Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 3 2010, 09:01 AM
Trimis la
|
|
![]() Membru de onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 805 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6,813 |
Pana la urma de ce s-a scufundat? Felicitari lui IlPadrino, eroul zilei. A luat apa. Submarinele cu scufundare dinamica au flotabilitatea un pic peste neutru pe plus. O greutate suplimentara cat de mica strica echilibrul care duce spre neutru (nu ar fi o problema) sau spre negativ ceea ce duce la scufundare. -------------------- Si ieri va fi o zi !
|
|
|
|
Sep 3 2010, 06:25 PM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 101 Inregistrat pe: 19-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,661 |
Daca ati vazut prin oras... sunt nishte plase publicitare pe blocuri. Am si eu cateva plase dintr-astea... ramase. Una are cam 18m latime si 25m lungime. Daca o taiem pe jumate, acoperim cam 50m din fundul lacului. O bagam primavara si o scoatem toamna sau cand pierde careva v'o barca. Ce ziceti? Si daca mai arunca lumea gunoaie cum fac de nenumarate ori sau arunca ceva f greu si nu mai poti ridica plasa?. Materialul nu putrezeste atatea luni?. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
Sep 4 2010, 06:51 PM
Trimis la
|
|
|
Membru de onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 616 Inregistrat pe: 4-August 06 De la: timisoara Membrul Nr.: 7,202 |
Bravo baieti.Felicitari!
Ma bucur mult pentru reusita voastra (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . |
|
|
|
Sep 4 2010, 08:40 PM
Trimis la
|
|
|
Junior ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 57 Inregistrat pe: 28-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,278 |
Am ramas fara cuvinte ,cand am citit prima oara topic-ul chiar imi parea rau de parca el l-as fi pierdut ,acum nu stiu ce sa mai spun.............Felicitari Padrino !!!!!!!!!!!!!!!!!si ma bucur pentru tine ca l-ai recuperat si inca mai functioneaza .Asta da noroc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 9th September 2010 - 07:52 AM |