Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 27 2010, 01:16 PM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 123 Inregistrat pe: 12-June 09 De la: CLUJ-NAPOCA Membrul Nr.: 20,296 |
Am fosta la cateva biblioteci, care or fost mai vechi si mai mari, prin Chisinau, am intrebat bibliotecarele, le-am explicat pe indelete cam ce caut.... cu ridicari din umeri si privire imbedoaga : "Cautati la tehnice"; Mare ajutor din partea lor! I-mi trebuie un titlu exact si un autor pentru rezultate concrete !!
|
|
|
|
Apr 27 2010, 03:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Membru de onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 537 Inregistrat pe: 4-April 08 De la: IASI - Barnova Membrul Nr.: 10,801 |
 Pentru titluri exacte ar trebui sa ajung acasa la Constanta.......acuma stau in Iasi
|
|
|
|
May 13 2010, 12:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Membru de onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 551 Inregistrat pe: 5-August 09 De la: Bucuresti-parc IOR Membrul Nr.: 21,868 |
Daca as sti un titlu mai exact, autor si un an de editare, pentru varianta originala , in rusa, as incerca sa o caut in R.M. pe la bibliotecile de acolo! Sincer cred ca is sanse a fi gasita, iar la Moscova, anul asta nu cred ca ajung, ca sa o caut in biblioteca central a universitatii de acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !! Salutare !! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ajung eu la Moscova pe 3 iunie. -------------------- Aero:planor Soaring Eagle;Elektro Junior S;Blu Baby depron;F22 depron;trainer E-Starter;biplan Microbipe balsa;aripa Zagi; urmeaza : F22
RC:Multiplex Royal Pro 12, 35 MHz |
|
|
|
May 13 2010, 05:16 PM
Trimis la
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 123 Inregistrat pe: 12-June 09 De la: CLUJ-NAPOCA Membrul Nr.: 20,296 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 9th September 2010 - 04:58 PM |