: 1. Decolare K=1 2. Looping K=2 3. ½ opt cuban inversat K=2 4. Tonou K=2 5. Immelman K=1 6. Coborire la verticala K=2 7. ½ looping patrat K=1 8. Zbor pe spate K=3 9. ½ looping K=1 10. Cobra K=2 11. Ranversare K=3 12. Looping triunghiularK=3 13. Immelman K=1 14. 2 ture vrie K=3 15. Aterizare K=1
Puteti sa incepeti antrenamentele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pai uite ca e facut, nu in aresti ce-i drept dar e o diagrama dupa care m-am luat si eu... -------------------- |
|
|
|
||
Jul 28 2009, 01:25 PM
Trimis la
|
|
![]() MEGA Membru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,102 Inregistrat pe: 2-June 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,281 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 3rd September 2010 - 02:15 PM |